czcigodnystarzec 14.12.24, 02:08 Przyznaję się do nielubienia homoseksualności. Czy ja je jestem normalny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutta_t Re: Mój coming out 14.12.24, 03:23 Są uchyłki jelita grubego to takie tez som. Jeżeli takie małżeństwo nie adoptuje dzieci to niech sobie będzie. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mój coming out 14.12.24, 09:56 W czym się wyraża twoje nielubienie? Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Mój coming out 14.12.24, 10:01 borsuczyca.klusek napisała: > W czym się wyraża twoje nielubienie? > Antonim słowa lubić. Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Mój coming out 14.12.24, 12:32 a74-7 napisał: > To nie jest odpowiedz na pytanie Borsi . Nie ma tu żadnej Borsi. lubić 1. «czuć do kogoś sympatię» sjp.pwn.pl/szukaj/lubi%C4%87.html Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Mój coming out 14.12.24, 13:56 borsuczyca.klusek napisała: > A czemu tak enigmatycznie? 🙄 > Wcale nie enigmatycznie. Ale za to ja jestem bardzo tajemniczy i nikt mnie nigdy nie rozgryzie ani nie rozszarpie pazurami. Obojętne jak długimi. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Mój coming out 14.12.24, 19:03 przyznaje sie, ze mnie brzydzi seks starych ludzi. i grubych. a starych i grubych- podwojnie. dlatego staram sie o nim nie myslec- i nie zakladam o nim watkow ;* Odpowiedz Link
leziox Re: Mój coming out 14.12.24, 19:37 Sprawa się rozwiązała. Januszek się z nami pożegnał. Z własnej woli. Do następnego nicka. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Mój coming out 14.12.24, 23:11 znowu? oj niech wraca, jestem w klotliwym nastroju Odpowiedz Link
leziox Re: Mój coming out 14.12.24, 23:16 Wróci. Bo kto go, poza jakąś melyną, będzie jeszcze tolerować? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Mój coming out 14.12.24, 23:25 No odnalazł się tu jak u siebie 😀 Odpowiedz Link
e-zybi Re: Mój coming out 15.12.24, 13:55 Każdy ma prawo do godności i wolności. Homofobii sprzyja niewiedza i uprzedzenia. W rzeczywistości homoseksualizm to zjawisko naturalne, spotykane w każdym społeczeństwie na przestrzeni dziejów. Przez wieki wiele społeczeństw akceptowało homoseksualizm, dopiero ostatnio ten temat został upolityczniony, nie wiedzieć czemu. Może kojarzone to jest z pedofilią, ale nie ma dowodów na to, że homoseksualiści mają „skłonność” do dzieci częściej niż osoby heteroseksualne – pedofilia jest przestępstwem bez względu na orientację seksualną i nikt nie chce tego zmienić. Odpowiedz Link