czcigodnystarzec 01.12.24, 15:00 Biliście się tak prawdziwie? Ale tak naprawdę na serio? Ja raz tak się biłem. Wygrałem ale potem długo chorowałem. Pobity o mało co nie umarł. Było to jakieś trzydzieści lat temu a ja do dzisiaja to pamiętam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Prawdziwe walki 01.12.24, 20:15 Biłam się...z myślami... To też potrafi zmęczyć Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Prawdziwe walki 02.12.24, 07:33 ruda.replay napisała: > Biłam się...z myślami... > To też potrafi zmęczyć Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Prawdziwe walki 02.12.24, 07:50 A bo to raz się przegrało?! Bywało i tak. Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Prawdziwe walki 02.12.24, 09:00 ruda.replay napisała: > A bo to raz się przegrało?! > Bywało i tak. Z myślami jeszcze nikt nie wygrał. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Prawdziwe walki 03.12.24, 05:57 Putin: To Ukraina zmusiła Kreml do wojny, tak jak Polska - Hitlera. Na co Trump: Mało wydajecie na obronność? To niech Rosja robi z wami co chce...MY zawsze w centrum uwagi... Odpowiedz Link
leziox Re: Prawdziwe walki 03.12.24, 13:11 "Bo sojusz wielkich, to nie zmowa To przyszłość świata, wolność, ład Przy nim i słaby się uchowa I swoją część otrzyma strat." Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Prawdziwe walki 03.12.24, 14:24 Ja slyszalem jednego jak sie chwalil po bojce, "Alem mu dal, raz ja pod nim raz on na mnie, alem mu dal.." No! Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Prawdziwe walki 03.12.24, 16:05 dunajec1 napisał: > Ja slyszalem jednego jak sie chwalil po bojce, > "Alem mu dal, raz ja pod nim raz on na mnie, alem mu dal.." No! > A ja słyszałem jak w Zakopanem milicja przyjechała do restauracji w sprawie bójki między turystą a miejscowym góralem. Milicjant pyta: Kto zaczął? Góral: On zaczoł. Milicjant: Jak zaczął? Góral: No jakżem się zatoczył na niego, to zaczoł klońc i doł mi z pińć razy w morde. Milicjant: A wy co zrobiliście? Góral: Że mu doł w morde ale ino roz. Milicjant: I po jednym ciosie nie wstał przez pół godziny? Góral: Ni mioł prawa. Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Prawdziwe walki 03.12.24, 22:12 A tak w ogóle wojna jest piękna. Nieprawdaż? Battle for Berlin WW2 Footage Odpowiedz Link
e-zybi Re: Prawdziwe walki 04.12.24, 12:32 O tak! Piękna jest wojna. O wojnie można powiedzieć wiele, Zależy kto ją toczy Są wojny pełne nieszczęść I takie, co o byle co się walka toczy Bywa, że Jakiejś pani wpadnie w oko pan Z miejsca chce Przeprowadzić swój misterny plan Gdy z mężczyzną chcesz zwyciężyć, Nie potrzeba z nim się bić Starczy wziąć znaną nam tajemną broń I na wojnę możesz iść Zacznij bój, Przyciągając wejściem jego wzrok, Ale spraw By to on wykonał pierwszy krok Gdy chcesz w sidła wciągnąć wroga, Satynową suknię włóż Czerwień ust stępi siły mu i wzrok, Perfum woń odurzy go i od razu zmyli krok, Wykorzystaj to atakując go trzepotaniem rzęs Drugi cios Może zadać twój jedwabny szal, Starczy, że Nie przysłoni co przysłaniać ma Niech twój koronkowy wachlarz Nie pozwala wkroczyć mu Osacz go, potem owiń w pereł sznur I zaczynaj szturm Weź go w szach! Sięgnij po najpotężniejszą broń Wypnij pierś Wyślij uśmiech otaczając go I rozkołysz lekko biodra, Tak by mu zaparło dech Teraz czas żeby cię w ramiona wziął, Musisz opaść nagle z sił i upozorować szok, Który zada mu stateczny cios, Wtedy będzie twój Gdy Mars - bóg wojny ujrzał Wenus, Choć był wybitnym znawcą walk I choć największy miał arsenał, Uległ kobiecie i nie miał szans Gdy jest twój, Nie pozwalaj odpoczywać mu Dalej walcz, Zanim w klęskę się przerodzi tryumf Nuda jest największym wrogiem, Stale stosuj inną broń Zawsze więc miej w zanadrzu nowy trik, Przecież każda z kobiet ma W swej naturze wdzięk i spryt Drogie panie, otwórzmy sztab! Drogie panie, wyślijmy zwiad! Więcej jeńców potrzeba nam! Nie pomoże im obrona, W końcu każdy się przekona, Jak przyjemnie w nas mieć wroga I że wojna piękna jest! Czyż, nie? Odpowiedz Link
leziox Re: Prawdziwe walki 04.12.24, 14:22 "Ech Ziuta... Ja wiem, że nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak". Odpowiedz Link