05.05.14, 13:09
Umilanie uroczystosci róznych

Aby umilic komus uroczystosc jakakolwiek-urodziny, rocznice slubu, imieniny, lub dowolná, nie trzeba siegac do nie wiadomo jakich puszek pandory.
Wystarczy odrobina pomyslowosci, aby umilone komus przez nas swieto zapadlo osobie umilanej dlugo w pamiec.
Zeby zbyt dlugo nie rozwodzic sie nad teoria, warto przejsc do praktyki i skorzystac z wymienionych tutaj pomyslow.
Wazne jest aby dokladnie poznac dzien uroczystosci osoby umilanej zeby niespodzianka odniosla sukces.
Tutaj pare przykladów, jak mozna umilic komus dowolna uroczystosc, tak domowa jak i publiczna:

-Urodziny osoby chorej na arachnofobie:
Pokój goscinny wylepiamy od dolu do góry-lacznie z sufitem - makietami tarantul ,czarnych- gumowych i podobnych jak kropla wody do tych spotykanych w stanie dzikim.
Nawet w swietle dnia te makiety wygladaja obrzydliwie. Dobrze jest, aby pare takich pajakow bujalo sie swobodnie na sznurku tuz przed twarza osoby odbywajacej uroczystosc, najlepiej dotykajac ja kosmatymi lapami.
Uprzejmy sprzedawca na bazarze z pewnoscia udzieli nam rabatu na zakup powyzej pieciuset sztuk.Potem rzecz dzieje sie szybko-osobe umilana wprowadzamy do pokoju po ciemku, zyczac jej wszyskiego najlepszego a nastepnie zapalamy swiatlo, zaraz potem zatykajac uszy, aby uniknac wrzasków, przeklenstw oraz kwestionowania prowadzenia sie naszej mamusi do dziesieciu pokolen wstecz.Jezeli nie jest koniecznie zawiadamianie pogotowia, doradza sie pospieszne opuszczenie miejsca uroczystosci w celu unikniecia linczu w postaci powieszenia za jaja na najblizszym slupie sygnalizacji swietlnej lub drogowskazie w kierunku Muchobora Dolnego

10-ta rocznica slubu. W pobliskiej agencji towarzyskiej zamawiamy trzy panienki, zalecajac im zjawienie sie na uroczystosci w nieregularnych odstepach i ubraniach dowolnych. Jedna panienka powinna w obliczu wszystkich gosci zebranych na uroczystosci ciagle dobierac sie do rozporka i usilowac zrobic Panu mezowi loda, mamroczac glosno: -Misiu,ja ci wybaczam ze rznales moja matke i chciales wydymac mojego kolege, ale ja cie nadal kocham i zrobie wszystko, nawet zaraz-abys odszedl,tak jak mi niedawno obiecales od tej lafiryndy co tylko przypadkiem zwie sie twoja zoná!
Kolejna panienka powinna upomniec sie o alimenty i dobitnie dodac ze od trzech lat Pan uroczystosci obiecuje zjawienie sie u swojego dziecka, a do tej pory tylko wydymal Karoline i ona tez jest obecnie w ciazy.
Wystarczy ze trzecia panienka upomni sie o rzekomo pozyczone od niej 10.000 zlotych, ktore obiecal oddac pol roku temu i ze ma dosyc i idzie do sadu oraz komornika,aby umilenie uroczystosci mozna bylo uznac za udane

40 lecie pracy osoby chorej na lék wysokosci-doprowadzenie kogos takiego z zamknietymi oczami do balonu i wyslanie na przesliczna wycieczke ponad górskimi szczytami i dolinami

Umilacz dla kogos, kto nie lubi kotow: wysmarowanie w marcu domu i wylanie w najblizszej okolicy kilkunastu litrów silnie skoncentrowanej waleriany. Nocne koncerty, arie operowe i wrzaski stada szescdziesieciu kotów z pewnoscia umila przez pare dni nastrój osoby obdarowanej umilaczem

Zawiadomienie kolegi o tym iz rzekomo dziewczyna, z ktora chodzi, jest w ciazy z innym kolega.Zawiadomienie odbywa sie w samo poludnie, najlepiej podczas stania na ruchliwym skwerze.Wazne aby kolega mieszkal conajmniej na drugim pietrze i posiadal balkon na ktory moglby po wywolaniu go ,wyjsc.
Po tym,jak wyszedl,wrzeszczymy przykladowy tekst:
Michal, Andrzej kazal Ci przekazac, ze Goska jest z nim w ciazy ,ale zebys sie nie martwil, bo ona dalej cie kocha, a to co sie stalo to bylo po pijanemu i ze nic sie miedzy wami przez to nie zmieni!

Inne, podobne do powyzszych, umilacze mam w zanadrzu w ilosciach hurtowych, ale nie mam zamiaru sie tu produkowac za darmo bez darmowego browaru.
Insynuowanie mnie posiadania empatii walca drogowego, lub dziwnej zlosliwosci w stosunku do bliznich to tylko zwykle pomównienia wyssane z brudnego palca, który nie wiadomo, gdzie byl.

Copyright by Leziox
Obserwuj wątek
    • girl_42 Re: Umilacze 05.05.14, 13:59
      Podaj numer konta to wybiorę sobie coś na rocznicę ślubu tongue_out
      • grzech_o_1 Re: Umilacze 05.05.14, 14:15
        - "kumo, kumo - a wicie? Nic nie wiem kumo!
        Loloboga, kumo..., co to się wyprawia! Co kumo?
        - Maryśka od Jaśków szła z Wackiem od Jontków i trzymali się za rękę!
        - Ło Jezusiczku nazareński, co z tego bedzie?
    • grzech_o_1 Re: Umilacze 05.05.14, 14:12
      Lezio, to Twój zawód? Żyjesz z tego?
    • anus-hka Re: Umilacze 05.05.14, 14:17
      a gdzie sie to zamawia ...bo ja jak dożyje 40 lecia to se zamówie...ten lot balonem nad górami i lasami
      • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 14:25
        No ludzie,powiedzcie tylko co chcecie zorganizowac, to Wam pomoge big_grin
        Oplaty umiarkowane.
        • girl_42 Re: Umilacze 05.05.14, 14:33
          Ja bym chciała.....hmmmm....chciała.....

Chciałabym zorganizować spotkanie forumowesmile
          • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 14:35
            Alez to spotkanie jest (usiluje byc) organizowane juz dlugi czas.
            Myslisz ze tym razem sie uda?
            I gdzie?
            • girl_42 Re: Umilacze 05.05.14, 14:44
              Chciałabym,ale żeby wypaliło musiałoby być gdzieś gdzie każdy dojechać musi. Tak myślę...
              A jak nie to chodź sami sobie zrobimy tongue_out Niech żałują wink
              • izydor88 Re: Umilacze 05.05.14, 15:20
                Mam to za darmosmile
                Lata całe jeżdżę z mężem na Paradę Lokomotyw do Wolsztyna.
                Fajnie jest - polscy i niemieccy fani lokomotyw parowych szaleją,a ja im się przyglądam smile
                Ale w tym roku - pogoda była taka sobie i niemieckie lokomotywy nie dojechały.
                Zamiast gdzieś z boku,jak zawsze - weszliśmy w gąszcz.
                I nagle - czeska lokomotywa gdzieś z przodu na obrotnicy,słowacka za nią nabiera węgla takim obrotowym wiaderkiem,a z boku, ta najstarsza - z Chabówki - rocznik 1912 - gwiżdże i sapie.
                I ja - z klaustrofobią między nimi...
                Wymyślisz Lezio coś lepszego?
                • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 15:38
                  Uwielbiam lokomotywy.O Wolsztynie tez juz dawno myslalem, moze mnie kiedys zagoni, tymaczasem mam zamiar wjechac lokomotywa na Brocken w gorach Harzu.
                  A lepsze?Jasne.
                  Wyscigi motocyklowe na Isle of Man.Isle of Man
                  • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 15:54
                    A tu jeszcze cos z wyscigów, tym razem z dosyc drastycznymi wypadkami.
                    Jesli sie nie kocha jazdy motocyklem, ciezko to zrozumiec.
                    Isle of Man !!
                • czarek_sz Re: Umilacze 05.05.14, 15:38
                  Nie znam się ale w takiej sytuacji to chyba trzeba zalec plackiem i nie oddychać ?
                  • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 15:47
                    W sensie lokomotyw to lezenie plackiem chyba nic nie da.
                    Moze pomodlic sie na szybkiego?
                  • izydor88 Re: Umilacze 05.05.14, 15:53
                    Czarku,ja wręcz przeciwnie - nos w niebo i oddychać głębokowink
                    Leziox,daj znać,jak pojedziesz.Wolsztyn,to nasze ukochane wielkopolskie miasteczko.Świetnie karmią - w tej chwili już się zaczął sezon szparagowy.
                    I pięknie się rozwijają,dzięki dotacjom z UE.Podziwialiśmy zagospodarowanie brzegu Jeziora Wolsztyńskiego.
                    Naprawdę dobrze im to wyszło smile
                    • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 15:55
                      No ale teraz to juz nie bedzie spotkania lokomotyw w tym roku, jak mam rozumiec?
                      • czarek_sz Re: Umilacze 05.05.14, 15:59
                        Nie wiem czy dobrze odczytałem ale znaleźć się między lokomotywami to niby jak nie zalec by skórę ratować ?
                        • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 16:01
                          Jesli obie lokomotywy jada ze 300 na godzine w przeciwnych kierunkach to chyba nic nie pomoze juz.W tym zyciu przynajmniej to by bylo na tyle.
                          • czarek_sz Re: Umilacze 05.05.14, 16:07
                            Czytałem że gość przeżył leżąc pomiędzy szynami gdy pociąg nad nim przejechał. Podobno pijany był w pestkę, pewnie dlatego przeżył big_grin
                            • izydor88 Re: Umilacze 05.05.14, 16:27
                              Leziox - Parada Lokomotyw odbywa się zawsze na przełomie kwietnia i maja.
                              Podobnie,jak początek sezonu motorowego.
                              Mojemu NL oczka same chodziły - motory,czy lokomotywy?
                              Niemcy w tym roku odpuścili,ale Anglicy - i owszem - dopisali smile
                              Leziox,daj znać,jeżeli w przyszłym roku będziesz się wybierał wink
                              To jest naprawdę fajna impreza ...
                              • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 16:42
                                Wole dac znac jak bede gdzies jechal w tym roku.
                                smile
                                • izydor88 Re: Umilacze 05.05.14, 17:30
                                  Ja też wolę smile
                                  Daj znać...
    • mala200333 Re: Umilacze 05.05.14, 18:59
      Sssstraszne!
      • leziox Re: Umilacze 05.05.14, 22:31
        Dlaczego zaraz strrraszne Malutka?
        Nie chcialabys jakiegos umilacza?
        big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka