Dodaj do ulubionych

!!! PILNE !!!

05.09.14, 11:30
BARDZO PILNIE SZUKAM FOTOGRAFA !!!!!
27 grudnia 2014 poznań - cermonia zaślubin i krótka uroczystość (toast, życzenia, obiad, tort)
proszę o sprawdzone oferty!!!
Obserwuj wątek
    • jank100 Re: !!! PILNE !!! 05.09.14, 23:00
      jestem fotografem i chciałbym wzbogacić swoje portfolio o nowe zdjęcia proszę o kontakt i zapraszam na stronę www
      www.petelski.pl
    • jank100 Re: !!! PILNE !!! 05.09.14, 23:00
      jestem fotografem i chciałbym wzbogacić swoje portfolio o nowe zdjęcia proszę o kontakt i zapraszam na stronę www
      www.petelski.pl
    • haraldbem Re: !!! PILNE !!! 06.09.14, 08:13
      Dzień dobry.
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą propozycją realizacji foto.
      Naturalnie fotograf posiada niezbędne pozwolenia na fotografowanie uroczystości w obiektach sakralnych.
      Oczywiście komplet usług i powstałych w trakcie ich realizacji produktów w bardzo atrakcyjnych cenach.
      W efekcie naszej pracy otrzymają Państwo:
      - przepiękny fotoalbum złożony z 30 sztywnych stron oprawiony w ekoskórę w stylowej drewnianej kasetce,
      - 3 komplety płyt DVD zawierających co najmniej 500 zdjęć oraz utworzoną z nich prezentację multimedialną wzbogaconą charakterystycznym dla DVD menu oraz podkładami muzycznymi umilającymi oglądanie zdjęć w rodzinnym gronie i na ekranie telewizora,
      W zależności od wybranego pakietu oferujemy także:
      - cyfrowe fotoramki z wgranymi Państwa sesjami przygotowanymi do powieszenia na ścianie lub umieszczenia na meblach w centralnym punkcie zacisza domowego,
      - fotoobrazy na płótnie lub na szkle,
      Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego w celu sprecyzowania Państwa oczekiwań.
      Zapraszam również na naszą stronę: www.aperfectimage.pl jednakże proszę wziąć pod uwagę, że materiały na niej zamieszczone stanowią ułamek naszego dorobku - prywatność naszych klientów jest dla nas niezwykle ważna.
      Pozdrawiam
      Harald Bem
      A Perfect Image Studio
      kontakt@aperfectimage.pl, +48 668 748 552, +48 662 808 600
    • pndzior Re: !!! PILNE !!! 08.09.14, 10:35
      ja korzystałem w tamtym roku z usług Piotra Andrzejewskiego Fotografia Ślubna Poznań moim zdaniem świetny fotograf, więc zalicza się do sprawdzonych ofert smile termin masz niebanalny bo w tym okresie dużo ludzi ma inne plany więc czem prędzej !!
    • kubakepinski Re: !!! PILNE !!! 08.09.14, 13:32
      Zapraszam. Jestem fotografem ślubnym z Poznania. 27.09.2014 mam wolny termin.
      www.kepinscy.com/kontakt
      • emilia226 Re: !!! PILNE !!! 03.01.15, 21:27
        Fotografia ślubna dla wymagających. POLECAM!
        www.fotobinek.pl
    • fotoczuly.pl Re: !!! PILNE !!! 02.03.15, 17:52
      witam,
      zapraszam na swoją stronę:
      www.photo-sensitive.com

gwarantuję profesionalizm, kreatywność i wysoką komunikatywność w dobrej cenie

z pozdrowieniami
      Arkadiusz Jędrzejewski
    • 1959teresa Re: !!! PILNE !!! 16.03.15, 17:13
      Nam świetne zdjęcia ślubne zrobił fotograf Rafał Bil, polecamy
      www.facebook.com/rafalbil.eu
      fotografnawaszslub.pl/
      www.rafalbil.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka