leziox 08.07.24, 14:41 Chyba się przez te lata wypisałem. Nie chce mi się jakoś gadać, pisać, dyskutować. Zdaje się, że potrzebuję jakiegoś domku w puszczy, takiego made in Kiemlicz, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala200333 Re: Nie chce mi się 09.07.24, 02:00 Też mi się ostatnio nie chce więc oglądam fotki w necie. Np. Rzym… Odpowiedz Link
camella Re: Nie chce mi się 09.07.24, 06:19 Też oglądam pocztówki nadesłane z wakacji w Rzymie, greckie bóstwo morskie Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 09.07.24, 10:28 Wypalenie forumowe znam to bardzo dobrze. Lato trwa, pielęgnują ogródki, działki, korzystają z pięknej pogody. Przyjdzie chłód, deszcz, to częściej stukną w klawiaturę. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 09.07.24, 10:58 A to nie lepiej pojechać do Rzymu, zamiast go oglądać na fotkach? Ps. Nie wiem, czy to wypalenie forumowe, czy jakaś inna odmiana wypalenia. Mało co mi się chce, nie mówiąc o samym pisaniu. A jeszcze ten odruch wymiotny, kiedy się patrzy, co politycy i miliarderzy robią ze światem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 09.07.24, 12:15 Niestety, ale na wiele spraw nie mamy żadnego wpływu. Chcieć, a móc... możemy tylko ponarzekać, i tyle naszego. Nie ma w narodzie radości, bo z czego się cieszyć, kiedy z tyłu głowy non stop kołacze się, jak przetrwać podwyżki cen, co dalej....Holandia już kupuje szczepionki, bo....pandemia ptasiej grypy wisi w powietrzu...jak nie wojna, to pandemia...nic, tylko skakać z radości Odpowiedz Link
camella Re: Nie chce mi się 09.07.24, 16:51 Leziu ja na wakacjach już byłam,teraz mogę podziwiać fotki tych co są i mi wysyłają. Cieszę się chwilowo z pogody ,jest tak gorąco,że można śmiało leniuchować.🍹 Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 09.07.24, 20:01 Niech kupują te szczepionki. Kto tym razem będzie na tyle głupi i się znowu zaszczepi, temu nie da rady pomóc. Na głowę, bo jak wiadomo, na głupotę nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 09.07.24, 22:59 Ci, którzy szli, jako pierwsi w kondukcie żałobnym za swoimi bliskimi soczku nie przyjmą...ci, którzy do dzisiaj borykają się ze skutkami ubocznymi poprzednich dawek też nie...ale znajdą się tacy, którzy łykną, ile dadzą...strach zagonił ludzi w 4 ściany na długi czas, spowodował, że jeden patrzył na drugiego podejrzliwie, dużo nie potrzeba, by znów przewrócić wszystko do góry nogami. Odpowiedz Link
camella Re: Nie chce mi się 09.07.24, 16:53 Trzeba by znaleźć Leziowi domek w puszczy...oby duży..najlepiej z dobrze zaopatrzona piwniczką. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 09.07.24, 20:01 Aż taki duży ten domek wcale być nie musi. Byle w okolicy było dobre towarzystwo. Odpowiedz Link
kreska_z Re: Nie chce mi się 10.07.24, 08:11 Można natknąć się też na sympozjum lekarzy i inżynierów... Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 10.07.24, 10:06 Jeszcze tylko poproszę o adres oraz informację, kto za to wszystko zapłaci. Odpowiedz Link
camella Re: Nie chce mi się 10.07.24, 11:18 Leziu, po co ci adres.My Ciebie zawieziemy i zostawimy w tej głuszy.Musisz nauczyć się polować,zbierać jagody.Na długo Ci ta piwniczka nie starczy.Zabierz tylko niezbędniki. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 10.07.24, 14:17 Niezbedniki typu korkociąg, otwieracz do piwa ( bo zęby trzeba chronić, jeszcze będą potrzebne ), musztardówkę, koszyk na jagódki, scyzoryk i łuk plus strzały ) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nie chce mi się 10.07.24, 18:40 Oj ,tam ...Uderzy kilka razy w spod butelki z winem i korek sam wyskoczy , piwko otworzy o zaczepiajac o kore drzewa , alkochole otwiera sie latwo i bedzie pil z gwinta Zakladam ,ze wie jak ogien sie rozpala , potrzebny mu tylko motor, zeby zwiac z tej pustelni kiedy pustka zawita , przeciez nawet nomadowie przenosza swoje namioty co pewien czas ... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 10.07.24, 18:50 Człek istota stadna długo w tej samotni nie na siedzi. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 10.07.24, 19:17 camella napisała: > Leziu, po co ci adres.My Ciebie zawieziemy i zostawimy w tej głuszy.Musisz nauc > zyć się polować,zbierać jagody.Na długo Ci ta piwniczka nie starczy.Zabierz tyl > ko niezbędniki. Może jeszcze w bagażniku mnie tam zawieziecie, co? Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 10.07.24, 19:18 PS. Piwko otwieram kapselek o kapselek, wychodząc z założenia, iż nikt mnie nie zostawi w głuszy z jedną butelką piwa... Odpowiedz Link
camella Re: Nie chce mi się 10.07.24, 20:12 leziox napisał: > Może jeszcze w bagażniku mnie tam zawieziecie, co? A co chcesz widzieć drogę?🤔 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 10.07.24, 20:25 Tańce, ognicho, rozmowy do rana...tak bym to widziała Umartwiać się będziesz po śmierci póki co pchamy tę bidę, ile wlezie ... Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 10.07.24, 23:23 Jak dzisiaj, pamiętam zjazd PIPA na Mazurach, z osobnikami z Towarzyskiego. A potem był jeszcze zlot nad Zegrzyńskim... Ech, dzieci, dobrze że nie widzieliście, jak dziadki umieli się bawić, bo to wcale nie było politicał correct... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 11.07.24, 08:00 Nawet komary nie śmiały zakłócać dobrej zabawy Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 11.07.24, 09:58 Nawet jeśi komary były, to się ich nie zauważało. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 12.07.24, 15:22 Trza jeść, pić dopóki można, bo może przyjść taki dzień, że ino cienka zupka, albo szklanka wody.... Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Nie chce mi się 12.07.24, 22:49 Kiedys mi siostra opowiadala jak miala kolezenke na studiach, "..nie ide na kolacje bo mi sie geba nie chce ruszac... Ot, co to przebije? Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 13.07.24, 04:33 Może to, kiedy facet leży na kobiecie i czeka na trzęsienie Ziemi? Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 11.02.25, 23:40 Marazm w zasadzie minął, ale gdy nie ma z kim pogadać, to odgrzewa się dawne kotlety, które "wtedy" zupełnie inaczej smakowały, niż dzisiaj. A do dzisiaj pamiętam np. jakiego kaca miałem, kiedy z Ryżą chlaliśmy whisky w Warszawie u naszej miłej koleżanki, która chyba już dawno w Tunezji w jasyrze... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 12.02.25, 09:20 Hah, to był fajny czas. Świtało, gdy jedna z biesiadujących koleżanek do kociej miski gadała a my rozprawialiśmy o wyższości sernika nad parówkami a dziś młodzież słabowata, po północy wpada pod stół Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.02.25, 12:11 Tak, potem chciałem jeszcze pospać, ale nie dało rady, bo dostałyście z Marychą słowotoku i próby zatrzymania Waszego gadania były na tyle skuteczne, jakby się chciało kijem zawrócić Niagarę. Więc chyba poszedłem po ogórki kiszone wtedy i właśnie sernik do sklepiku osiedlowego. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 12.02.25, 12:49 Polazlam z Tobą i kupiliśmy kotlety, które z Marychą usmażylyśmy Ile to już lat minęło, ponad 15... Już nikt takich spotkań nie robi...chyba...z różnych stron Polski przyjeżdżali... Chciało się, bo lat mniej było Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 12.02.25, 12:53 Chciało się, bo świat wyglądał trochę inaczej i nie wszyscy jeszcze wisieli na komunikatorach. Była chęć spotkania się twarzą w twarz. Teraz młode mimozy nawet spotykając się w knajpach napieprzają w komórkach esemesy, mało przy tym gadania, a nawet jeśli o czymś gadają, to o influencerach i o tym, kto zaistniał na instagramie i ile ma lajków. Kurwa, no, świat naprawdę podąża ku skretynieniu. Polecam film Idiocracy. To wizja przyszłościowa naszego obecnego świata. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 17.02.25, 18:14 Ja tak jeszcze, co do tych kotletów. Ktoś by pomyśleć mógł, że to były kotlety z ziołem, hahaha! Ale dopiero teraz mnie się to nasunęło. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 26.02.25, 21:49 Też chyba mi się już nic nie chce... Może jutro będzie lepiej...🤧 Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 26.02.25, 21:58 No, tak się całe życie sobie powtarza, bo jakoś trzeba przeżyć. Klepię po pleckach... Będzie dobrze. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Nie chce mi się 26.02.25, 22:13 Tak sobie mysle ze moze by dzis w nocy jakies bara-bara zrobic, ale krucazeks mi sie nie chce. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 26.02.25, 22:18 Dunajec, dobrze że za marzenia nie karają, bo trochę byś musiał posiedzieć. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 26.02.25, 22:20 leziox napisał: > No, tak się całe życie sobie powtarza, bo jakoś trzeba przeżyć. > Klepię po pleckach... > Będzie dobrze. Musi być! Innej opcji nie ma. 👍 Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 22.03.25, 10:19 Nie chce mi się chcieć. Znowu. A za oknem 20 stopni w plusie. Na spacer trzeba by chyba. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 23.03.25, 08:44 Taki etap życia, że już nie muszę ...ewentualnie mogę Ale i to nic pewnego, bo niedziela przecie słodkie nicnierobienie Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 23.03.25, 13:13 Deszcz pada, chyba czas przytulić się do jaśka i przykryć kocykiem Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 23.03.25, 14:25 U mnie padało - ale przestało. Za to jakie kwiatki na drzewach się pojawiły. No cudo. Tchnienie wiosny dopiero teraz można było poczuć. Idzie idzie wiosna z dala Słońce z góry nap.rdala Zaba cipkę w wodzie moczy Kuhwa! Jaki świat uroczy! Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 23.03.25, 14:27 A u Pana Dziadka Brodatego, z widzenia pustelnika z głębi borów litewskich, pojawiło się nowe jagniątko. I stado powiększyło się o nowego przybysza. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Nie chce mi się 31.03.25, 20:15 Dzisiaj. …nic mi siem nie chce, jeno jak jemu spuniac… Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chce mi się 31.03.25, 21:22 Koty śpią do dwudziestu godzin na dobę - ale tylko dlatego, że nie muszą iść do pracy. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Nie chce mi się 01.04.25, 06:16 Oj! Gdyby mi się tak chciało, jak jemu się nie chcem... A tu obowiązki czekają Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 01.04.25, 07:01 Mój kot przyszedł po nocnej zmianie, więc musi odespać Odpowiedz Link
e-zybi Re: Nie chce mi się 01.04.25, 09:37 Czyli marcowanie zakończył i sru na łoże... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chce mi się 01.04.25, 10:21 To porządny kocur jest. On w nocy domu i obejścia pilnuje Odpowiedz Link