camella Re: Czas.... 01.06.23, 12:00 Z okazji Dnia Dziecka : Punkt widzenia dziecka. Wszyscy go kiedyś znali, ale oddaliliśmy się od niego tak bardzo, że trudno nam znowu do niego powrócić. (Agatha Christie) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 01.06.23, 13:03 na starosc znowu zblizymy sie do punktu widzenia dziecka ... (Z obserwacji :)) Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Czas.... 01.06.23, 12:04 Ano, przemyśliwam... Ten czas strrrasznie wolno płynie ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 01.06.23, 16:23 malo.co.nie napisała: > Na godzinę szesnastą czekam :/ Czasem 5 minut wydaje się wiecznością ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 01.06.23, 13:04 camella napisała: > Jak się na coś czeka to wlecze się jak krowa znaczy czas przez palce przecieka ... Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 01.06.23, 13:18 Czas oczekiwania jest inny Możesz mieć ręce zajęte ale czas oczekiwania na dane wydarzenie,wiadomość, jakby w miejscu stoi.. I pamięta się dlugo Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 01.06.23, 17:14 Leżąc na leżaczku i zatracać się w myslach, to też zajęcie ;) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 01.06.23, 17:55 a74-7 napisał: > Nie czekam , wypelniam czyms ten pusty czas . ruda.replay napisała: > Leżąc na leżaczku i zatracać się w myślach, to też zajęcie ;) Pusty czas to oczekiwanie aż pralka skończy pranie, na tramwaj który zaraz podjedzie, podróż autem, samolotem, czekanie na gości jak masz wszystko zrobione. Można wtedy wypełnić z powodzeniem czytaniem książki, wysłuchaniem podcastów itp. Jest taki czas oczekiwania którego nie da się niczym wypełnić chyba, że znasz jakieś cudowne techniki uwalniania emocji . Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 01.06.23, 20:13 Nie chyba, a rzekłabym, że na pewno....nie da się czytać książki, skupić na czymkolwiek, bo emocje sięgają zenitu... żeby to zrozumieć trzeba przeżyć.... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 01.06.23, 21:32 dokladnie , wypelniasz czasami ten 'wolny czas' jakimis mniej czy bardziej zbednymi czynnosciami .... "Pusty czas to oczekiwanie aż pralka skończy pranie, na tramwaj który zaraz podjedzie, podróż autem, samolotem, " Pralka sama informuje mnie dzwiekiem ze skonczyla , wiec ona czeka ,az ja rozladuje ;)Podroz autem ? Masz rece zajete i swiadomosc jesli je prowadzisz , wiec to nie jest pusty czas ; W samolocie , jesli nie pilotujesz czy jestes stewardesa , mozesz sobie poczytac , obejrzec film itd ... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 02.06.23, 07:42 Kiedyś, nie miałam pustych przebiegów. Obiad kończył się gotować, to leciałam opróżnić pralkę, albo szmaticzku zebrać kurz, lub polatać z odkurzaczem. Czas gonił, jak wściekły, bo praca, obowiązki w domu, ogród, rodzina. Teraz luz...taki etap życia, że nie łapię zakrętów...pralka pierze, a ja leżę...mam wybór, mogę, ale nie muszę. Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 02.06.23, 09:17 Wszyscy mamy wybór i jednakowy czas do wykorzystania. Kiedyś i u mnie był kołowrotek i chciałam aby się to skończyło. Teraz również mniej obowiązków ale wyznaczam sobie plan i cele aby czas nie przelatywał przez palce.Na dziś ..chwila postoju przy kawie ale do wieczora już zaplanowane . Bardzo mało czasu przeznaczam na tv . Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 02.06.23, 09:28 To bardzo podobnie jak u mnie. Plan na dziś już zrobiony. Obowiązków ostatnio co prawda dużo, ale już widać światełko w tunelu. Do wyznaczania celów muszę powrócić, kiedyś ustalalm sobie cele do osiągnięcia na dany miesiąc i też miałam cele roczne. Dziś sobie spisze, akurat początek miesiąca :) Dzięki za inspirację. Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 02.06.23, 09:31 Tv u mnie też b.malo czasu zajmuje. Ciągle też planuje oglądać dalej "The Crown" na Netflix, ale z braku czasu nie wychodzi mi to. Wolę poczytać, jak mam wolny czas. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 02.06.23, 11:30 To musisz, że spisać trzeba? ;) plus - minus, bo u mnie to rozpiska elastyczna, z możliwością przesunięcia na inny termin..... powód - lenistwo nabyte :))) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 02.06.23, 16:19 Wole spisać, to podobno bardziej mobilizuje, a i pod koniec miesiąca można sprawdzić realizację. Te cele u mnie to też bywają rozciągnięte na dłużej, takie cykliczne, jak doskonalenie angielskiego czy dbanie o spacery itd. A że przesuwają się na kolejny miesiąc to też :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 01.06.23, 16:53 ruda.replay napisała: > Na drugą kawę ;) U mnie druga była około 14.00 😀 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 01.06.23, 17:09 Poprawiłam następną, bo tamta za słaba była ;) ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 02.06.23, 10:46 Gdzie modra rzeka niesie wody swe, Tam słońca blask ujżałem pierwszy raz, Nad brzegiem jej spędziłem tyle chwil, Że dziś bez rzeki smutno mi, Tam każdy dzień to skarb Dziś mój jedyny skarb Choć czas jak rzeka jak rzeka płynie, Unosząc w przeszłość tamte dni, Choć czas jak rzeka jak rzeka płynie, Unosząc w przeszłość tamte dni, Do dni dzieciństwa wraca moja myśl, W marzeniach moich żyje rzeka ta, Tak bardzo chciałbym być nad brzegiem jej Więc niech wspomnienie dalej trwa Tam każdy dzień to skarb Dziś mój jedyny skarb Choć czas jak rzeka jak rzeka płynie Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 02.06.23, 10:52 Piateczek , bedzie kawa z Kahlua z bita smietanka :) Po trzeciej :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 02.06.23, 11:26 a74-7 napisał: > Piateczek , bedzie kawa z Kahlua z bita smietanka :) > Po trzeciej :) Nieźle! Nie piłam nigdy takiej kawy, jak smakuje? Czy to kawa z dodatkiem? ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 02.06.23, 11:31 Wciągam jakąś...orzechową...szału nie ma.... waniliową, to chętnie, ale inne smaki tak sobie... :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 02.06.23, 12:56 Ja czasem taka z czekolada belgijska, może być. Dzisiaj juz druga była, jak zawsze mlekiem. Ale chyba kupię sobie bita śmietanę i będę się w weekend delektować :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 02.06.23, 13:51 Jak szaleć, to szaleć ;) coś się człowiekowi od życia należy ;)) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 02.06.23, 16:21 ruda.replay napisała: > Jak szaleć, to szaleć ;) > coś się człowiekowi od życia należy ;)) Taaak :) ale zapomniałam dziś kupić bitej śmietany :( Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 02.06.23, 13:51 Kahlua to meksykanski likier kawowy z dodatkiem rumu ... Sztuperek dodany do kawy plus troche kremu zawsze poprawiaja samopoczucie i delikatnie relaksuja ;) zdj z netu : Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 02.06.23, 16:24 Aaaa, dzięki. Teraz to ie wiem, co to sztuperek, jeśli to nie jakaś literówka:) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 02.06.23, 19:40 Kiedys ktos powiedzial wznoszac maly kieliszek wodki zdaje sie : - no to po sztuperku , i jakos tak zapadlo mi w pamiec ...;)Moze to jakis regionalizm , nie jestem pewna . Ale nie dotyczylo to eleganckiego sztuperka w buciku . Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 02.06.23, 16:39 Wiele dni, wiele lat, czas nas uczy pogody, Zaplącze drogi, pomyli prawdy, Nim zboże oddzieli od trawy. Bronisz się, siejesz wiatr, Myślisz jestem tak młody, Czas nas uczy pogody, tak od lat, tak od lat Ilu ludzi czas wyleczył z ran, Zamienił w spokój burze krwi, Pewnie kiedyś tam, pod jesień tak, Też czoło wypogodzi i wygładzi brwi. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 03.06.23, 07:51 Ptaki pięknie śpiewają, słońce świeci, kawa wybornie smakuje - żyć nie umierać ;)) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 03.06.23, 12:58 Niedobrze, jeszcze .a być taka noc z przymrozkami... Czerwiec, ale upału nie ma... Dziś wiatr i potęguje chłód...😊 Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 03.06.23, 13:41 Jeszcze dzisiejsza noc ma być taka chłodna.Nie wiadomo co ubrać ,raz upał raz zimno. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 03.06.23, 14:06 Na letnią cebulkę ;) Coś, co można z siebie zdjąć, gdyby słońce mocniej przygrzało. Może się w końcu rozbuja końcówka wiosny, bo lato niedługo... Ile tego lata będzie...a potem od nowa... Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 03.06.23, 15:38 Wczoraj wystroiłam się jak struś w Boże Ciało a wieczorem zmarzłam . Teraz jest 30 stopni w słońcu. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 03.06.23, 16:32 Trzy dychy na skali, to całkiem nieźle. Ponad trzydzieści, to już kopię jamę 😁 Ale lato ma być latem i nie narzekam 😉 Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 03.06.23, 17:28 Przeciez mamy ocipienie globalne, z naciskiem na...,no. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 03.06.23, 19:05 Trza to jakos zatrzymać :D zamontowałaś już panele na dachu? ;))) :D bo gaz be, kominek be, kopciuch na węgiel jeszcze bardziej be ;) albo jakies wiatraki czy cuś ;)) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 03.06.23, 19:17 Czy te panele na dachu takie zdrowe sa ? Nie ma zadnych przeciwskazan ?No nie znam sie ...:) :D Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 03.06.23, 19:27 U mnie są przeciwskazania :> dach nie wytrzyma :D:D ;) Ludziska rzucili się na ogrzewanie gazem, bo zakaz palenia w piecach wystosowali, poszli w koszty, to teraz im się w d...przewraca, że jednak pompy :D bedziem przy świczce siedzieć ;))) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 04.06.23, 09:25 Nocna upierdliwość muchy... Niech no ją tylko zlokalizuje..😉 Nie będzie litości. Czajnik już mruczy, czas na kawę. 😉 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 04.06.23, 09:37 U mnie zaryglowane 😉 Musiała złożyć skrzydełka i przecisnąć się przez szczelinę w oknie. Ale...to już ostatni taki wybryk, zamówiłam moskitierę. Ha i mogą sobie bzykać...na zewnątrz 😊 Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 04.06.23, 09:57 Muchy nie fruwają w nocy to zapewne był ten komar z prezerwatywą ,nie powinnaś się bać 😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 04.06.23, 10:09 Im bardziej odganiasz, tym więcej nachalne i leci w kulki 😉 Dopóki coś/ktoś nie stuka w okna, to się nie stracham 😉 Zawsze pogrzebacz w zasięgu ręki 😁 Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 04.06.23, 11:48 Moze magiczna moskitiera powstrzyma nieproszonych gosci ? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 04.06.23, 13:42 Całe dobrodziejstwo owadziego świata na niej :)) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 05.06.23, 07:30 Nowy tydzień, nowe wyzwania 😉 Szczęśliwego... Ciepłego... Miłego... 👋👋 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 05.06.23, 09:33 Jak znam życie, to w Boże Ciało będzie lało :D i jak tu sypać kwiatkami ;) ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 05.06.23, 10:38 Przyszła mi na myśl tuba strzelająca... ale to confetti, albo serpentyny......chyba odpada ;) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 05.06.23, 10:48 ruda.replay napisała: > Przyszła mi na myśl tuba strzelająca... > ale to confetti, albo serpentyny......chyba odpada ;) A co by co by robiły biedne bielanki, czyli dziewczynki, które sypia kwiatuszki :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 05.06.23, 10:59 Taka procesyjna tradycja, dywany z kwiatów :) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 05.06.23, 11:09 ruda.replay napisała: > Taka procesyjna tradycja, dywany z kwiatów :) Całkiem miła tradycja :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 05.06.23, 11:20 W pewnej poznańskiej parafii, do dziewczynek sypiących na procesji kwiatki, jedna z matek przyprowadziła swojego małego synka, dała mu koszyczek i chłopczyk rzucał kwiaty. Pozwólcie, że nie skomentuję. napisał ks. Daniel Wachowiak W czym problem? chłopczyk sypiący kwiatki, to zło? zdania komentujących były podzielone... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 05.06.23, 11:46 Moze mamuska zawsze chciala miec coreczke a nie synka ? Stad pomysl niespelnionego marzenia ... Nie sadze ,zeby sypanie kwiatkow na procesji zaszkodzilo genom chlopca :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 05.06.23, 11:54 Gdyby ubrała synkowi sukienkę, to już coś na rzeczy jest....z mamusią ;) bardziej podobało się dziecku sypanie kwiatków, niż dzwonienie dzwoneczkiem ;) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 05.06.23, 14:24 Teraz dziewczynki sypiące kwiatki nazywają się bielanki pełnią inną rolę niż ministranci.Nie wiedziałam,musiałam zaguglać Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 05.06.23, 15:00 Bielanki i krakowianki...te w strojach ludowych ;) Czyli stroje na procesję mamy opanowane :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 06.06.23, 11:03 " średnia mówi, że w czasie całego życia człowiek całuje się niemal 14 dni, a podczas pocałunku spalamy od 3 do 12 kalorii na minutę. " no, to trza się rzucić na szyję jakiemuś oblubieńcowi ;))) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 06.06.23, 12:42 Kawusie pilam u fryzjera ;teraz slucham ploteczek w tV.;) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 06.06.23, 13:54 ruda.replay napisała: > Wszyscy na odwyku?! > Nikt nic nie pije.... > 😉😉 Ja piję właśnie kawę z mlekiem :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 07.06.23, 09:34 Środa.....przed nami długi weekend.... nie dla wszystkich, bo są tacy, którzy pracują w piątek i sobotę... ale reszta wypoczywa ;) Zaliczam kawę, a potem w oczekiwaniu, czyli pralka w ruch ;D Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 07.06.23, 10:58 Tak mnie naszło Gościu, siądź pod mym liściem, a odpoczni sobie! Nie dójdzie cię tu słońce, przyrzekam ja tobie, Choć się nawysszej wzbije, a proste promienie Ściągną pod swoje drzewa rozstrzelane cienie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 07.06.23, 11:17 Pada, nici z siedzenia, chyba, że pod parasolem ;) jak to jest, kiedy lud pracujący ma mieć wolne, to pogoda się pitoli ;) kiedy na stanowskach pracy, to pogoda dopisuje ;) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 07.06.23, 11:20 U mnie gorąco i zapowiada się długi słoneczny weekend.Wczoraj wieczorem na termometrze było 44 stopnie Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 07.06.23, 11:53 To musi być dzika Afryka :D bo w Polsce, to Pani Kochana coś ze dwajscia kilka na skali :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 07.06.23, 11:55 I fajny masz nick...przypomina mi o dziewczynie, która kiedyś tu pisała... całkiem podobny był....:) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 07.06.23, 18:58 No nie wiem..tu to gdzie?bo to nowe forum.Pisalsm tylko na pięćdzisięciolatkavh.Też mi kogoś przypominasz 🙂 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 07.06.23, 19:09 Przebiegłam się dzisiaj na pięćdziesięciolatki.... w życiu nie widziałam, jak te kilkanaście lat na forach piszę, żeby druga forumowiczka tak skoczyła do mnie, w sumie za nic... miałam na myśli tu...forum gazety... bodajże prywatne :) to jest mój nick.....tymczasowy :) o, tak to nazwijmy... Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 07.06.23, 19:19 Nigdy na żadnym forum prywatnym nie pisałam z braku czasu ,wchodzę tylko dla relaksu i nie wdaję się w zbędne dyskusje. Jakie zagrożenie stworzyłaś chodząc tam 😁😁😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 07.06.23, 19:25 aaaa, to nie wiedziałam :) teraz już wiem..... :) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 07.06.23, 19:55 Wysokie płoty tato grodził Żeby do Kasi, do Kasi żeby Żeby do Kasi nikt nie chodził. Ale ta Kasia mądra była, Ale ta Kasia mądra była I dziurę w desce, i w desce dziurę, I dziurę w desce wywierciła...😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 07.06.23, 20:03 Kasia nie powinna była wiercić, tylko od razu płot powalić :> ;) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 08.06.23, 09:46 Smaczniejsza by była, gdyby mi ktoś tę kawę zrobił i podał ;) A tak sama musiałam człapać do kuchni ;) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Czas.... 08.06.23, 21:15 Wszystko co dobre ,szybko sie konczy :) Urlopik bossa rowniez, aaaa....tak mi przykro.Jeszcze 2-3 dni tylko? A my tu niezbyt rozwinelysmy skrzydla , nie bedzie pewnie polajanki , bo po wakacjach kazdy ma usmiech na pyszczysku jeszcze przez kilka dni :) Ale jest 5 tysiakow do zdobycia :D Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 08.06.23, 21:22 Może jeszcze te 80 postów do 5 tysięcy zdołamy nadrobić, chociaż trochę wątpię 😉 zależy kiedy boss się objawi 😀 Tak całkiem nie zaniedbaliśmy forum, ale dynamika nie ta sama :) I widzialam wczoraj pewne wypady w poboczne rejony :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 08.06.23, 21:37 mona.blue napisała: > Może jeszcze te 80 postów do 5 tysięcy zdołamy nadrobić, chociaż trochę wątpię > 😉 zależy kiedy boss się objawi 😀 Tak całkiem nie zaniedbaliśmy forum, ale dyn > amika nie ta sama :) > > I widzialam wczoraj pewne wypady w poboczne rejony :) Hah:) coś trzeba robić w wolną chwilę ;) Odpowiedz Link
mona.blue Re: Czas.... 08.06.23, 21:59 Mnie też wczoraj trochę wciągnęło w te rejony, ale tylko czytałam :) A obrona jak najbardziej słuszna. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 08.06.23, 22:28 mona.blue napisała: > Mnie też wczoraj trochę wciągnęło w te rejony, ale tylko czytałam :) A obrona j > ak najbardziej słuszna. Gdybym dała powód do ataku, to mogłabym ewentualnie znieść "radosne wyskoki" ale zwykły troll, wielonikowiec, bez polotu, który panoszy się na czyimś forum i wykorzystuje to, że bez admina atakuje obraża? to jest dopiero prymityw.... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 08.06.23, 21:35 a74-7 napisał: > Wszystko co dobre ,szybko sie konczy :) > Urlopik bossa rowniez, aaaa....tak mi przykro.Jeszcze 2-3 dni tylko? > A my tu niezbyt rozwinelysmy skrzydla , nie bedzie pewnie polajanki , bo po wak > acjach kazdy ma usmiech na pyszczysku jeszcze przez kilka dni :) > Ale jest 5 tysiakow do zdobycia :D > Własną piersią forum broniłam, gdy okrutny kobieton nazwał prymitywnym :D to jaka połajanka... Ja tu oczekuję nagrody, wspólnie z Wami... Wiesz, że lubię przebiezki po innych forach ;))) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 08.06.23, 23:40 Okrutny kobieton nazwał naszego rudaska wrednym Oj musi być nagroda pocieszenia 😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 09.06.23, 08:24 camella napisała: > Okrutny kobieton nazwał naszego rudaska wrednym Oj musi być nagroda pocieszeni > a 😁 W narodzie tkwią głęboko zakorzenione stereotypy, rude wredne, blond głupie... Kto by się sfrustrowanymi idiotami w internecie przejmował:) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 09.06.23, 08:36 Miałam rudą koleżankę i nasz nauczyciel zwracał się do niej Pani Miedziana 🙂 A nick o niczym nie świadczy bo gdyby każdy chciał taki jak mu się naprawdę podoba i coś o nim mówi to można by było coś wywnioskować. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 09.06.23, 08:57 Taka to wątpliwa "zaleta" internetu. Ludziom wydaje się, że jak nie słychać, nie widać, to można dać upust złości. Pewnie można, ale trzeba się liczyć z reakcją. :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 09.06.23, 09:23 Czy ja wiem?!....to pewnie też "zasługa" kilkunastu lat pobytu na forach ;) ile można milczeć i dać się kopać po tyłku ;) w życiu trzeba brać sprawy w swoje ręce...te w internecie też ;) Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 09.06.23, 04:23 Kawa z rana jak śmietana cappuccino czy espresso albo też sypana Kawa z rana i śmietana mała czarna bardzo proszę pani proszę pana Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 09.06.23, 07:49 Wygląda apetycznie :) Senny dzień, słońca ani, ani... może później wyjrzy :) bez kawy nie da rady... :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 13.06.23, 08:49 Kiedy rozbuja się piękna, słoneczna pogoda?! 13 st - skandal! Dobrze, że kawa gorąca, łagodzi późno wiosenne odchyły 😉 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czas.... 13.06.23, 09:02 Taka temperatura dla mnie się podoba. Tylko gdzie to słonko jest?! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Czas.... 13.06.23, 09:17 Dobry pomysł, zaraz skoczę do sklepu po żółtą farbę :) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Czas.... 13.06.23, 09:19 U innych jest, muska przyjemnie po licu. Protestuję! Dzieli nierówno. Ile tego ciepła będzie... Chwila i od nowa się zacznie...ku mej rozpaczy 😝 Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Czas.... 13.06.23, 09:47 Klima ma swoje plusy, ale i minusy...rozsądne używanie może umilić życie. Odpowiedz Link
camella Re: Czas.... 13.06.23, 09:56 Mi to ratuje życie bo brakuje powietrza jak jest tak gorąco.Podobno dopiero nadchodzą upały. Odpowiedz Link