26.06.16, 06:07
takie lato. Upał niemiłosierny,pot po dupie się leje a jak człowiek chce przed kompem posiedzieć to jak nie zagrzmi......
Burza z piorunami z czterech stron świata,waliło jak na pierwszej linii oporu. A potem prąd ukradli,telefon wyladowali i zasnęłam z niemocy,bo co tu robić jak dobrodziejstwa XX wieku zamknięte....
Ale zanim zasnęłam odkurzylam z dzieciakami Monopol.... Przez moment bylam hotelarzem i milionerem.
Miłego dnia kiss
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 10:50
      Czyli sa dobre strony..niemania dostępu do internetu wink
      To był powrót do przeszłości...tak rodzinnie spędzony...Bierki, rozmowy z kotem, przegladanie fotek w albumie..wink
      Jak to przez moment??..przepultałaś wszystko? może dzisiaj sie odegrasz wink
    • leziox Re: Pieprze 26.06.16, 11:39
      Tak to bywa właśnie, że gdy nagle braknie czegoś, co to niby cały czas jest, jak np. net, to nagle się przypominają dawno zapomniane rzeczy. Jak np. znajomi, rozmowy twarzą w twarz, nawet zakurzone gry i inne zabawy.
      Co doskonale udowadnia że net to tylko wirtualia, mogące w każdej chwili zniknąć z powodu braku prądu lub innego kataklizmu.
      Tak samo jak znajomości z fejsboga etc.
      • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 21:56
        jak to ktos kiedys napisał w necie....1000 znajomych, a świeta i Sylwester samotnie....
        tyle znaczą te znajomości na monitorze...
    • eurekax Re: Pieprze 26.06.16, 22:11
      < bo co tu robić jak dobrodziejstwa XX wieku zamknięte....
      Jak to, co? Wygrzebać z szuflady świece, z lodówki krewetki i.... dalej akcja sama się rozwinie smile
      • leziox Re: Pieprze 26.06.16, 22:12
        No dobra, dobra, niby wszystko jasne, ale do takich akcji trza mieć dobre towarzystwo.
        Inaczej pozostaje alkoholizm i masturbacja.
        • eurekax Re: Pieprze 26.06.16, 22:22
          Oczywista oczywistość smile I wtedy masz w nosie, czy komórka ma zasięg smile
      • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 22:14
        i na tych świecach ugotować zupę tajską...z onych krewetek? suspicious big_grin
        wink
        • eurekax Re: Pieprze 26.06.16, 22:25
          Chińszczyzna wszechobecna... smile
          • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 22:27
            Wiesz, że ja nie bardzo...
            kobita prosta jestem......to i zarcie niewyszukane smile))))))
            • eurekax Re: Pieprze 26.06.16, 23:13
              Ale świeczki w szufladzie masz? A jak Cię znam, zapalniczka w zasięgu ręki tysz jezd smile
              Skoro krewetki są fuuuuu, tooooooooo...........naleśniki smaż.... smile
              • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 23:32
                eurekax napisała:

> Ale świeczki w szufladzie masz? A jak Cię znam, zapalniczka w zasięgu ręki tys
                > z jezd smile
                > Skoro krewetki są fuuuuu, tooooooooo...........naleśniki smaż.... smile

Naleśniki!!!...jak Ty mi źle życzysz suspicious
                wiedząc, że nie znoszę nalesników.....wink
                wiec tylko zapłoną świece.....migotliwym światełkiem.......
                • leziox Re: Pieprze 26.06.16, 23:44
                  Uspokajając sytuację, stwierdzę tylko że ja to pożrę poza wontrupkom w zasadzie wszystko...
                  • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 23:51
                    leziox napisał:

> Uspokajając sytuację, stwierdzę tylko że ja to pożrę poza wontrupkom w zasadzie
                    > wszystko...

Sytuacja wcale nie jest napieta.....aaa, to wątróbka nie przejdzie?
                    taka na cebulce tyż nie?....
                    • eurekax Re: Pieprze 26.06.16, 23:58
                      No patsz.... Wontrobe se człek wpruwa, aby dogodzić, a on marudzi.... smile
                      Dobra, niech stracę, bendom krewetki i dorsz smażony. Reflektujecie??? smile dorzucę surówkę z kiszonej kapustki, z cebulkom i jabłuszkiem, a co! smile
                      • leziox Re: Pieprze 27.06.16, 00:00
                        Dooobra.
                        Wprawdzie nieprzekupny jezdem...
                        Ale.

Kiedy mogę przyjechać?
                        • eurekax Re: Pieprze 27.06.16, 00:04
                          To zależy, co do popitki przywieziesz? Bo rybka lubi pływać, stara to prawda smile
                          • leziox Re: Pieprze 27.06.16, 00:07
                            Wóda jest w tym przypadku najtańszym faktorem generującym koszty.
                            Na pewno będzie się można nawalić, obrzygać, osrać i oszczać, a i tak nie zabraknie na poprawkie.
                            smile
                            • eurekax Re: Pieprze 27.06.16, 00:13
                              Tyle atrakcji.... to jakiś przez piętkę do razowca przepuszczany destylat...? smile
                              • leziox Re: Pieprze 27.06.16, 00:29
                                Zaden destylat.
                                Kwestia wychlanej ilości a nie jakości.
                      • rudka-a Re: Pieprze 27.06.16, 00:02
                        Zysków raczej nie będzie..nie licz na to...za dużo żremy, mimo młodzieńczego wieku smile)
                        dorzuc jeszcze fryty do tego suspicious
                        • eurekax Re: Pieprze 27.06.16, 00:07
                          Frytki ??? O la Boga, kobito.... trza dbać o linię w naszym wieku smile
                          Chleba kromkę dostaniesz i musi styknąć smile
                          • rudka-a Re: Pieprze 27.06.16, 00:20
                            Podwójne fryty!!...a kromke też weź..se na drogę wezmę smile
                            iiiii...ja sie nie odchudzam!!!!!!!!!!!!!! tongue_out
          • leziox Re: Pieprze 26.06.16, 22:29
            Ja nie wiem ale to chyba nie o to chodzi...Zwłaszcza nie chodzi o zupę z trujących krewetek...
            Pamiętam, jak człek młody był (kurwa mać, to było tak dawno że nie pamiętam) to nie dojadło się , nie dospało, człek miłością i seksem żył i chyba powietrzem, no bo inaczej nie mogę tego wytłumaczyć, w jaki sposób przeżył te ekscesy...
            W każdym razie chodziło jednak o co innego, niż o setki esemesów i fejsch.jowe przyjaźnie.
            • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 22:40
              Skoro ja dalej jestem młoda, to jakim cudem Ciebie posunęło w metryce? big_grin
              Kurwa mać - kłamczuszku Ty smile)))

a widzisz..mówią, że im człowiek starszy, tym mniej potrzebuje....
              czyli nijak się to ma do tego, co napisałeś....
              nie było netu, fejsów, czatów i telefonów komórkowych
              ale były spotkania pod trzepakiem, wypady za miasto autobusem, spotkania na prywatkach..
              rozmowy gęba w gębę!!....
              • leziox Re: Pieprze 26.06.16, 22:46
                Oj tam oj tam...
                Ma się całkiem całkiem to co napisałem...Ze konta na fejsbogu ni mom do dzisiaj i mieć nie zamierzam, to jedna sprawa. Inna sprawa to fakt, że faktycznie preferuję osobiste kontakty międzyludzkie i wprawdzie komórki życie ułatwiają, ale są już tak przeładowane psami (apps) że nie wiadomo co z tym robić. Jeszcze trochę a i sztuczną cipkę załączą czy kutasa do pakietu.
                Co do wieku, to się nie wypowiadam, ale miło tak pomarzyć że guffniarzem się jezd...
                • rudka-a Re: Pieprze 26.06.16, 23:01
                  Jakoś i mnie nie drze na fejsa...wystarczy mi forumowa rodzina big_grin
                  i znajomi smile a co tam na tym fejsie sie robi? oprocz chwalenia wczasami na Huwajach i nowym samochodem?
                  Wiek....nikomu czas nie stoi w miejscu....pocieszajace trochę...
                  cieszmy się, że zdrowie jeszcze dopisuje i nie musimy zapalać wirtualnej świeczki za kimś, kto był, a już odszedł...
                  czego już doświadczyliśmy..
                  • eurekax Re: Pieprze 27.06.16, 00:02
                    Ejże..... mamy tyle lat, na ile się czujemy smile
                    I tego się trzymajmy smile

• rudka-a Re: Pieprze 27.06.16, 00:42
                      Nooo...dobrze prawisz smile piwo moge Ci postawić...smile
                      • eurekax Re: Pieprze 27.06.16, 20:05
                        Ino jedno??? A to nie warto siadać.... smile
                        • leziox Re: Pieprze 28.06.16, 19:12
                          To postawta sobie flaszkę whisky albo dwie.
                          Od piwa żaby się w brzuchu lęgną.
                          • girl_42 Re: Pieprze 28.06.16, 21:32
                            leziox napisał:

> To postawta sobie flaszkę whisky albo dwie.
                            > Od piwa żaby się w brzuchu lęgną.

I racja! Piwa niet,ale whyskacza......łał. I już dziesięc lat mniej wink
                    • girl_42 Re: Pieprze 28.06.16, 21:31
                      eurekax napisała:

> Ejże..... mamy tyle lat, na ile się czujemy smile
                      > I tego się trzymajmy smile
                      >
                      Ojojoj.....dziś czuję,że mam z dwieście dwadzieścia trzy lata wink
                      • leziox Re: Pieprze 30.06.16, 18:23
                        Gdyby Girlaska nie narzekała, byłby to dla niej i dla nas dzień stracony...
                        • girl_42 Re: Pieprze 30.06.16, 20:38
                          Dziś nie narzekam (na razie wink)
                          • rudka-a Re: Pieprze 06.07.16, 22:18
                            Skoro po upale ani sladu, to może ponarzekamy, ze zupa była za kwaśna, albo mineralna za ciepła wink
                            • anus-hka Re: Pieprze 06.07.16, 22:24
                              Lubię kwaśnetongue_out
                              • leziox Re: Pieprze 06.07.16, 22:30
                                Narzekać nie ma na co, ważne aby docenić to co się jeszcze ma...
                              • rudka-a Re: Pieprze 06.07.16, 22:30
                                Może być...ogórkowa na kościach wink
                                byle nie z ryżem....bo juz mna szarpie suspicious
                                • anus-hka Re: Pieprze 06.07.16, 22:37
                                  Ryż w ogórkowej...:/....zwariowałaś kobieto...big_grinbig_grin???
                                  • rudka-a Re: Pieprze 06.07.16, 22:39
                                    Jeszcze nie, ale wszystko zdarzyć się może wink))
                                    aaa, coooo...wolisz z.makaronem? big_grinbig_grin
                                    suspicious big_grin
                                    • leziox Re: Pieprze 06.07.16, 22:42
                                      Ogórkowa o tylko z wiaderkiem kartofelkuff w środku. Z jajeczkiem też może być, bo czemu nie. A no, i samej zupy też powinno być ze dwa wiaderka bo zupą samą to jednak ciężko się jest najeść.
                                      • rudka-a Re: Pieprze 06.07.16, 22:52
                                        To może zupki tak tyci, tyci...
                                        ale za to na drugie danie wiaderko pierogów z borówami?
                                        i pół wiaderka śmietanki....
                                        w koncu latoooo...
                                        na schabowego przyjdzie czas...w niedzielę wink
                                        • leziox Re: Pieprze 06.07.16, 22:54
                                          I weź tu nie plądruj lodówki wieczorami, gdy się czyta takie teksty.
                                          No nie da się, no...
                                          • rudka-a Re: Pieprze 06.07.16, 22:58
                                            Dla mnie nie ma znaczenia pora...czuję, że jade na ssssaniu, więc podnoszę 4 litery i szurając kapciami idę do lodówki....wink
                                            własnie sobie znalazłam loda orzechowego z dużą ilością czykulady...
                                            no i dobra jest!....potem sie przebiegnę do łóżka, to po drodze spalę te kalorie...
                                            ale do cholery.......ja się nie odchudzam!
                                            to po co sie spieszyć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka