tropem_misia1 Re: Mamy piatek! 14.03.14, 15:06 Oczywista. Już po pracy. Już w domku. Już.................................. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 15:52 Dziś piątek, mała rzecz a jak cieszy niektórych Odpowiedz Link
leziox Re: Mamy piatek! 14.03.14, 16:19 Dla mnie to kazdy dzien piátek ale rozumiem i tez sie ciesze razem z Wami. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 16:37 Ja jak cieszy się Miś to się cieszę Jej szczęściem jak swoim własnym - jakbym flachę pod flaki wytrąbił tak cieszę się jak Miś się cieszy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mamy piatek! 14.03.14, 16:56 no siem kapkę wzruszyłam tak ogólnie to światełko zajarzyło we wnętrzu mym raz - ja po pracy .......przynajmniej na 2 dni dwa - Ryj ma wreszcie pracę ...dziś haruje 12-13 godzin noooooo..cudnie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 17:05 No tak od razu z marszu po dwanaście to lekko nie jest z drugiej zaś strony robota jest i kasiorki za dodatkowe godziny też będzie więcej. Cóś za cóś Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mamy piatek! 14.03.14, 17:48 Nie wiem czy będą dodatkowe , ale doświadczenie na pewno będzie ))) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 18:07 Podobno w wielu instytucjach i firmach nie płacą za nadgodziny w zamian dając dni wolne. Kiedyś było inaczej w tej kwestii ale kiedyś to było kiedyś czyli dawno i nieprawda ważne że ma robotę chłopak ,popracuje to zmężnieje, nabierze wiary w siebie bo przy własnej kasie będzie itd Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))) 14.03.14, 18:30 Nie chciałabym by zmężniał(a) bo to dziewcynka , ale Ryjkiem jest od przedszkola )) a Ryjek jest baaaaaaaaaaaaaardzo daleko. i cud ,że pracuje w swoim zawodzie wszędzie torpedowali ją za brak doświadczenia mieli niby rację : bo inny klimat,inna gleba,inne roślinki itd Odpowiedz Link
anus-hka Re: :))) 14.03.14, 19:00 Patrz a ja nie wiem czemu cały czas myślałam, że Ryjek to chłopczyk a to dziewcynka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))) 14.03.14, 19:02 przeca wszyscy robią ryjka!!! Moja dziewcynka nie chciała chodzić do przedszkola i robiła ryjka ustami i mamrotała. No i tak powstał Ryjek. Wtedy była wkurzona jak ją tak nazywałam. dziś - sama tak o sobie mówi ) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: :))) 14.03.14, 19:06 A ja swoją córcię gdy była jeszcze maluśka nazywałem pyszczulek tropem_misia1 napisała: > przeca wszyscy robią ryjka!!! > Moja dziewcynka nie chciała chodzić do przedszkola i robiła ryjka ustami i mamr > otała. > No i tak powstał Ryjek. > Wtedy była wkurzona jak ją tak nazywałam. > dziś - sama tak o sobie mówi ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))) 14.03.14, 19:07 o! a mię nazywali żaba bo jak żaba wyglądałam to znaczy nie miałam wyłupiastych oczu i rozjechanego uśmiechu , ale na małym tułowiku dyndały dłuuuuugie nóżki i rączki Odpowiedz Link
czarek_sz Re: :))) 14.03.14, 19:18 To pewnie chodziłaś i biegałaś szybciej niż inni a rączkami podpierałaś się na stojąco żartowałem tropem_misia1 napisała: > o! > a mię nazywali żaba > bo jak żaba wyglądałam > to znaczy nie miałam wyłupiastych oczu i rozjechanego uśmiechu , ale na małym > tułowiku dyndały dłuuuuugie nóżki i rączki Odpowiedz Link
lounger Re: Mamy piatek! 14.03.14, 18:36 Czuję Mimo tego, że obok leżą dokumenty i czekają aż się łaskawie za nie wezmę ... Naiwne Odpowiedz Link
anus-hka Re: Mamy piatek! 14.03.14, 18:50 Iiiiihahahaaaaaaa Idę sobie spać ale Wy róbta imprezkie nie krępujcie się Zdrówko moje wypijcie bo ja nie mogę ...znowu Odpowiedz Link
zetka50 Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:09 no... i okazja do wypicia, chyba sie dziś upiję... Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:33 Właśnie wróciłem i zaczynam od czteropaku Warki Strong...... Nie chwaląc się,mam flaszkę ginu lubuskiego i Finlandię więc nie wiem,czym to się skończy......... Anusia,jak zacznę bełkotać,tak jak wczoraj masz prawo mnie pogonić...... Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:42 Debcia........no wiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile może być banów ? Automat mi napisał,że na innych forach mogę pisać Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:45 Pewnie, że swoje wiem, ale ile może być banów - nie wiem. Ale sę myślę, że duuuużo. Tyle, ile for Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:47 Jezuuuuuu,lecę zajrzeć,czyś czegoś nie nawywijała !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:13 Zegor, przestań się tak ekscytować tymi banami, i POLEJ WRESZCIE!!! Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:42 Debcia,przecież Ty z zasady nie pijesz.... Mnie się piwa skończyły zapraszam na : www.ginlubuski.pl/index_pl.html Odpowiedz Link
lounger Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:42 I tak sam to wszystko skonsumujesz? Z nami się nie podzielisz Nieładnie Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:46 Nieładnie to ja mogę po tej konsumpcji wyglądać Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:47 Dlatego jak się podzielisz, to masz szansę wyglądać mniej nieładnie Odpowiedz Link
lounger Re: Mamy piatek! 14.03.14, 19:47 Chcąc Ci tego oszczędzić namawiamy na dzielenie się z bliźnim Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:21 W kółeczko ten alkohol chyba nie pójdzie, będzie solowy popis maestra w spożywaniu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:25 Coś mi się wydaje, że może dobrze Ci się wydawać, ale chwilowo jeszcze jesteśmy na nasłuchu Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:37 Cała nadzieja w tym że może pójdzie Mu w drugie dziurke i nie wypije wszystkiego Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:47 Te puszki jakieś teraz małe......... Nie jestem piwoszem,z piwa tylko Warką Strong Odpowiedz Link
zetka50 Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:59 Zegor Ty już cały czteropak "machnąłeś"? ja drugie piwsko otworzyłam, lubię Tyskie, po innych mnie głowa boli Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 21:09 Zetko...pierwsze wypiłem szybko....bo mi się pić chciało Drugie nieco wolniej,żeby smak poczuć... trzecie....o,to już delektowałem się ! Czwarte,bo to mi naprawdę smakowało Wziąłem się za gin i pewnie na tym zakończę. To jest to,co lubię! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 21:14 Preferuje czystą ojczystą i browar ale ginem nie pogardzę, przeciwnie zegor napisał: > Cóż,Czarek ja nie wiem......czy Gin lubisz Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 21:47 No to ja chłop nie jestem,bo z browaru tylko ta Warka Strong ewentualnie Dębowe Mocne. Nie lubię typowych piw..... Czystej ,w "czystej" postaci też dawno nie piłem Piję Chrobrego......ale z Colą A jedynym moim trunkiem jest gin ! Jeśli piszesz,że nie gardzisz,to proponuję z Tonikiem Jurajskim i plasterkiem cytryny Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 21:57 W sumie to każdy rodzaj alkoholu ma to do siebie że ma procenty a w piciu chodzi nie tylko o to żeby się napić ale efekty żeby byli znaczy się żeby w palniku się działo zegor napisał: > No to ja chłop nie jestem,bo z browaru tylko ta Warka Strong > ewentualnie Dębowe Mocne. > Nie lubię typowych piw..... > Czystej ,w "czystej" postaci też dawno nie piłem > Piję Chrobrego......ale z Colą > A jedynym moim trunkiem jest gin ! > Jeśli piszesz,że nie gardzisz,to proponuję > z Tonikiem Jurajskim i plasterkiem cytryny > Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 22:02 Piję tylko to, co sprawia mi przyjemność, dlatego nie uszczęśliwiam innych na siłę Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 22:15 I bardzo słusznie chociaż oczywiście bywają skrajne przypadki że z obrzydzeniem /jak mówi Ferdek/ ale wypiję co pod ręką. Gdy kac taki że aż śmierć w oczach zegor napisał: > Piję tylko to, > co sprawia mi przyjemność, > dlatego nie uszczęśliwiam innych na siłę Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 22:19 Znałem takich,co mówili,że oprócz asfaltu wszystko da się wypić...... To jeszcze nie jest moja zasada Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 22:25 Za młodu piło się prawie wszystko co miało procenty teraz też jestem wybredny ale kolorowe wódki nigdy mi nie leżały chyba że przepalanka z rozwodnionym nieco spirytusem. Taka ze 60 % nieźle dawała w czape. zegor napisał: > Znałem takich,co mówili,że oprócz asfaltu > wszystko da się wypić...... > To jeszcze nie jest moja zasada Odpowiedz Link
zegor Re: Mamy piatek! 14.03.14, 22:42 Wspomniałeś przypalankę............ W 77 na wesele z teściem żeśmy przyprawiali...... póki nas,po tygodniu,teściowa nie pogoniła...... Trzeba było nowego "żródła" szukać..... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 22:51 Znaczy wesele tydzień trwało przed laty byłem na weselu /w siedleckim/gdzie też była wódka ze spirytusu tylko czysta taka pół na pół. Po czym gdy każdy miał już trochę w czubie teść tego co się ożenił na stół podał samogon. Była straszna awantura bo krewny żony /ten co się żenił/ kupił spirytus na całe wesele a teść chciał go wycyckać. Małżeństwo nie przetrwało nawet roku. zegor napisał: > Wspomniałeś przypalankę............ > W 77 na wesele z teściem żeśmy przyprawiali...... > póki nas,po tygodniu,teściowa nie pogoniła...... > Trzeba było nowego "żródła" szukać..... Odpowiedz Link
leziox Re: Mamy piatek! 14.03.14, 20:49 Wódeczki nie zabraknie,jak co to zawsze pare zakamuflowanych flaszeczek mam schowanych w miejscach o ktorych i tak nikomu nie powiem,ale jak bedzie trza-to sie znajdzie. W razie co tylko ktos bedzie musial smignac po kiszone ogórki na zagryche albo sledzika. A co do nasluchu-teraz to ciagle ktos kogos podsluchuje. A niech sluchaja.KGB,NSA,MI5,Mossad i inna swolocz.Mozna im rzucic pawia w uszko. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Mamy piatek! 14.03.14, 21:17 Przed rasowym pijakiem grama wódki nie ukryjesz, na kilometr wywącha jak pies zająca Odpowiedz Link