Dodaj do ulubionych

Przekazanie forum

28.12.24, 19:09
Przekazanie forum prywatnego w inne ręce to poważna decyzja. Kiedy jednak zdecydujemy się na ten krok i nowy admin kasuje nasze wypowiedzi, z jakiego to też względu, to nie żałujmy niczego i nie pytajmy, dlaczego, bo możemy nowego admina w tym przypadku pocałować w dupę. Teraz to jego forum i hoooj, niezależnie od tego, w jakich stosunkach towarzyskich byliśmy z nim wcześniej. Tak popatruję sobie kątem oka przez płotek na sąsiednie podwórko i wiem doskonale, że nigdy nie przekazałbym nikomu swojego nawet najbardziej zagnojonego podwórka w obce ręce. Tylko po prostu podłożyłbym pod nie ogień i sobie poszedł, nie odzywając się więcej nigdzie, bo każdy swój honor mieć musi. Cokolwiek by to miało oznaczać.
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Przekazanie forum 28.12.24, 21:47
      No, ale obiecał, że nie wysadzi forum, więc przekazał. Widocznie miał powody, by to zrobić. Powiedziałabym, że poszło w dobre ręce. A, że się ludzie czasem ścierają na forum, to nie od dziś wiadomo. Kasowanie postów, tylko zaostrza konflikty. Lepiej dać się stronom wypowiedzieć, ale to moje zdanie, decyzji moderatora nie podważam.
      • leziox Re: Przekazanie forum 28.12.24, 22:53
        Trudno teraz nawet nadążyć, o co w tym wszystkim chodziło.
        Ale z pozycji obserwatora mogę powiedzieć tylko tyle, co napisałem powyżej.
        Jeśli już coś się dla kogoś oddaje, to trzeba liczyć się z późniejszymi końsekwencjami, tak tymi, z którymi się zgadzamy i z tymi innymi.
        Trochę zapachniałoby tu melodramatem, tylko wątku miłosnego chyba brak.
        big_grin
        W każdym razie pozdrawiam zza płota.
        suspicious
        • ruda.replay Re: Przekazanie forum 29.12.24, 10:43
          Puścić na żywioł, silniejszy się uratuje big_grin
          Chyba, że w ferworze 'dyskusji', znacy się walki sami sfajczą przybytek wink gaśnicę warto trzymać w pogotowiu suspicious
    • mala200333 Re: Przekazanie forum 30.12.24, 01:26
      Po co On to zrobił? Teraz go kasuje? Powinien założyć nowe forum i nie wpuszczać rozrabiaczy ze starego forum.
      • leziox Re: Przekazanie forum 30.12.24, 11:51
        Nie bierz do bani, Mała. Są na świecie rzeczy, które nie przyśniłyby się największym filozofom.
        big_grin
    • borsuczyca.klusek Re: Przekazanie forum 30.12.24, 14:29
      A tu sobie plotkujecie 🙄
      • leziox Re: Przekazanie forum 30.12.24, 15:09
        Gdzieś trzeba wszak mieć miejsce do spokojnego obrabiania tyłka bliźnim.
        suspicious
      • xstefciax Re: Przekazanie forum 30.12.24, 19:06
        A tak sobie zaszlam-smile
        • leziox Re: Przekazanie forum 30.12.24, 20:53
          A siema Stefcia. Dawno Cię tu nie było.
          smile
          • ruda.replay Re: Przekazanie forum 30.12.24, 21:42
            No i coooo? suspicious
            Nic nie płonie, rannych nie ma....
            Człek zatęsknił do dawnych czasów big_grin
            wink
            • leziox Re: Przekazanie forum 30.12.24, 21:47
              Jak to na melynie. Spokój i cisza, dawno nie było napierdalanek, można oddać się spokojnej degustacji trunków różnego rodzaju, albo zabawą we dwoje na fotelu lub kanapie.
              big_grin
              • ruda.replay Re: Przekazanie forum 30.12.24, 21:58
                I chyba już nie będzie, starcza łagodność dopadła, o zdrowie trzeba dbać wink
                Chociaż, kto wie?! Może by i pazurem rysnął big_grin
                Kto ma drugą połówkę, niech korzysta z życia smile
                Kiedy, jak nie teraz. Bo nadejdzie taki czas, że będzie na tej kanapie zalegać z kotem, że tak swoim przykładem pojadę. smile
                • leziox Re: Przekazanie forum 30.12.24, 22:03
                  Oj tam, oj tam, podobno po 50-ce życie się dopiero zaczyna. A koty to też bardzo miłe człowieki.
                  Jeśli się je chce znać i mieć.
                  • ruda.replay Re: Przekazanie forum 30.12.24, 22:07
                    Oj, miłe, miłe. Śpi, je, wychodzi, przychodzi, pomruczy. Jak to mówią.... czasem lepiej że zwierzętami, niż czlowiekami wink
                    Nie zawiedzie, czas umili, pogadać można wink
                  • xstefciax Re: Przekazanie forum 02.01.25, 17:05
                    Nie narzekamsmile
                  • mala200333 Re: Przekazanie forum 02.01.25, 17:31
                    Nigdy, nie zapomnę tego przytulania z mruczeniem. Super lek na stresik.
                    • leziox Re: Przekazanie forum 02.01.25, 17:56
                      Kanapowca dobrze mieć w domu, tylko trzeba się przyzwyczaić do porysowanych rączek i nóżek. big_grin
                      • ruda.replay Re: Przekazanie forum 02.01.25, 22:44
                        Właśnie zagoiła mi się rysa na nosie...
                        Dziabnął mnie z liścia. No, ale spał, to nie trza było ruszać tongue_out
                        • leziox Re: Przekazanie forum 02.01.25, 22:55
                          No to masz litościwego kota.
                          Ja za obudzenie o nieprzyzwoitej porze mógłbym odruchowo przypierdolić krzesełkiem.
                          big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka