Dodaj do ulubionych

LUDZIEEEEEEEEE!!!!!....

27.09.19, 20:39
... ŚPICIE JUŻ!!!??????..... no to śpijcie dalej, nie przeszkadzam.... wink
Obserwuj wątek
    • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:01
      No to i ja przytulę się do poduszki...
      • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:11
        Nie no, daj spokój. Słaby żart wink
        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:19
          No co, na leżąco będę szkiełko oglądać tongue_out
          • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:29
            I jak? Jak się patrzy?
      • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:12
        Czego dusza potrzebuje?
        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:18
          Bratniej duszy.
          • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:27
            No to jestem smile
            • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:27
              Jestem aż nie zasnę tongue_out
              • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:36
                Jak to wrzeszczy...Nie starczy powiedzieć po cichu? Sorry no, czasem nie mieszkam na forum...
                • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:37
                  Ooo, pan gospodarz wink
                  • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:38
                    Piwo rrrraz! tongue_out
                    • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:42
                      Na noc? a ziółka nie łaska? wink
                      • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:43
                        Ziółko jest też wink
                        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:49
                          No to zsikasz się w nocy wink
                          • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:53
                            Żartujesz?
                            • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:56
                              No.... piwko i ziółka, nie za dużo płynów?
                              • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:00
                                Koko, ehhhhh... big_grin
                • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:40
                  leziox napisał:

> Jak to wrzeszczy...Nie starczy powiedzieć po cichu? Sorry no, czasem nie mieszk
                  > am na forum...

Czasem chce się pokrzyczeć tongue_out
                  • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:41
                    Ja też nie mieszkam, czasem tylko zaglądam. W Alpach byłam tongue_out
                    • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:43
                      O masz big_grin
                    • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:44
                      No widzisz. Włóczysz się nie wiadomo gdzie, a potem masz do innych pretensje, że ich nie ma.
                      Po górach się jej łazić zachciało, jakby na melynie nie można było się urżnąc pod korek.
                      • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:46
                        I pod kapsel!
                        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:51
                          Pod kapsel to ja rano. Na dzieńdobry wink
                      • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:48
                        Ja nie łażę, tylko jeżdżę tongue_out i w trasie NIE PIJĘ wink
                        • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:49
                          A dlaczego? W trasie tym bardziej trzeba pić.
                          W sensie po jej zakonczeniu, odpoczywając.
                          • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:53
                            A jak myślisz? jak ja zakończyłam przejażdżkę? wink
                            • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:53
                              Na poboczu?
                              • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:57
                                Nie big_grin na kanapie big_grin
                                • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:02
                                  Uhummm. Sportowiec kanapowiec.
                                  • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:03
                                    Bezpiecznie big_grin
                            • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 21:55
                              A licznik dopiero po paru dniach zaskakuje suspicious
                              • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:01
                                In plus?
                                • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:04
                                  No jasne! big_grin
                              • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:01
                                Ja nie wiem do tej pory, o jakim liczniku tutaj mowa jest.
                                O jakimś gazowym?
                                • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:03
                                  Rowerowym! Wstyd suspicious
                                  • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:04
                                    Czasem też Geigera. A czasem kalorii... Ot tematu zależy.
                                    • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:04
                                      Ot, matoł. Od.
                                      • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:06
                                        Ale Koksik wciąż mówi o jakimś liczniku innego rodzaju, który się nie rusza.
                                        A ja nie nadążam z rozumem zdaje się.
                                        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:08
                                          Rozumiem... już wieczór, masz prawo nie kumać, cały dzień za tobą.... wink
                                          NA FILMIKACH! ILOŚĆ WYŚWIETLEŃ! tongue_out
                                          • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:13
                                            I nie udawaj, że nie nadążasz... ty? Wszystkich przeganiasz.
                                  • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:05
                                    Motocyklowym wink szkoda, że go nie widać....
                                    • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:06
                                      Każdy ma swój... znaczy licznik wink
                                    • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:09
                                      Ahhh...
                                      Dzękuję za uświadomienie.
                                      Ale wszystko ma swoje powody.
                                      Nie wiem czy wiecie, ale panowie funkcjonariusze rownież oglądają YouTuba oraz komunikatory różne.
                                      Nie ma licznika, nie ma przekroczenia, a jak na liczniku za wiela widać to może być niezdrowe.
                                      A człeka znaleźć można jak się chce i dać mu paragradf na coś, jak to mawiał nieoceniony Feliks D. Tak sobie gadam oczywiście.
                                      • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:11
                                        Aha, a powyżej przeczytałem że licznik na filmikach.
                                        Hehehe.
                                        Chaos.
                                        • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:13
                                          Koko pijana widocznie smile
                                          • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:13
                                            No ale z trasy wróciła. To może.
                                          • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:15
                                            Spoko. Co to jest te 10 browarów przez cały dzień... wink
                                            • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:19
                                              Tyle co pół litra na dwóch czyli NIC.
                                              • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:23
                                                O! właśnie! Jak ty to świetnie rozumiesz big_grin
                                        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:16
                                          Nie dziw się, noc po ciężkim dniu się zbliża wink
                                          • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:17
                                            To było do kierownictwa... ten chaos winkbig_grin
                                            • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:30
                                              Sorry ale wręcz przeciwnie, u kierownictwa wsio w pariadkie.
                                        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:32
                                          leziox napisał:

> Aha, a powyżej przeczytałem że licznik na filmikach.
                                          > Hehehe.
                                          > Chaos.
                                          Ten chaos to do liczników big_grin U ciebie to chyba nigdy nie ma chaosu. Niespotykanie spokojny człowiek... wink
    • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:26
      Lezio, mówiłeś, że kiedyś było po 100 wpisów. Dziś... jest już 133! tongue_out
      • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:30
        A u mnie właśnie LEJE ... deszcz, żeby nie było niedomówień... wink
      • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:32
        No a niech sobie będzie.
        Chciwi nie jesteśmy ale wpisy można zbierać i kolekcjonować.
        Byle było co gadać. I o czym.
        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:33
          O niczym też można wink
          • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 22:58
            To jest niby racja, ale takie klepanie tylko dla klepania jest dla mnie mamlaniem.
            Rozmowy bez treści zaś plotkowaniem w maglu.
            smile
            • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 23:20
              Poważne dyskusje? Tylko nie o polityce bo cam podpadniesz winkbig_grin
              • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 23:27
                Mam zasadę aby w necie nigdy nie dyskutować o religii i polityce.
                Jeśli unika się tych tematów, w większości przypadków żyje się zdrowiej.
                • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 27.09.19, 23:32
                  Masz rację. No chyba, że na forum znajdują się ludzie tak samo myślący i wierzący smile Ale to są śliskie tematy, powodują kłótnie, odejścia, wojny. Nie warto ryzykować.
                  • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 20:48
                    Teraz ja zawrzeszczam:
                    Gdzieśta wszyscy? wsystkie tsy?
                    Plus widzowie z teleskopami w oknach,.,
                    • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 20:59
                      Gdzie?????? A gdzie ty byłeś jak ciebie nie było, co? suspicious WSZYSTKIE TSY???? my dwie przecież... dziwy, nawet ci się nie dwoimy, bo byłyby 4... a tu 3... ot i zagadka na noc wink
                      • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 21:02
                        Tsy śtuki bez względu na płeć.
                        A Dunajec to co?
                        • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 21:06
                          Aaaaaaa... no dziś już dał głos. 1 - słownie jeden uncertain
                          • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 21:25
                            Zje coś, wypije i przyjdzie smile
                            • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 21:28
                              ... albo zdrzemnie wink
                              • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 21:33
                                Przyjdzie tak około trzeciej w nocy. U niego to normalna pora czyli 21sza.
                                • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 21:36
                                  I nie pogada, bo wszyscy będą spali... uncertain
                                  • cambria1.2 Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 21:49
                                    Pogada, a jakże. Sobie a muzom wink
                                    • coco.franelka Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 22:03
                                      Chyba, że postawi lusterko przed sobą, wtedy pogada z mądrym człowiekiem wink
                                      • leziox Re: LUDZIEEEEEEEEE!!!!!.... 28.09.19, 22:40
                                        Do lusterka to się pije.
                                        A dopiero potem majaczy.
                                        big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka