Dodaj do ulubionych

Melyna odsypia noc...

29.09.19, 11:06
... to znaczy kierownictwo ją odsypia wink Bo kierownictwo po nocy buszuje, najwyraźniej w nocy mu się najlepiej pracuje twórczo wink Zdążyłam się załapać na wycieczkę w Alpy, prawie zaraz po wklejeniu filmiku big_grin Czy to już ostatni? czy będą jeszcze kolejne?... bo co kolejny, tym "gorszy"... Nie, nie! wszystkie są cudowne! tylko przy oglądaniu, coraz większy horror! Podskakuję, zamykam oczy, wstrzymuję oddech, jęczę (ze strachu!) i inne zachowania przy oglądaniu horroru.... Te zakręty... 180 stopni!! ten brak balustrad i zaraz za asfaltem przepaść!!.... ufffff..... i jak tu się potem nie napić???? suspicious
Obserwuj wątek
    • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 11:08
      Piosenki... co za rozrzut! winkbig_grin
      • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 11:28
        Ciekawe czy zapach obiadu cię obudzi.... wink
        • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 11:29
          Hmmmm... a może jakiś inny??... wink Najważniejsze, że białe kotki ci nie grożą...
    • coco.franelka Pobudka! 29.09.19, 11:44
      • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 13:23
        A kto tu tak rzępoli?
        Ragazza di Napoli?
        Zwariować tak można z rana
        Muzyka jak od szatana.
        • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 13:45
          big_grin ale obudziła! big_grin no i białych... kotów nie ma tongue_out
    • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 13:28
      Kurewnictwo buszuje bo faktycznie najlepiej się pracuje w nocy będąc sową.
      Co do filmów, obawiam się że to nie był ostatni, bo w zanadrzu jeszcze jest Lazurowe Wybrzeże, Monaco, Monte Carlo, oraz trasa od której można było dostać morskiej choroby, ciagłe zakręty z lewej na prawo i z powrotem...Jeszcze dzikie Alpy w dzikim Vercors w okolicach Gap, Die i Grenoble-i bez jaj-tak naprawdę nazywają się te miasta. Potem jeszcze będzie Austria, Szwajcaria i Włochy.
      Troche km się jednak zrobiło.
      Filmów starczy do końca roku chyba.
      Więc bez obaw. Jeszcze ten czy ów zdąży rzucić pawia, oglądając to wszystko.
      big_grin
      • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 13:47
        O Boże.... uncertain tyle przede mną.... trudno, wytrzymam! wink (tym bardziej, że ja - na kanapie! winkbig_grin
        • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 13:52
          I jest to mocna zapowiedź... będzie gorzej!... dla oglądającego... wrażliwego, z chorobą lokomocyjną i lękiem wysokości i z innymi fobiami.... uncertain
      • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 13:49
        Masz rację, do buszowania po necie najlepsza jest noc. Spokój, cisza, coś pod ręką.... i można buszować... big_grin I trafiać na perełki!
        • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 13:57
          Filmik wczorajszy był "najwyżej położony", wdrapałem się motórem na 2802 m npm, to tam gdzie jest ten krajobraz księżycowy. Wyżej się nie da, no chyba że pojadę w Andy.
          Brak barierek nie był odczuwalny, wystarczyło po prostu o tym nie myśleć i jechać dalej, a zresztą, nie było wyboru. Przecież nie będę tam nocować w ruinach koszarów. Ogólnie było dziko i zajebiście, co tu jeszcze dodawać...Nie piło się a i tak na wysokości deczko w głowie się kręciło. Ale dopiero jak czlek zlazł z motóra.
          big_grin
          • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 14:02
            Wracaliście tą samą trasą? czy inną... w dół. Nie wiem co gorsze, piąć się w górę, czy zjeżdżać w dół... Pamiętam, że zawsze łatwiej było wleźć na drzewo, gorzej było z zejściem... suspicious
            • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 14:08
              To był zenit!! chwała Bogu, teraz będzie lżej.. oglądać oczywiście smile
              • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 14:23
                Nie tą samą, bo zjazd z Col de La Bonette prowadził w kierunku Nicei i Menton, które były następnym celem. Czasem wjazd jest gorszy, kiedy np. jakiś głupek nagle i z niewiadomych przyczyn zatrzyma się akurat na zakręcie co było widać na filmie. Grube przekleństwa zostały oczywiście wykasowane smile
                A czasem zjazd, kiedy zaczyna się gotować płyn hamulcowy z tyłu i nagle nie ma się tylnego hamulca, zjeżdżając z przełęczy mającej jakieś 2,5 km wysokości a trasa zjazdowa ma np. 30 km.
                Tak czy inaczej, wędrowanie po świecie nigdy nie jest nudne.
                • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 16:45
                  https://forum.barcis.pl/images/smilies/oooo.gif ... muszę ochłonąć.....
    • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 19:44
      U mnie LEJE! a gdzieś w oddali słychać odpalane fajerwerki. Nie burza tylko prawdziwe fajerwerki! W ULEWĘ! Niestety z okna nie było ich widać uncertain Ciekawe... czy one rozbłysły czy prędzej zgasły zmoczone... Jaki jest sens odpalania ich, skoro nikt (raczej) nie będzie ich oglądał??
      • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 19:48
        Plan trzeba wykonać.
        A jeśli było zapłacone to trza wystrzelać, nieważne w jaką pogodę.
        • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 19:53
          Jak zwykle bez sensu, ale zgodnie z planem. Góra zaplanowała, dół musi wykonać i już. I niestety to działa WSZĘDZIE suspicious
          • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:29
            Święta racja, bardzo zgrabna myśl big_grin tongue_out
    • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 19:47
      Chyba ta pogoda powoduje, że człowiek taki do kitu... uncertain Nic się nie chce, nawet myśleć wink A na jutro zapowiada się taka sama pogoda - czyli deszcz przez cały dzień. Co to będzie za leniwy dzień, chyba, że browarek pomoże wink
    • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 19:50
      A melyna widzę dalej odsypia noc i szykuje się na kolejną wink
      • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 20:26
        Co chcesz, lato się skończyło, teraz będzie się pogoda coraz częściej chrzanić.
        I nikt nie odsypia, jestem w stanie aktywnym ale chyba zachciało mi się pożreć makrelę.
        Albo ryż na mleku.
        Muszę się jeszcze zdecydować.
        • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 20:28
          Tylko nie połącz tych zachcianek, bo możesz mieć "bieganą" noc big_grin
          • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:04
            Takie drobiazgi mi nie szkodzą. Najwyżej zagryzę ryż makrelą...
            • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:11
              Na samą myśl.... to ja mogę mieć taką noc.... uncertain
              • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:30
                To nie myśl tak intensywnie, bo wiesz, z energii powstaje substancja czasem a sny się realizują big_grin
                • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:36
                  Ja dziś właściwie nic nie myślę, taki mam pusty łeb uncertain
                  • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:40
                    I w takim stanie najlepiej przyjść na melynę wink
              • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:30
                Ta noc do innych jeeeest niepodobna wink
                • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:44
                  Dzisiaj dla wszystkich koniaczek gratis!
                  • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:48
                    Dzięki, ale nie kuś... bo albo padnę, albo zgłupieję do reszty uncertain
                    • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 21:49
                      Cam ci dotrzyma towarzystwa smile
                      • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 22:02
                        Mnie bliżej do twojego stanu big_grin
                        • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 22:02
                          No i cisza nocna... wink
                          • leziox Re: Melyna odsypia noc... 29.09.19, 22:15
                            Tak to z dotrzymywaniem towarzystwa.
                            Chata jest, pełne szkło a i tak kobity wymiękają.
                            • leziox Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 12:03
                              Z tego powodu dzisiaj sowy w nocy spały.
                              Za to w dzień będą dokuczać.
                              I pohukiwać.
                              • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 12:14
                                Jakoś to zniesiemy... wink
                              • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 12:26
                                https://i.pinimg.com/originals/e3/5f/33/e35f3352332d40045e892db4d8e0bc17.jpg
                                • leziox Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 12:47
                                  Jakis taki podejrzany ten wzrok...
                                  Sowa na dopalaczach?
                                  • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 12:51
                                    Ty mnie pytasz? big_grin
                                    • leziox Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 13:04
                                      Kogoś muszę skoro nie mogę sam pamiętać co wczoraj piłem...Albo jadłem...
                                      A Ty tu ciągle jestes więc może coś wiesz...
                                      suspicious
                                      • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 13:12
                                        Ryż na mleku i makrela.... reszta nieznana... wink
                                        • leziox Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 13:26
                                          Pewnie ta sól irańska w mleku ryżowym zdziałała cuda...
                                          • cambria1.2 Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 13:30
                                            Perskie smakołyki wink
                                            • leziox Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 13:41
                                              Wolę nie myśleć, co będzie, kiedy spróbuję soli z Himalajów...
                                              • coco.franelka Re: Melyna odsypia noc... 30.09.19, 14:13
                                                Yeti.. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka