leziox 16.12.13, 08:01 No latawica ze mnie,jak widze.Biore przyklad chyba z innych latawic. Oblecialem Kalejdoskop,Pralnie,Analogowe i teraz moge sobie juz odpoczac. Oj przelecial ptaszek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Jak zostalem latawica 16.12.13, 08:09 Nie przypominam sobie. Odespie w ciagu dnia,zaden problem. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Jak zostalem latawica 16.12.13, 08:26 Będzie oblatywał ,Lezio jest oblatywaczem miłego dnia, czas żeby zarobić na kielonek chleba pod wieczorny posiłek Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jak zostalem latawica 16.12.13, 09:02 Latawiec. a nie latawica. trzymajmy się płci Odpowiedz Link
leziox Re: Jak zostalem latawica 16.12.13, 09:26 Jesli facet moze byc K.wa,to czemu latawiec nie moze byc latawica,nawet bez trzymania sie pci? Odpowiedz Link
leziox Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 07:44 Dzisiaj to wszyscy jakos przyspani,pisac im sie wcale nie kce i ogolnie fora usypiaja.Ruszcie glowami i powymyslajta co. Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 13:10 leziox napisał: > Jesli facet moze byc K.wa,to czemu latawiec nie moze byc latawica,nawet bez trz > ymania sie pci? Zgodnie z nowym "tryndem" GENDER - nie nalezy okreslac plci... bo to juz proba narzucenia "wyborow" Odpowiedz Link
suczka78 Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 10:52 ja tam sobie lubię polatać ale zawsze wracam taka wierna latawica ze mnie ;p Odpowiedz Link
leziox Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 11:19 Juz tak wielu obiecywalo A potem wcale nie wracalo. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 18:55 no cóż, za innych się nie wypowiadam ;p Odpowiedz Link
super.halusia Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 13:44 suczka78 napisała: > poprawię się Bystra jesteś,już się poprawiłaś Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 12:21 Chciałam zaznaczyć, że akwarium też zaliczyłeś Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 12:44 leziox napisał: > No latawica ze mnie,jak widze.Biore przyklad chyba z innych latawic. > Oblecialem Kalejdoskop,Pralnie,Analogowe i teraz moge sobie juz odpoczac. > Oj przelecial ptaszek... Latawica to ona... a Ty jestes ON - wiec jak on, to morze "spadochroniarz" - a jesli spadochroniarz to DESANT... Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 13:07 anus-hka napisała: > Pilot oblatywacz niekiedy ekstremalny Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 13:58 anus-hka napisała: > Znaczy oblatywacz prototypów? Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 15:28 anus-hka napisała: > Znaczy oblatywacz prototypów? ... albo archetypow Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 16:57 No ale cóż ekstremalnego jest w archetypie? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 17:12 Oblatywacz melin. Na jednej towaru brak na drugiej towaru brak, po obleceniu dziesięciu - yes yes yes Odpowiedz Link
leziox Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 17:18 No wydalo sie teraz.W Akwarium tez bylem.Gadalem z Rybkami. I prosze mnie tu nie narzucac.O gender nie gadac. Jak chce to bede latawica.I lesbijka tez moge byc. I ch.j. Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 17:23 leziox napisał: > No wydalo sie teraz.W Akwarium tez bylem.Gadalem z Rybkami. > I prosze mnie tu nie narzucac.O gender nie gadac. > Jak chce to bede latawica.I lesbijka tez moge byc. > I ch.j. A co Ty chcesz od gender? GENDER jest teraz IN Odpowiedz Link
m.maska Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 17:23 m.maska napisała: > leziox napisał: > > > No latawica ze mnie,jak widze.Biore przyklad chyba z innych latawic. > > Oblecialem Kalejdoskop,Pralnie,Analogowe i teraz moge sobie juz odpoczac. > > Oj przelecial ptaszek... > > Latawica to ona... a Ty jestes ON - wiec jak on, to morze "spadochroniarz" - a > jesli spadochroniarz to DESANT... hahaha..... no widzisz Leziox co wyszlo? tak mnie skolowales ta plcia, ze mi sie może i morze pomieszaly - jednak lepiej jak nie bede sie silic na znaki, wtedy nie klepne jakiegos bledu przez przypadek Odpowiedz Link
leziox Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 18:09 Sluchaj.Tu kazdy wie-w koncu to melyna,przedswiateczny nastroj,BN za pasem... Nawet gdybys moze byla nagrzana i kiwala sie jak sztormowe morze to ludziska wykaza zrozumienie bo bycie nawalonym jak autobus to rzecz ludzka i kazda ma prawo,jak to powiedzial sympatyczny Pan kierowca zlapany z prawie trzema promilami przez niedobrych Panow policjantów. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Jak zostalem latawica 17.12.13, 22:00 No znalem takiego jednego latawca co to latal do trzeciego sasiada bo sasiad nic nie mogl ale nazywali go furgolem, zn furgol (l z kreska) Odpowiedz Link