fiolecik84
17.03.08, 08:07
Witam wszystkich rodzicow:)
Mam na imię Wiola, mam 24 lata i w tym roku bronie tytul pedagoga przedszkolnego i wczesnoszkolnego. Mam spore doswiadczenie jako niania bo to nie tylko studencki obowiazek ale takze ukochana praca od 5 lat i pasja. Moja propozycja jest pewnie troszke inna od pozostalych ale nie zrazajcie sie kochani rodzice- z pedagogicznego punktu widzenia calkiem niezla dla Waszych dzieci:)
Mieszkam w kawalerce w okolicach krowodrzy gorki/ zdrowa i codziennie od poniedzialku do piatku od wczesnych godzin porannych do okolo 17 opiekuje sie poltoraroczna dziewczyneczka w domu, zamieniajac mieszkanie i atmosfere w sposob sprzyjajacy dziecku:) Mam silne poczucie obowiazku aby dzieci powierzone mi pod opieke nie nudzily sie, a rozwijaly, byly szczesliwe i czuly sie kochane. Szukam dzieciaczka w podobnym wieku, bardzo chetnie zaczne rozwijac u moich podopiecznych mowe, przeprowadze trening czystosci, rozwine ruchy manualne reki, zaczne uczyc przez zabawe. Zastanawiacie sie drodzy rodzice czy wozenie dziecka do mnie jest dobre, czy towarzystwo wplynie pozytywnie na wasza pocieche czy rozproszy moja uwage.... Kochani... kiedys bedziecie chcieli aby Wasz synek czy coreczka poszli do pszedszkola, szkoly, juz teraz mozecie ich przyzwyczaic do tego, pokazac ze to nic zlego, ze po nich wrocicie, wasze dziecko moze nauczyc sie otwartosci, wspolzycia w grupie rowiesniczej, towarzystwo jest po prostu ciekawsze i bardziej rozwijajace, a jesli chodzi o moja uwage...w przedszkolu daje sobie rade z 20 to i w domku czy codziennym spacerze nie bedzie problemu:)
Moja stawka za godzine to 8 zl (no ale przewiduje mozliwosc negocjacji jesli bylaby taka potrzeba:) )
Zapraszam serdecznie!:) Moj kontakt:
tel. 785213861
gg: 6589226
mail: kadzidelko@tlen.pl