25.04.14, 06:36
najechał niebieski autobus na szary świt ,który owinął przystanek.
I stęknął w przegubie i sapnął.Bo mu ulżyło gdyż nie było tej ,której strzyka w kościach.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: I 25.04.14, 11:47
      Czysta poezja.
      Tropcia wrócila.
      smile
      • tropem_misia1 Re: I 25.04.14, 11:57
        Nie wiem tylko czy taka sama.
        Czy nie majaczy w malignie.
    • grzech_o_1 Re: I 25.04.14, 11:58
      A w Kielcach o świtaniu wysadzili w powietrze bankomat. Kolejny! Niezła robota, chociaż na czarno.smile
      • tropem_misia1 Re: I 25.04.14, 12:05
        A już myślałam ,że mam wysoką gorączkę...a tu gorączka złota.
        • grzech_o_1 Re: I 25.04.14, 12:44
          W kielecczyźnie bida. Jakoś i z czegoś ludziska muszą żyć. Jako mawiali starożytni Słowianie - 'Każdy orze jako może'.
          smile
          • leziox Re: I 25.04.14, 12:48
            W Olsztynie tez jakis czas temu tez zalatwili bankomat.Z Biedronki wyrwali volkswagenem automat,zaladowali i pojechali.
            Potem znalezli go wybebeszonego w lesie.
            Bez 75 tysiecy gotowki.
            Chwila strachu,a zarobek godziwy.
            Tylko aby wybebeszyc taki automat to sie trzeba znac,pierwszy lepszy menel spod nocnego nie da rady za nic.Ot,bezrobotni fachowcy to byli zapewne.
            • grzech_o_1 Re: I 26.04.14, 12:52
              N granicy z Niemcami, niemiecki Zollamt i Polizei wprowadziły dosyć ścisłe kontrole dokumentów samochodów. Bo od nowego roku cholernie się nasiliły kradzieże samochodów przez Polaków. Jak podawali, przez 3 miesiące w samej Branderburgii Polacy ukradli prawie 10 000 samochodów. Ale są też zatrzymywani siłą rzeczy Niemcy i się wściekają.
              Nawiasem mówiąc, bezrobocie w Polsce przekroczyło już wszelkie granice. Mimo ze oficjalnie obecnie, tylko 13,5 procent. Ale to tylko ci zarejestrowani, którzy co miesiąc obowiązkowo w Urzędzie Pracy się zgłaszają i odhaczają. A masa ludzi, młodych, już to totalnie olewa. bp to nie ma sensu.
              Olsztyn, Warmia i Mazury? Bezrobocie chyba ze 25 procent oficjalnie. To samo na całym Pomorzu Zachodnim.
    • tropem_misia1 Re: I 26.04.14, 08:28
      wstałam bo oczy mi się otworzyły.I byłam wstana ,ale ciała nie mogłam zmobilizować do wstania.
      Umysł wstał , ciało nie.
      Sie zmagaliśmy się.
      Dzisiaj wygrał umysł.He,he
      • czarek_sz Re: I 26.04.14, 08:43
        To brak koordynacji co powiedziałaś by nie powiedzieć bunt ciała - jeśli umysł chce a ciało nie chce to tym gorzej dla ciała które winno poddać się umysłowi a nie kce. O smile
        • tropem_misia1 Re: I 26.04.14, 09:23
          Noooo , nie powiem...ciało było zadowolone ,żę tak sobie poleguje.
          • czarek_sz Re: I 26.04.14, 12:43
            Bo do dobrego ciało szybko się przyzwyczaja tylko robić nie ma komu smile
            • tropem_misia1 Re: I 26.04.14, 17:02
              Nooooooo nie...coś by się tam zrobiłooooosmile)))
              • czarek_sz Re: I 26.04.14, 18:15
                Poleciałem klasykiem tak w teorii jaki i w praktyce - Ferdynandem Kiepskim wink

tropem_misia1 napisała:

> Nooooooo nie...coś by się tam zrobiłooooosmile)))
      • grzech_o_1 Re: I 26.04.14, 12:54
        Umysł? Chyba już tak rozlewniwiony, że nie chce mu się wysłać rozkazu i impulsu do mięśni. smile
        • tropem_misia1 Re: I 26.04.14, 17:01
          Nie chcę nic sugerować , ale czasem mimo poleceń umysły ciało nie reaguje.To smutne przypadki.
          • grzech_o_1 Re: I 26.04.14, 20:52
            O kurcze! To nie za dobrze. Musisz Tropciu jechać do sanatorium.smile
            • tropem_misia1 Re: I 26.04.14, 21:19
              To mię nie dotyczy.To przez skrzywienie zawodowe - o niedowładzie pomyślałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka