leziox
05.05.14, 13:09
Umilanie uroczystosci róznych
Aby umilic komus uroczystosc jakakolwiek-urodziny, rocznice slubu, imieniny, lub dowolná, nie trzeba siegac do nie wiadomo jakich puszek pandory.
Wystarczy odrobina pomyslowosci, aby umilone komus przez nas swieto zapadlo osobie umilanej dlugo w pamiec.
Zeby zbyt dlugo nie rozwodzic sie nad teoria, warto przejsc do praktyki i skorzystac z wymienionych tutaj pomyslow.
Wazne jest aby dokladnie poznac dzien uroczystosci osoby umilanej zeby niespodzianka odniosla sukces.
Tutaj pare przykladów, jak mozna umilic komus dowolna uroczystosc, tak domowa jak i publiczna:
-Urodziny osoby chorej na arachnofobie:
Pokój goscinny wylepiamy od dolu do góry-lacznie z sufitem - makietami tarantul ,czarnych- gumowych i podobnych jak kropla wody do tych spotykanych w stanie dzikim.
Nawet w swietle dnia te makiety wygladaja obrzydliwie. Dobrze jest, aby pare takich pajakow bujalo sie swobodnie na sznurku tuz przed twarza osoby odbywajacej uroczystosc, najlepiej dotykajac ja kosmatymi lapami.
Uprzejmy sprzedawca na bazarze z pewnoscia udzieli nam rabatu na zakup powyzej pieciuset sztuk.Potem rzecz dzieje sie szybko-osobe umilana wprowadzamy do pokoju po ciemku, zyczac jej wszyskiego najlepszego a nastepnie zapalamy swiatlo, zaraz potem zatykajac uszy, aby uniknac wrzasków, przeklenstw oraz kwestionowania prowadzenia sie naszej mamusi do dziesieciu pokolen wstecz.Jezeli nie jest koniecznie zawiadamianie pogotowia, doradza sie pospieszne opuszczenie miejsca uroczystosci w celu unikniecia linczu w postaci powieszenia za jaja na najblizszym slupie sygnalizacji swietlnej lub drogowskazie w kierunku Muchobora Dolnego
10-ta rocznica slubu. W pobliskiej agencji towarzyskiej zamawiamy trzy panienki, zalecajac im zjawienie sie na uroczystosci w nieregularnych odstepach i ubraniach dowolnych. Jedna panienka powinna w obliczu wszystkich gosci zebranych na uroczystosci ciagle dobierac sie do rozporka i usilowac zrobic Panu mezowi loda, mamroczac glosno: -Misiu,ja ci wybaczam ze rznales moja matke i chciales wydymac mojego kolege, ale ja cie nadal kocham i zrobie wszystko, nawet zaraz-abys odszedl,tak jak mi niedawno obiecales od tej lafiryndy co tylko przypadkiem zwie sie twoja zoná!
Kolejna panienka powinna upomniec sie o alimenty i dobitnie dodac ze od trzech lat Pan uroczystosci obiecuje zjawienie sie u swojego dziecka, a do tej pory tylko wydymal Karoline i ona tez jest obecnie w ciazy.
Wystarczy ze trzecia panienka upomni sie o rzekomo pozyczone od niej 10.000 zlotych, ktore obiecal oddac pol roku temu i ze ma dosyc i idzie do sadu oraz komornika,aby umilenie uroczystosci mozna bylo uznac za udane
40 lecie pracy osoby chorej na lék wysokosci-doprowadzenie kogos takiego z zamknietymi oczami do balonu i wyslanie na przesliczna wycieczke ponad górskimi szczytami i dolinami
Umilacz dla kogos, kto nie lubi kotow: wysmarowanie w marcu domu i wylanie w najblizszej okolicy kilkunastu litrów silnie skoncentrowanej waleriany. Nocne koncerty, arie operowe i wrzaski stada szescdziesieciu kotów z pewnoscia umila przez pare dni nastrój osoby obdarowanej umilaczem
Zawiadomienie kolegi o tym iz rzekomo dziewczyna, z ktora chodzi, jest w ciazy z innym kolega.Zawiadomienie odbywa sie w samo poludnie, najlepiej podczas stania na ruchliwym skwerze.Wazne aby kolega mieszkal conajmniej na drugim pietrze i posiadal balkon na ktory moglby po wywolaniu go ,wyjsc.
Po tym,jak wyszedl,wrzeszczymy przykladowy tekst:
Michal, Andrzej kazal Ci przekazac, ze Goska jest z nim w ciazy ,ale zebys sie nie martwil, bo ona dalej cie kocha, a to co sie stalo to bylo po pijanemu i ze nic sie miedzy wami przez to nie zmieni!
Inne, podobne do powyzszych, umilacze mam w zanadrzu w ilosciach hurtowych, ale nie mam zamiaru sie tu produkowac za darmo bez darmowego browaru.
Insynuowanie mnie posiadania empatii walca drogowego, lub dziwnej zlosliwosci w stosunku do bliznich to tylko zwykle pomównienia wyssane z brudnego palca, który nie wiadomo, gdzie byl.
Copyright by Leziox