pluton333 16.11.08, 15:47 pl.youtube.com/watch?v=wtEP8CUmCi4&feature=related coś miałem do zrobienia, a nie pamiętam. zdejmijże Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarownica_ma a co mi Panie dasz? 16.11.08, 17:17 pl.youtube.com/watch?v=-_FuFfeLEN0&feature=related Odpowiedz Link
pluton333 Re: a co mi Panie dasz? 16.11.08, 18:24 Dam Ci powóz, zamiast miotły, i posłuchać, co dziś drzewa plotły, dam Ci promień słońca złoty a zabiorę Twe kłopoty, dam Ci wiosnę, zamiast zimy dam popatrzeć na jej miny, dam posłuchać śpiewu gwiazd dam też zajrzeć do jaskółczych gniazd. Odpowiedz Link
czarownica_ma a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 19:15 pl.youtube.com/watch?v=X4ciBZc-9dU&feature=related Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 19:49 Nie wiem dlaczego nazwa zespołu kojarzy mi się z ostatnią drogą bułki z serem - rectus. ;) Odpowiedz Link
wacikowa Re: a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 19:54 Ja tam wolę mięsko:> pl.youtube.com/watch?v=I2fsveBGIdw Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 20:03 pl.youtube.com/watch?v=01X8z42_9_U Odpowiedz Link
zbyfauch Kurde, dziewucha ma napradę talen! 16.11.08, 20:09 pl.youtube.com/watch?v=Azdkqwe4DZ8&feature=related Odpowiedz Link
wacikowa Re: a miejsce dla mnie masz? 17.11.08, 07:46 pl.youtube.com/watch?v=ORInuOKuiHg Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a miejsce dla mnie masz? 17.11.08, 08:06 wacikowa zagrała na tubie: Proszę jeszcze o opis dla mnie bo w pracy tuba mi nie działa. :) Odpowiedz Link
wacikowa tekst:) 17.11.08, 08:14 1.Droga Pani, czy czułaś, W letni i gorący dzień, Jak pachnie powietrze, Gdy już skończy się dzień. A jesienią po parku, Droga Pani, chodziłaś nie raz, Czy znasz zapach liści Rozrzuconych po ziemi przez wiatr Choćbym nie wiem, jak szukał To i tak przecież wiem Ref. Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało, Kiedy budzisz się Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało Nocą 2. Drogi Panie, a zimą, Gdy na dworze chwyci już mróz Czy wiesz, jak smakuje Herbata z cytryną i miód Choćbyś nie wiem, jak szukał To i tak przecież wiesz Ref. Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało, Kiedy budzisz się Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało Nocą Choćbym nie wiem, jak szukał To i tak przecież wiem Ref. Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało, Kiedy budzisz się Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało Nocą Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało, Kiedy budzisz się Nic nie pachnie I nie smakuje mi Tak jak twoje ciało Nocą Odpowiedz Link
czarownica_ma Pani Wacikowa... 16.11.08, 20:57 wacikowa napisała: > Ja tam wolę mięsko:>... Czarownica gdy mała była, to się kochała, w takim: pl.youtube.com/watch?v=q33EPnDe1xk właściwie nadal mnie się podoba:)pięknie się starzeje... Odpowiedz Link
wacikowa Re: Pani Wacikowa... 16.11.08, 23:11 No nie ruszył mnie gościu. Ani kiedy byłam młoda ani teraz. Odpowiedz Link
czarownica_ma Re: Pani Wacikowa... 17.11.08, 19:26 wacikowa napisała: > No nie ruszył mnie gościu. mnie też nie dotykał:) Odpowiedz Link
czarownica_ma Re: a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 20:04 zbyfauch napisał: > Nie wiem dlaczego nazwa zespołu kojarzy mi się z ostatnią drogą bułki z serem -... uważaj bo zostaniesz bułką czarownicy! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 20:12 czarownica_ma napisała: > uważaj bo zostaniesz bułką czarownicy! Czarownice nie jedzą bułek tylko chińskie zupki. ;) Odpowiedz Link
czarownica_ma Re: a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 20:16 tfu! tfu! proszek to czarownica sypie do pralki! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: a miejsce dla mnie masz? 16.11.08, 20:24 czarownica_ma napisała: > tfu! tfu! proszek to czarownica sypie do pralki! Miałem na myśli te gotowane węże, pająki czy inne mysie ogonki. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: jesteś pewien, że mysie 16.11.08, 20:36 czarownica_ma napisała: > te ogonki?:) Jesteś czarownicą czy modliszką? ;) Odpowiedz Link
czarownica_ma Re: jesteś pewien, że mysie 16.11.08, 20:48 zastanawiasz się jak Cię zjem? Odpowiedz Link
czarownica_ma Re: jesteś pewien, że mysie 16.11.08, 20:50 dziś już jestem po kolacji, więc śpij spokojnie:) Odpowiedz Link
zbyfauch Był hicior :) 16.11.08, 19:52 pl.youtube.com/watch?v=gXN8AHojMs4&feature=related Odpowiedz Link
czarownica_ma Był i taki 16.11.08, 20:11 pl.youtube.com/watch?v=7g8uHOh0v0E&feature=related Odpowiedz Link