znikam_wracam 02.01.20, 12:49 Takie pytanie... W ramach przerwy świątecznej zapoznaliśmy córę z ważnym w naszym pokoleniu (w sensie mnie i żony) filmem. Jak oceniacie postać graną przez Nicholsona - pojebany trep, czy człowiek mający pewne słuszne racje? "Ludzie honoru" - zwiastun Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Gryfie - i inni 02.01.20, 12:58 Nie wiem... przyznaję się, że nie oglądałam Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Gryfie - i inni 02.01.20, 13:00 To polecam. W mojej opinii to jest JEDYNY film w którym Cruize ma dobrą rolę. Napisaną idealnie pod niego. Miernego aktora Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 09:00 Jack był "wszechmocnym, dobrym carem" w swoim świecie. W świecie, którego bronił, był przerażający. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 09:12 Był takim carem, jak Ela królową. Car by nie musiał tuszować swojej decyzji. I nie był by chyba podszyty myślą, że przez nieporadzenie sobie z takimi memejami może zostać przesunięty na jakieś zaplecze. No tak go trochę odbierałem. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 09:27 Ja trochę inaczej, dlatego nie ma jednoznacznego wyroku - trep czy profesjonalista. Ani, ani. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 09:29 Ale ja nie stawiałem takiego wyboru - pojebany czy miał pewne słuszne racje. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 09:49 Stosowane w wielu przypadkach. Nawet podobnież czasem skutecznie. Tu nastąpił peszek - facet był naprawdę chory. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 10:05 Tak, i Jack kolejny raz zagrał taki stan genialnie. Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 10:09 Po to się bierze Jacka, by rola drugoplanowa była suta. Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Gryfie - i inni 02.01.20, 18:14 Oglądałem ten film dość dawno temu i mało pamiętam. O ile się nie mylę, obrońca stanął na wysokości zadania i ci młodzi żołnierze zostali uniewinnieni, a winnym się okazał trep. Szukałem na You Tube tego filmu, ale nie znalazłem. Może masz namiar ? A trepy ... zawsze są pojebane 😠 Apel wojskowy bez cenzury - wojsko zawodowe służba zasadnicza Odpowiedz Link
znikam_wracam Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 08:41 Konkretna zjebka... Jutub jest dość mocno czyszczony przez wielkie wytwórnie, polecam tu: www.cda.pl/video/20549377c Odpowiedz Link
gryf-land1 Re: Gryfie - i inni 03.01.20, 10:11 Wielkie dzięki. Wieczorem mam seans zapewniony. Miłego dnia. Pzdr. 🍹✋🙂 Odpowiedz Link