kruwsko66 16.06.05, 16:19 cicho wszedzie glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie nikt nie puka nikt nie stuka cos dzis nikt tu niezaglada moze kompy sie wam zawiesily albo powiesily Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: puk puk 16.06.05, 16:23 Mój właśnie muła dostał i znów zaczynam czekac za długo zanim sie cokolwiek otworzy.Inni tez na to samo narzekają.Moze generalnie sieci szkodza te przechodzące od wczoraj nad Polska burze. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: puk puk 17.06.05, 15:08 dzisaj w biblotece u nas tesz godzine nie bylo internetu Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: puk puk 17.06.05, 15:28 U mnie Córka dziś siedziała na komputerze i na koniec coś pokićkała.Zrobiło się to samo co już kiedyś było.Wchodzę długo i naokoło.Albo w ogóle. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: puk puk 17.06.05, 15:51 Tu tylko sami tacy co bardziej psuc niż cos naprawic potrafią.A komputer nie będzie przeciez stał dla ozdoby.Co prawda przy mnie najrzadziej się psuje,ale ja nie jestem za bardzo wscibska i nie wydziwiam jak czegoś nie potrafię. Odpowiedz Link
kicior99 Re: puk puk 18.06.05, 15:30 po to sa sprzety, zeby dzialaly, ale nawet jak wezma w leb, nie jest to powod do nadmiernej rozpaczy... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: puk puk 18.06.05, 15:38 Działa i to nawet szybko, coś tu wczoraj podszprycowali.Apóżniej wysiadł internet w mojej sieci a ja myslałam ,ze komputer.Nie rozpaczam ,masz rację Kiciorku. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: puk puk 18.06.05, 15:40 niema co rozpaczac my tu rozpaczamy bo u nas jest chyba ze 30 stopni Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: puk puk 20.06.05, 12:46 Młodzi kupili sobie komputer.W tym układzie zostanę chyba przy swoim starym sama i nawet nie wiem czy będę kiedys kupowac nowy.Mnie tam do tego co mi potrzebne wystarczy tylko taki byle wyswietlał internet i działaly niektóre komunikatory,jak forum i poczta.Jak mnie nauczą to skorzystam czasem z ich drukarko-skanera.Choć zdjęć dawno nie robiłam,A te co mam to z wczesnymi wnukami przeważnie.A czas leci. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: puk puk 20.06.05, 14:55 ja bym na twoim miejscu kupil se nowy ten stary to ciagle sie psuje albo chocazby uzywany Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: puk puk 21.06.05, 14:56 czlowiek cale zycie iwestuje jak nie w dzieci to w towar Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: puk puk 28.06.05, 15:32 puk puk czy sie wszyscy obrazili na mnie nikogo niema to daje mi duzo do myslenia Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: puk puk 28.06.05, 15:44 Jestem i sie nie obraziłam,więc nie snuj domysłów.Przyszła Wiktoria(wnuczka) i pokazywałam jej zdjęcia z chrztu córeczki siostrzeńca z Warszawy.A że było tego nie mało to trochę zeszło. Odpowiedz Link
pluskat Re: puk puk 29.06.05, 00:21 a co sie mamy obrazac twoje forum i tak kwitnie, to notes cienko przedzie Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: puk puk 29.06.05, 09:56 pluskat napisała: > a co sie mamy obrazac > twoje forum i tak kwitnie, to notes cienko przedzie Bo tu przeprowadziliśmy sie,na to wyglada a żałożyciel o Notesie to już pewnie zapomniał.Choc ta niepamięć to do Niego niepodobna. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: puk puk 01.07.05, 15:31 misspiggy to dlaczego sie nieudzielasz??? boisz sie czyc o?? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: puk puk 01.07.05, 19:13 jest puzna godzina i znowu nikt nieodwiedza forum Odpowiedz Link