16.06.05, 16:19
cicho wszedzie glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie nikt nie puka nikt
nie stuka cos dzis nikt tu niezaglada moze kompy sie wam zawiesily albo
powiesily
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: puk puk 16.06.05, 16:23
      Mój właśnie muła dostał i znów zaczynam czekac za długo zanim sie cokolwiek
      otworzy.Inni tez na to samo narzekają.Moze generalnie sieci szkodza te
      przechodzące od wczoraj nad Polska burze.
      • kruwsko66 Re: puk puk 17.06.05, 15:08
        dzisaj w biblotece u nas tesz godzine nie bylo internetu
        • mi.ka.n Re: puk puk 17.06.05, 15:28
          U mnie Córka dziś siedziała na komputerze i na koniec coś pokićkała.Zrobiło się
          to samo co już kiedyś było.Wchodzę długo i naokoło.Albo w ogóle.
          • kruwsko66 Re: puk puk 17.06.05, 15:36
            to niedawac jej kompa jak tylko go psuje
            • mi.ka.n Re: puk puk 17.06.05, 15:51
              Tu tylko sami tacy co bardziej psuc niż cos naprawic potrafią.A komputer nie
              będzie przeciez stał dla ozdoby.Co prawda przy mnie najrzadziej się psuje,ale
              ja nie jestem za bardzo wscibska i nie wydziwiam jak czegoś nie potrafię.
              • kruwsko66 Re: puk puk 18.06.05, 15:27
                to jest bardzo dobra zaleta
              • kicior99 Re: puk puk 18.06.05, 15:30
                po to sa sprzety, zeby dzialaly, ale nawet jak wezma w leb, nie jest to powod
                do nadmiernej rozpaczy...
                • mi.ka.n Re: puk puk 18.06.05, 15:38
                  Działa i to nawet szybko, coś tu wczoraj podszprycowali.Apóżniej wysiadł
                  internet w mojej sieci a ja myslałam ,ze komputer.Nie rozpaczam ,masz rację
                  Kiciorku.
                  • kruwsko66 Re: puk puk 18.06.05, 15:40
                    niema co rozpaczac my tu rozpaczamy bo u nas jest chyba ze 30 stopni
                  • mi.ka.n Re: puk puk 20.06.05, 12:46
                    Młodzi kupili sobie komputer.W tym układzie zostanę chyba przy swoim starym
                    sama i nawet nie wiem czy będę kiedys kupowac nowy.Mnie tam do tego co mi
                    potrzebne wystarczy tylko taki byle wyswietlał internet i działaly niektóre
                    komunikatory,jak forum i poczta.Jak mnie nauczą to skorzystam czasem z ich
                    drukarko-skanera.Choć zdjęć dawno nie robiłam,A te co mam to z wczesnymi
                    wnukami przeważnie.A czas leci.
                    • kruwsko66 Re: puk puk 20.06.05, 14:55
                      ja bym na twoim miejscu kupil se nowy ten stary to ciagle sie psuje albo
                      chocazby uzywany
                      • mi.ka.n Re: puk puk 20.06.05, 15:14
                        Zobaczę,bo teraz mnie czeka trochę inwestycji.
                        • kruwsko66 Re: puk puk 21.06.05, 14:56
                          czlowiek cale zycie iwestuje jak nie w dzieci to w towar
                          • kruwsko66 Re: puk puk 28.06.05, 15:32
                            puk puk czy sie wszyscy obrazili na mnie nikogo niema to daje mi duzo do
                            myslenia
                            • mi.ka.n Re: puk puk 28.06.05, 15:44
                              Jestem i sie nie obraziłam,więc nie snuj domysłów.Przyszła Wiktoria(wnuczka) i
                              pokazywałam jej zdjęcia z chrztu córeczki siostrzeńca z Warszawy.A że było
                              tego nie mało to trochę zeszło.
                              • pluskat Re: puk puk 29.06.05, 00:21
                                a co sie mamy obrazac
                                twoje forum i tak kwitnie, to notes cienko przedzie
                                • mi.ka.n Re: puk puk 29.06.05, 09:56
                                  pluskat napisała:

> a co sie mamy obrazac
                                  > twoje forum i tak kwitnie, to notes cienko przedzie

Bo tu przeprowadziliśmy sie,na to wyglada a żałożyciel o Notesie to już pewnie
                                  zapomniał.Choc ta niepamięć to do Niego niepodobna.
                                  • misspiggy Re: puk puk 01.07.05, 10:09
                                    Ja jestem cały czas, tylko...nic nie mówię :)
                                    • kruwsko66 Re: puk puk 01.07.05, 15:31
                                      misspiggy to dlaczego sie nieudzielasz??? boisz sie czyc o??
                                      • kruwsko66 Re: puk puk 01.07.05, 15:32
                                        pluskat masz racie niech kwitnie caly czas
                                        • kruwsko66 Re: puk puk 01.07.05, 19:13
                                          jest puzna godzina i znowu nikt nieodwiedza forum
                                          • mi.ka.n Re: puk puk 01.07.05, 20:19
                                            Właśnie odwiedzam.Wytłumaczenie w innym wpisie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka