zbyfauch Re: Nowy fotel 14.12.12, 14:35 modliszka61 napisała: > bądź pozdrowion, Prezesie ;-} Pambuk Ci zapłać dzieweczko, za awansowanie zawartośći moich gaci do rangi prezesiej. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nowy fotel 14.12.12, 18:43 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/sd/qf/mqca/fBVbbOMzaIpkjVArxX.jpg Odkąd posiadam laptoka, pod biurkiem więcej miejsca, także dla podstoliny. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Nowy fotel 14.12.12, 20:07 No,no, jak na Twoje zrozumienie można w tych arkanach zawsze liczyć ;-] To i zazdrostki by się przydały. Mogą być z ceraty. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nowy fotel 14.12.12, 20:46 Musiałyby nasze zazdrosne kobiety te zasłonki, cobyśmy promenujących mimo sarenek nie podziwiali. A trochę źwierzyny tamtędy się przemieszcza. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Nowy fotel 14.12.12, 21:24 Teraz rozumiem, skąd te komunikaty :"widziałem zająca", "widziałem jeża" Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nowy fotel 14.12.12, 21:47 Ale saręki tylko przed tym oknem. Zając mieszka nad rzeczką. Jeż zresztą też. Odpowiedz Link
aniapriv1 Re: Nowy fotel 30.01.13, 20:14 zbyfauch napisał: > dostałem. a możesz się na nim gibać? Odpowiedz Link
mieux więcej chaosu 16.03.13, 18:17 Biurko świetne, w Polsce nazywa się takie szwedzkim, fotel a la krzesło, nic szczególnego, kapitalne wielkie okna. Mocno zauważalny brak samodzielnego pokoju- to już spory kłopot. Najgorszy na tym zdjęciu jest porządek. Porządek mają ludzie małej wyobraźni, ludzie, którzy nie są w stanie ogarnąć, że porządek to dopiero wstęp do chaosu. Jak można w Twoim wieku ciągle marnować swoje życie na porządkowanie? Czym jest porządek? Marnością. Czym jest chaos? Potęgą. Tyle jeździsz po świecie, tyle Potęgi widziałeś, a w pokoju masz taką Marność nad marnościami. Ten porządek Ciebie nie przygnębia? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: więcej chaosu 16.03.13, 19:42 Burko z wysuwanym blatem, coby odsłonić podwieszony do biurka kanał, w którym mieszczą się kable i listwa z prądem nazywa się szwedzkim? Hmmm... A co do reszty, wiem, takoż i to, że symetria jest rzekomo estetyką głupców. Pozwolisz, że nie wstrząśnie mną szloch wstydu. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: więcej chaosu 16.03.13, 21:30 A ja chyba trochę poszlocham. Nad mentorską treścią dotyczącą porządku i chaosu. To jakieś Nowe Światło . Wygląda na to, że przychodzi ono z opuszczonych ogródków działkowych, których rezydentami są coraz to nowi sezonowi osadnicy. Zaprawdę powiadam wam, jeśli chcecie zobaczyć co macie w głowie, rozejrzyjcie się po swoim domostwie i warsztacie pracy. Odpowiedz Link
mieux Re: więcej chaosu 17.03.13, 23:18 do modliszki: Jeśli chcecie... Masz w głowie szufelkę i szmatę? Odpowiedz Link
mieux Re: więcej chaosu 16.03.13, 23:09 Zestarzałeś się paskudnie, skoro nie pojąłeś dowcipu. Szkoda, odhaczam Cię z listy dowcipnych i inteligentnych. Odpowiedz Link
mieux Re: więcej chaosu 16.03.13, 23:20 A położenie łyżeczki, tak jak na Twoim biurku, jest flejowe. Podkładek do myszy nie używa się od wielu lat. Obwieszone krzesło to robi za choinkę? Chcesz, to masz. Odpowiedz Link
mieux Re: więcej chaosu 16.03.13, 23:29 Na cywilizowanym biurku nie ma kabli, biegną pod biurkiem. Fatalny długopis, ja mam wygrawerowany specjalnie dla mnie. Ładniejszego kubka nie znalazłeś? Z takiego to nawet smak i zapach ucieka. Ogólnie totalne byle co, no i jeszcze dzielenie pokoju z innymi współpracownikami. To już wiem, skąd ten Twój brak humoru. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: więcej chaosu 17.03.13, 21:17 Trza bylo zamowic porzadny fotelik i nie byloby pyskowki, no na ten przyklad Odpowiedz Link
mieux Re: więcej chaosu 17.03.13, 23:32 > Trza bylo zamowic porzadny fotelik Jest, jest jest,jest! Inteligentna i dowcipna a do tego jak balsam. Zielona Mino, uratowałaś honor forum i pokazałaś czym jest młodość ducha i bystrość umysłu. Jesteś boska. Fotelik wygląda na ekologiczny i wielofunkcyjny. Niby klasyczny , a jaki nowoczesny. Niby chaotyczny, a jaki stabilny i dopracowany w szczegółach. Właśnie na taką odpowiedź czekałam. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: więcej chaosu 18.03.13, 19:48 Wygląda trochę, jak elektroniczne krzesło teściowej. Kul. Odpowiedz Link
aniapriv1 Re: więcej chaosu 18.03.13, 21:05 Stary ale żebyś ty wiedział jakie laski o takich uporządkowanych gościach marzą... jak pięknie w tym całym porządku komponują się rozrzucone pończochy i podwiązki. Nie chcę już opowiadać w jakich cudownych celach krzesło owo, szwedzkim przez ciebie nazwane może być wykorzystane. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: więcej chaosu 18.03.13, 22:35 Super, Ania :-} Tak rozumują kobiety, które nie zadowolą się byle czym. Funkcja gibania w pakiecie ;] Odpowiedz Link
zbyfauch Wróciłem z Najjaśiejszej 21.05.13, 07:53 a tu mój nowy fotel spuszczony tak, że blat biurka sięgał nieomal mojej brody. A facet nie jest znowu na tyle niższy ode mnie, coby mu nogi majtały, jak się na mojej wysokości usadowi. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Wróciłem z Najjaśiejszej 25.05.13, 11:06 A nie wyrwało Ci się zdumione :" Ktoś pił z mojego kubeczka.." ? Odpowiedz Link