Dodaj do ulubionych

Piątek,weekendu poczatek

26.09.14, 21:59
A tu takie "puchy ". Znowu zasnę tu sama z nudów....😉
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 22:01
      możemy się porymować
      • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 22:07
        Porymować -pokreować
        Możemy też porapować.
        Wszak to nie jest trudna sztuka
        Wpadające wnet do ucha.....
        • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 22:28
          Brak polotu dziś do rymów.....
          siądę w kątku z flaszką ginu !
          • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 22:34
            Lezio podwyższył standard meliny
            więc się nie pchają ochlaptosyny
            A wystarczyła wywieszka spolegliwa
            "Do umywalki szczamy dopiero po siedmiu piwach"
            • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 22:35
              https://www.e-gify.pl/gify/technologia/komputery/komputery50_%28www.e-gify.pl%29.gif
              • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 23:06
                A kto powiedzial ze mamy tu umywalke?
                Zbedny luksus.
                Slawojka w ogrodzie.
                • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 23:10
                  ach,to tu strzeliłem byka......
                  melina.....i agroturystyka !
                  big_grin
                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 23:13
                    Kiedys byla ale wszystko panie zdemolowali i tera sraja w krzakach jak slawojka przepelniona.
                    Ludzie to gorzej panie kochany niz obora.
                    • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 23:21
                      Cóż,
                      turysta,ten trunkowy
                      rżnie......i problem ma już "z głowy"
                      wink
    • black-sandra Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 23:29
      No mnie jak na czytanie wzielo to melyna milczy co za pech wink
      • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 23:33
        Melyna to nie ksiegarnia pani szanowna, czytac to mozna gazetkie na kibelku- tu sie chla i beka.
        • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 26.09.14, 23:53
          Kiedy nawet wychlać nie ma z kim... same kurde bissnessmeny...😒 zabiegane
          • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 00:10
            Z tego wynika,
            że z tymi co są,
            ani wychlać,
            ani rozmawiać nie ma o czym ?

No,tak bywa
            • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 00:46
              wink
              • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 06:05
                No! I tylko se poczytać mogę, co za czasy nastąpi,żebym zasypiała w try miga. Te szkoły mnie wykończą....
            • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 08:12
              Zegor miałam na myśli to że sie ostatnio mijamy😊 daj pyska i nie marudzi
              • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 10:32
                O ! big_grin
                Z pyskiem to ja bym się pchał
                big_grin
                • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 14:05
                  A kto mnie da pyska ja siem pytam,co?!
                  No....i dupa blada 😞
                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 14:11
                    Bo ty Girlaska masz znakomita przypadlosc zjawiania sie na miejscu albo przed albo juz po tym co sie dziac mialo albo dzialo.
                    I z tego prostego powodu dla spoznialskich nie ma pyska.
                    • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 14:38
                      No to ok Tobie laska też pyska dam😊
                      • dunajec1 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:25
                        A wieczorem se chlapne, urodzinowa okowita bedzie.
                        "Do dnia chlopcy do dniaaaa, doooo dniaaaa bialleeeeegooooo, wyyyyypiiiijeeeeeemmmmyyyy llliiiittttrrrrraaaaa jjjjeeeessszzzccczzzzeeeee jjjeeeeddddneeeegoooooooo....."
                        • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:28
                          Acha...no na zdrowie sto lat!!!big_grin
                          • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:30
                            Sto lat Dunajec !
                            Pyska dostaniesz
                            i tą okowitę też Ci wypijemy !!!!!
                            big_grin
                            • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:32
                              Huuurrraaaa z ust żeś mnie to wyjął Zegorku😁
                              • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:35
                                Anusiu i całkiem trafnie big_grin
                                bo raczę się Łącką okowitą 70%............bimber jak cholera big_grin
                                • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:40
                                  Matko z córką a testament żeś spisał jak by co?big_grin
                                  • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:44
                                    Teraz to i tak nikt by nie uwierzył,
                                    że "przy zdrowych zmysłach"
                                    big_grin
                                    • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:45
                                      big_grin to który ro już dzień? Hahaha
                                      • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:48
                                        No dzisiaj....sobota big_grin
                                        • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:50
                                          Acha czyli siódmybig_grin
                                          • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 15:59
                                            Nie..........https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/w07uuNezB5RPJCMztB.jpg

Nawet certyfikat ma....że kopie big_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/jT3ypWfTaAoMI4VH4B.jpg
                      • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 17:42
                        No coś Ty? Chcesz,żeby deszcz padał Anuszka 😀
                    • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 17:41
                      Nie ma? Dobrze,jak nie to nie 😛
                      • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:32
                        A tam przesądy 😁
                        • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:38
                          Czy ten kwadracik na końcu postu oznacza uśmiech
                          ( jakiś taki kwadratowy ),
                          czy,że robisz sobie z nas kwadratowe jaja ???????????

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTI23tIpVFINlwMJQR5HFSp3n1m4Q4uKcGR49tnPWL-Syak6L0R
                          • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:41
                            Uśmiecham sie do Was pelna gęba 😁...big_grin
                            • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:42
                              Teraz już zrozumiałem big_grin
                              • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:43
                                Wierzysz w slowo pisanesmile
                                • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:46
                                  Nie wierzę od dzieciństwa.......
                                  Na płocie pisało cipka....i drzazgę w palca wbiłem !
                            • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:42
                              Myślałam że po tej nalewce zjechałeś do boksu😁
                              • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:45
                                Nie.....ale wypiję jeszcze "góra tsy "
                                big_grin
                                • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:47
                                  Zegor ja Cie proszę Ty juz nic nie pij😁
                                  • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:48
                                    Tak głupio piszę,
                                    czy tak głupio wyglądam ?????
                                    • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:49
                                      A skąd ja mogę wiedzieć jak Ty wyglądasz?smile
                                      • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:51
                                        Z tego wniosek : głupio piszę sad
                              • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:45
                                A to wcale nie są kwadraciki bo Girl ma piękne buźki takie jak ja ale to tylko wiedza wtajemniczeni gsm
                                • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:47
                                  Też mi się zdarza pisać z androida,ale normalny uśmiech mam big_grin
                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:48
                                    Aaaa bo Se tworzysz a my korzystamy z gotowcow😊
                                    • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:49
                                      Też z gotowców !
                                      • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:51
                                        Ja ma Nokia łindołs hłe hłe
                                        • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:53
                                          Sony Xperia
                                          • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 18:58
                                            Sony Xperia M - dokładniej big_grin
                                            • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:01
                                              Lumia 653 nokia😁
                                              • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:01
                                                635 aaaaa😊
                                                • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:02
                                                  A aaaaa!big_grin
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:07
                                                    Aaaaaaaaa HAHAHAHA iiiiiiiihhhhhhhhaaaaaa😁
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:08
                                                    Degustuje nalewkę z aronii....chyba mam skutki uboczne
                                                  • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:09
                                                    O !
                                                    Podrzuć troszkę,bo mnie się powoli kończy big_grin
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:15
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:16
                                                    Ekhm no ale jak?
                                                  • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:18
                                                    No,dzisiaj nie jeżdźę................wink
                                                  • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:21
                                                    Wypiłem to świństwo.........
                                                    Nie znoszę bimbru,bo to prawie bimber,
                                                    ale nie chciało mi się do sklepu wychodzić .....
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:23
                                                    Fuj...😁 dobry bimber nie jest zly
                                                  • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:25
                                                    Mnie bimber nie odpowiada,ale z braku laku.....big_grin
                                                    Żona ma Budafoka....to się może jeszcze "podepnę"
                                                    oczywiście tylko po to,
                                                    żeby zmyć ten podły smak z podniebienia wink
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:22
                                                    Ja też 😊
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:32
                                                    Buźki, buźka Anuszka, ale układ forum pisania z fona wcale mi nie odpowiada 😞
                                                    Boszszsz....czytam o tych buźkach i dech mi zaparło jak wyczytałam,że znasz moje....juz se pomyślałam o facjacie ,ale uff...to tylko o moje xperiowskie erotyczna chodzi 😉
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 19:59
                                                    Nic się nie przejmuj nawet jak bym znała to pary z gęby nie puszcze - kto mnie zna to wie o czym mówię...buźki fonowe sa brzydkie smile
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 20:02
                                                    Ale to aktualizacji,przedtem były inne.
                                                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 21:39
                                                    Kupilem Porto na spotkanie z pewná sliczna maniaczká.
                                                    Niestety zbyt ladnie wygladalo.
                                                    Otworzylem tak tylko dla jaj.
                                                    Coby powáchac.
                                                    Powachalem.
                                                    Nie wiem gdzie znowu moge dostac pelná butelke Porto.
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 21:50
                                                    Pewnie w PORTOgalii wink
                                                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 21:59
                                                    A tak w ogole nie mam zadnych pierdolonych skomplikowanych komórek ktore sie moga w jakikolwiek sposob laczyc z internetem i takze mam to w dupie.
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 22:02
                                                    Ooo.!!!! Cóż za bojowy nastrój....,już się boję...
                                                  • super.halusia Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 22:03
                                                    Ja teżbig_grin
                                                  • zegor Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 22:14
                                                    girl_42 napisała:

> Ooo.!!!! Cóż za bojowy nastrój....,już się boję...

Przesadza,przesadza,kocha elektronikę,chociaż może nie w telefonach wink
                                                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 22:22
                                                    A ja osobiscie tez zawsze sie bardzo dziwie, co to kobiety moga dopisac sobie w myslach, czytajac byle pare slow jakiegos mencizny.
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 22:50
                                                    Wyobraźnię mam wybujałą wink
                                                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 22:53
                                                    Kobity z wybujala wyobraznia dochodza ponoc szybko do orgazmu.
                                                    Nie od parady parusetletni trening historyczny kiedy to kobity musialy sobie wyobrazac lepszych facetow od tych ktorzy goscili w ich wyrkach.
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 22:59
                                                    Uczcijmy to minutą ciszy wink
                                                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 23:02
                                                    A po co?
                                                    Zdechl orgazm kobiecy juz calkiem?
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 23:03
                                                    Oj tam...nic nie zdycha samo wink
                                                  • leziox Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 23:06
                                                    No, nic nie zdycha samo. Czasami bywa zatluczone okolicznosciami codziennymi.
                                                  • girl_42 Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 23:08
                                                    Hmmm....
                                                  • anus-hka Re: Piątek,weekendu poczatek 27.09.14, 23:01
                                                    girl_42 napisała:

> Pewnie w PORTOgalii wink

...może w PORTOryko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka