bei 11.12.06, 11:10 poco misiaczgowi, ktury nie pali, zapalniczgi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: zapytanie 11.12.06, 11:28 Morze do odwjedzania bapci na cmętażu i zapalania z niczu? Odpowiedz Link
aga_piet Re: zapytanie 11.12.06, 11:29 Ewętłalnie jezt dżlętemnenem i jak widzi dame spapjerosę niezapalonym to odrazu zapala jej jego. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: zapytanie 11.12.06, 18:31 to barco proste jezd zimo, jak zamarźnje zamek od aótka to czszeba zapalnidżkom pogżadć klóczyk, wtedy lepi whodzi w zaMek, jakkojwjek ochydnie by to brzmiaóo Odpowiedz Link
aga_piet Re: zapytanie 11.12.06, 20:01 A wogle Beji to widze irz bardzo ostatnio ingigilujesz Odpowiedz Link
bei Re: zapytanie 11.12.06, 20:26 s noduf...jag jezd topże, to mósi bydź jakiś tramatysm Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: zapytanie 11.12.06, 20:41 Tako miauem in-tujycjem, nie, kobjecom, rze to takie z Njemocuuf, o dochtora Frojta. I zapytauem szawgra Romedzka, co go zancie, co sije wywaliul na mortku, nie am rurururu, tylko teras ma kosjairke to traffy, no nje. I on, Romedzeg mi muwi rze te zapalidzki to iedz pragemaska poczeba Machdgefil, zreby byc supersamjec niosoncy ogjne, taki lucyfer i rze to iezd stanism albo piirumajna, jakous tak, nje. TO parco trendi bszmi, prawi jak Britni Szpirsz, nje, no nje, co? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina O wuasnie tu 11.12.06, 20:45 Bejus, to nje tfui Misiaczek po rpacy, dzies: www.youtube.com/watch?v=8D1GW-PNnoI Odpowiedz Link
okrent9 Re: zapytanie 12.12.06, 19:27 to znatshy śe irz yag byuą muotshom laskom i nosiuą zapaóki hodź ńepale bo ńekce smakovadź jag Popyel-niczka to byuą samcę? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: zapytanie 12.12.06, 19:47 okrent9 napisała: > to znatshy śe irz yag byuą muotshom laskom i nosiuą zapaóki hodź ńepale bo > ńekce smakovadź jag Popyel-niczka to byuą samcę? Nije, nozaśbynje, nonje? To iezd: we f samczykó to robi za machtgefüla i on siem wtedy czoje teki Onan Barpażynica, conje, kórde odlot, co? Jag byź Ogr€cigó iako młotom laskom to nosiiłła to hybyby szuo o po kazanie Ogńizdoździ, rze tak puo mjenna, to jezd terz machdgefül ale inny nonje? Rze taka laska jak Dyzsa od rakiety abo Rakjeta z dyszom, do gfiazt odlottowa nje? Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: zapytanie 12.12.06, 19:58 Pżeprażam, ale po otpofjedzji shanofneko Shfagra nje mokem sję okarnonć... A so jag lazka nozi w torepce zcysoryg i taźmę mjarkę? Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: zapytanie 12.12.06, 20:24 ciociapolcia napisała: > Pżeprażam, ale po otpofjedzji shanofneko Shfagra nje mokem sję okarnonć... > A so jag lazka nozi w torepce zcysoryg i taźmę mjarkę? Chmmm, tag od razooh to ja nje wjem, to Romedzeg muj szfagjer wje lepjej bo mjeszka w Chamburkoo, to ia za pydam. Ale tag po pyzgu na jintoojij... no, qrde, no to, kobjeco co iedz, nje, to hiba w torepce sjem nje lidzy. Bo w torepce to nje iezzd u lazek egzem.. egzdra, no eksktraktorowerdyzm, no, iakie troodne suow mi sje na pisauo, qurde,a le odlot, co, to znadzy ze w torpece to lazga hcem howac, a nie rzeby vizarz z tego by i pijar, nje? Aco s tego rze lazka mataźmę mjarkę w torepcku wnyiga to nje wjem, zapytam Romedzga i iego Tusi, to iutro powjem, dopsze, bo teras to jusz swoie auto bez dahoo murze rururururu, co nje? Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: zapytanie 12.12.06, 20:57 Ogej! To tscegam s niecirplifoźciom, bo mosze mam jagaź źifna jezdem, alboco. W kaszdym rasie nje jezdem oknizda, bo sapalnitchek nje noshe... Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: zapytanie 13.12.06, 08:58 ciociapolcia napisała: > Ogej! To tscegam s niecirplifoźciom, bo mosze mam jagaź źifna jezdem, alboco. W > > kaszdym rasie nje jezdem oknizda, bo sapalnitchek nje noshe... Aha, to szfagjer Romedz€g (on siem teras tak pirze), tę Alfa-Romedżeg, co Agóle cmomcmok serijalowo, tak muwi, to muwi rze hyba ten miarek krawjecki w torepce to frojtosfko łoboznaczy ókrywanje swego ómjarkowanja (pytajcie Romedżga co to oboznacza, ja sem na spodzje od bereteki zapisau) albo lenk przed odkrycjem swoih zapenduff do krawjectfa. A zcyzroyk to cza by wjedzjec jakje ma koń cuffki, bo to jezd warzne w jinterpretacii szczyzorkff w torepce. Ile ma osczcuff I czy jezd np. Słis Mejd czy hińska pod Ruba, nonje. Ale, przecje Kozmo nje noźi pod Rup tylko Orginau, nje. Ale I tag cza wjedzejec. I jiloźdź dja mętów na ronczce sycyzrka terz jest warzna, nje. Totyle. Odpowiedz Link
vauban Re: zapytanie 14.12.06, 22:54 ten szfagier to hyba zadurzo po schkoulach shee walau, shhaa duschoo vie, yak na truli kozmo boja, joł jioł ziom ? Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: zapytanie 15.12.06, 11:31 Shfagsze! Otósz mjarka nje jezd krawjetska, tylgo taga budoflana - znaczysję taka rzułta ofkors markofa, orginalna Stanlej, 5 metróf. A zcysoryg oczywiździe tesz markofy, nobojak inadżei? Śwajdzarzgi, czerfony, ale nje jagiź ful vypaz, tylgo ztonofana ęlęganzja - jedno oszczeę dlóge, a dróge krutke, pilniczeg do moich tipzuf, wykaudżka, noszyczki, kurkociong. Co do zapenduf do krajwietstwa nje mam napefno. Hyba sze bardso ókryte, ale fontpję. Mam bardso słe wzpomnjenja gdy f młodoździ pszychawtofaułam wyszyfanke do pszeździeraduła... Trałma posostauła... Odpowiedz Link
bei ciocia polcia 12.12.06, 22:05 mijarka do zmieżenia..a scyzoryg do opciencia dłórzyzny..?. Odpowiedz Link
wave32 Re: ciocia polcia 12.12.06, 22:14 bei napisała: > mijarka do zmieżenia..a scyzoryg do opciencia dłórzyzny..?. Ech, fkrenca Vas Poldzia, aVy jag dzieci... Vjadomo, irz mjarka suórzy Kozmidce do mjeżenja, czy blóska ma otpovjednjo mauo bespżodó, a sókięka otpovjednjo mauo besdouó! Odpowiedz Link
ciociapolcia Re: ciocia polcia 13.12.06, 08:35 Vave, dopsze gatash, coź w tym iezd. Ale ta mjarka jakaź hyba sepzóta, bo śle mjeszy... Odpowiedz Link
aga_piet Atak wogle 12.12.06, 23:09 Szwagże! Z koro Ty masz kątakt z Romeczkię, mojim extra pszyjacielę spszeszłości to jego goronco po zdruw!!!!! Niezmjernie rzauje irz tu niezaglonda. Ja tam mam mjarke w oku i w cale nie musze mjeżyć miśaczkowi aby wjedzieć czy jezt wart gżechu czynie! Odpowiedz Link
okrent9 Re: zapytanie 12.12.06, 20:41 no ńevję żfagże- segregóyesh rze bendonc muodszom laskom byuą ognizda a teras yoosh ńe? mooshe sprafdzidź co mą ftorepce.Oprudź żminek ofkors. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: zapytanie 13.12.06, 08:22 ojejkó, terass de óśfiadomióem, rze teszsz mą torebkie! wpfradzie hyba nie ot Pra Dy, bo onjeszcze(?) torebkuff do laptokuff nje robi Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: zapytanie 13.12.06, 08:51 okrent9 napisała: > no ńevję żfagże- segregóyesh rze bendonc muodszom laskom byuą ognizda a teras > yoosh ńe? mooshe sprafdzidź co mą ftorepce.Oprudź żminek ofkors. No, pytauaź jak byuaś mlodo lasko – to, itó pod-greźlam –demonomonsterowauaź rześ byua okńista, nie? Boź miaualź modzieńczo poczebe demonsterowanja, iake tródne suowo, no nje? A terasz to morze natenpszykuat nje marz jórz poczeby demontow..tegowanja, czeci ras nie napiszem ortgkraficznje, co nje? Cosiem manijag napszykuat to ałtentycznei kozmoognistoździ co jo muszo chudone lóxóz drinki huodzić bobysie przepaliua na Zew-noncz, tak? Odpowiedz Link
bei prada robi torepki dla panuf- widziałam na lotnisk 15.12.06, 08:58 ó- f sómie to były tanióźkie Odpowiedz Link
bei Re: zapytanie 11.12.06, 22:26 Szfagjer- Ty wygrałeź konkór-z na moje pytanię sóper otpowjeć!!!!!!! Odpowiedz Link