gryf.vol2 17.12.19, 18:53 Jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził 😀 A to jakiś mus czy co ? Jak się jest dla kogoś za dobrym to wyssie z człeka krew, a jest powiedzenie ... nie dasz komuś zginąć, on ci nie da żyć ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:04 Czyli najlepiej mieć wszystko w.... dużym poważaniu... i nie martwić się niczym i nikim. No oczywiście poza sobą.... Odpowiedz Link
leziox Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:08 A seniore Gryf, coś się wydarzyło Co Cię dziś wk...ło ? (jeszcze trwa dzień bez przekleństw) Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:26 leziox napisał: > A seniore Gryf, coś się wydarzyło > Co Cię dziś wk...ło ? (jeszcze trwa dzień bez przekleństw) 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Nieeee .... nic mnie nie wq....ło, jestem cały happy wciąż w skowronkach. Potrafię trzymać kurza twarz nerwy na postronku i czasami mi się to udaje 😀 Witaj nocny Marku. ✋😎 Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:09 I tak właśnie wypada robić. Masz rację, stawiasz flachę i kolację. MOTYLEK "WSZYSTKO MAM W DUPIE" Odpowiedz Link
leziox Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:19 Spoko, jeszcze mi coś w puszce dla kota zostało. Można zrobić gulasz. Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:32 leziox napisał: > Spoko, jeszcze mi coś w puszce dla kota zostało. > Można zrobić gulasz. 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 I brawo, nareszcie coś na ząb na gorąco, a potem zimna popitka 😜 Ja to lubię ! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:52 No... o suchym pysku siedzimy... nawet przekląć nie wypada.... Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 19:58 coco.franelka napisała: > No... o suchym pysku siedzimy... nawet przekląć nie wypada.... 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Cienko z kasiorą, to pyski suche, a w komórce cały arsenał flach do skupu. Aj waj ! Odpowiedz Link
leziox Re: No i prowda ! 🙄 17.12.19, 21:10 Jak się nikomu nie chce pracować, To z piciem trzeba wziąć pofolgować. Odpowiedz Link