qnsek070 05.09.14, 11:30 BARDZO PILNIE SZUKAM FOTOGRAFA !!!!! 27 grudnia 2014 poznań - cermonia zaślubin i krótka uroczystość (toast, życzenia, obiad, tort) proszę o sprawdzone oferty!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jank100 Re: !!! PILNE !!! 05.09.14, 23:00 jestem fotografem i chciałbym wzbogacić swoje portfolio o nowe zdjęcia proszę o kontakt i zapraszam na stronę www www.petelski.pl Odpowiedz Link
jank100 Re: !!! PILNE !!! 05.09.14, 23:00 jestem fotografem i chciałbym wzbogacić swoje portfolio o nowe zdjęcia proszę o kontakt i zapraszam na stronę www www.petelski.pl Odpowiedz Link
haraldbem Re: !!! PILNE !!! 06.09.14, 08:13 Dzień dobry. Zapraszamy do zapoznania się z naszą propozycją realizacji foto. Naturalnie fotograf posiada niezbędne pozwolenia na fotografowanie uroczystości w obiektach sakralnych. Oczywiście komplet usług i powstałych w trakcie ich realizacji produktów w bardzo atrakcyjnych cenach. W efekcie naszej pracy otrzymają Państwo: - przepiękny fotoalbum złożony z 30 sztywnych stron oprawiony w ekoskórę w stylowej drewnianej kasetce, - 3 komplety płyt DVD zawierających co najmniej 500 zdjęć oraz utworzoną z nich prezentację multimedialną wzbogaconą charakterystycznym dla DVD menu oraz podkładami muzycznymi umilającymi oglądanie zdjęć w rodzinnym gronie i na ekranie telewizora, W zależności od wybranego pakietu oferujemy także: - cyfrowe fotoramki z wgranymi Państwa sesjami przygotowanymi do powieszenia na ścianie lub umieszczenia na meblach w centralnym punkcie zacisza domowego, - fotoobrazy na płótnie lub na szkle, Zapraszamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego w celu sprecyzowania Państwa oczekiwań. Zapraszam również na naszą stronę: www.aperfectimage.pl jednakże proszę wziąć pod uwagę, że materiały na niej zamieszczone stanowią ułamek naszego dorobku - prywatność naszych klientów jest dla nas niezwykle ważna. Pozdrawiam Harald Bem A Perfect Image Studio kontakt@aperfectimage.pl, +48 668 748 552, +48 662 808 600 Odpowiedz Link
pndzior Re: !!! PILNE !!! 08.09.14, 10:35 ja korzystałem w tamtym roku z usług Piotra Andrzejewskiego Fotografia Ślubna Poznań moim zdaniem świetny fotograf, więc zalicza się do sprawdzonych ofert termin masz niebanalny bo w tym okresie dużo ludzi ma inne plany więc czem prędzej !! Odpowiedz Link
kubakepinski Re: !!! PILNE !!! 08.09.14, 13:32 Zapraszam. Jestem fotografem ślubnym z Poznania. 27.09.2014 mam wolny termin. www.kepinscy.com/kontakt Odpowiedz Link
emilia226 Re: !!! PILNE !!! 03.01.15, 21:27 Fotografia ślubna dla wymagających. POLECAM! www.fotobinek.pl Odpowiedz Link
fotoczuly.pl Re: !!! PILNE !!! 02.03.15, 17:52 witam, zapraszam na swoją stronę: www.photo-sensitive.com gwarantuję profesionalizm, kreatywność i wysoką komunikatywność w dobrej cenie z pozdrowieniami Arkadiusz Jędrzejewski Odpowiedz Link
1959teresa Re: !!! PILNE !!! 16.03.15, 17:13 Nam świetne zdjęcia ślubne zrobił fotograf Rafał Bil, polecamy www.facebook.com/rafalbil.eu fotografnawaszslub.pl/ www.rafalbil.eu Odpowiedz Link