Dodaj do ulubionych

Sceptyk pyta :

07.12.20, 13:23

Czy wszyscy juz po szczepieniach , bo forum padlo jakby ....
wink
Pozdrowka
Obserwuj wątek
    • cambria1.2 Re: Sceptyk pyta : 07.12.20, 14:15
      Nieeee, nawet nikt mi nie proponował wink
    • 1999_chyba Re: Sceptyk pyta : 07.12.20, 20:31
      a74-7 konstatuje upadłość Forum a nie jest to ewenement, bowiem gdzie się nie obrócę tam wszystko na łopatkach leży, wszystkie moje miłości, pozostał jedynie codzienny ugór. Codziennie wymyślam nowe trasy spacerowe dla moich czworonogów a i tak za każdym razem dopadają mnie łowcy słuchaczy (tak, ja do nich należę, wolę słuchać niż mówić a nawet gdy ktoś dyrdymały plecie nie potrafię zaoponować) dopadają żeby oznajmić że szczepienia są be, szatański podstęp, spisek światowych elit itd program wyhodowania bezmózgowej rzeszy niewolniczej. Aż wstyd wychylić się na forum z jakimś nierozgorączkowanym tematem. Za to św.Mikołaj był hojny. Nie uważasz Pan? że niebawem wszystkie sklepy padną po tych rozbuchanych zakupach internetowych a ostaną się tylko sklepiki serwujące ciepłe, chrupiące bułeczki.
      Noto byle do Świąt.
      • a74-7 Re: Sceptyk pyta : 08.12.20, 09:57
        No to eksperyment poszedl w swiat ( znaczy sie - w ludzi)

Babcia po 90tce wziela, co prawda nie na klate ,ale w ramie , pierwsza na swiecie szczepionke na koronke
        ( zazdrosccie tlumnie)Wszystko dzialo sie w swietle kamer i klaszczacego personelu medycznego ( z parciem na szklo , a powinni warowac przy lozkach, bo przeciez pandemia, pandemia,pandemia )
        Babcia juz moze uczestniczyc w normalnym zyciu , bez ograniczania zadnych swobod obywatelskich , dostala przepustke wolnosci .Nie mowili tylko,czy juz moze zdjac maseczke big_grin
        W gore babcie big_grinbig_grin.
        Akcje picera tez w gore .
        Sledzic i kupowac smile
        Media kreuja hypnotic spell....
        • leziox Re: Sceptyk pyta : 08.12.20, 13:53
          Szczepienia raczej nie są be. Ale szczepienia niedokładnie przebadanym świństwem wg. mnie są jednak be.
          Wolę na razie szczepić się doustnie znanym od stuleci spirytusem.
          A forum se jest, upadłe czy nieupadłe, jakoś egzystuje.
          Ps. Ciekawe ile kasy wzięła babcia na ten występ i czy nie jest i tak śmiertelnie chora.
          • a74-7 Re: Sceptyk pyta : 08.12.20, 17:33
            Cokolwiek babcia by nie wziela - kaske , czy placibo ; forma robienia ludziom wody z mozgu wysoce karygodna.
            Spirytus i czosnek dla zachowania dystansu !
            Lezio jeszcze dysponuje swiezym powietrzem , to tez bardzo wazne .
            • 1999_chyba Re: Sceptyk pyta : 08.12.20, 19:13
              a74-7 napisał:

> Spirytus i czosnek dla zachowania dystansu !
              ha, ha, dobre, ale przebijam:

> ten lód do drinków to świeży, czy mrożony? >
          • 1999_chyba Re: Sceptyk pyta : 08.12.20, 19:19
            wybrałbym jednak inną opcję rozstania się bezboleśnie z życiem. Siadam za sterami awionetki i z fasonem pikuję w dół.
            • leziox Re: Sceptyk pyta : 08.12.20, 19:53
              a74-7, co do świeżego powietrza, to i Szwarcwald mam za pasem, ale rozumiem że chodziło Ci raczej o niski poziom szaleństwa, które ostatnio jest stanem normalnym, czyli wariatkowo wyszło do ludzi.
              big_grin
              Zaś awionetka-najpierw trzeba tę awionetkie posiadać, aby ją ze sobą rozwalić.
              Czy jest to całkiem bezbolesna opcja, powątpiewałbym jednak.
              Podobno strzelenie sobie w skroń jest dobrym wyjściem, bo w tym przypadku też podobno nie zdążymy poczuć bólu. Problem w tym, iż delikwenci, którzy zgasili sobie w ten sposób światło, nie zameldowali się jeszcze zza Styxu, aby opowiedzieć o wrażeniach.
              • 1999_chyba Re: Sceptyk pyta : 08.12.20, 20:47
                nie było jeszcze filmów, w których na potęgę strzelają sobie w łeb a już taki obyczaj był banałem a co do awionetki, to tylko szaleniec roztrzaskuje własną. Klubową, prze pana, klubową.
                • leziox Re: Sceptyk pyta : 09.12.20, 10:59
                  Rozumiem, że jesteś członkiem klubu awionetkowego?
                  • cambria1.2 Re: Sceptyk pyta : 09.12.20, 12:18
                    https://cdn.cdnparenting.com/articles/2020/01/25154457/739029469.jpg
                    • 1999_chyba Re: Sceptyk pyta : 09.12.20, 21:03
                      " kto dzieckiem w kolebce łeb urwie Hydrze,
                      ten młody zdusi Centaury"...
                      • leziox Re: Sceptyk pyta : 10.12.20, 10:29
                        No ciekawe, co na to Liga Ochrony Zwierząt...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka