pzkpfw-vi-b-konigstiger 18.07.13, 12:27 mieć jednocześnie wqrw i doła? bo ja mam tak jakby... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: a czy można 18.07.13, 13:15 No pewnie, że można. Ony się bardzo lubiejom. Naści bobu na pocieszenie: bób. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a czy można 18.07.13, 16:59 oesu... boba dostałam :D jeszcze tylko maseuko i duuuużo córrry mniammmm... ślurp ślurp ciamk ciamk... Odpowiedz Link
mnop2 Re: a czy można 18.07.13, 19:26 o, widzisz, bobik dobry na wszystko:) mnie tylko dziwi, że jest środek lata (urrra?), a my dołujemy :I to jest miemormalne :I dobrze, że tu działa grupa wsparcia i biuro wszelkiego pocieszenia :) Odpowiedz Link
kaga9 Re: a czy można 18.07.13, 19:48 To tera mnie pocieszta: Kagowy utknął w pociągu z fabryki, bo... się tory przegrzały:( Czas opóźnienia: nieokreślony. I nie mam go jak ściągnąć <beczy> Odpowiedz Link
mnop2 Re: a czy można 18.07.13, 19:58 jak to? nie becz, zaraz będzie padać deszcz, to się tory wyproszczą :) Odpowiedz Link
kaga9 Re: a czy można 18.07.13, 20:08 No, stoi w jakiejś wiosce ten pociąg, najgorsze, że kiedy wyjeżdżał z Wawki, to już wiedzieli, że te tory się zdeformowały i nic nie powiedzieli pasażerom, pekaesem by wrócił:( Puścili pociąg, choć wiedzieli, że nie dojedzie do celu. Nienawidzę Kolei Mazowieckich!!! Odpowiedz Link
kaga9 Re: a czy można 19.07.13, 14:17 Wrócił, dzięki. Umył się i poszedł spać, nawet zjeść nie miał siły. Rewelacyjny tryb życia. Tfu.tfu, jak tam...życie? Jako -tako? Nuszka topsz? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a czy można 19.07.13, 17:07 nuszka na razie tak samo... to dłuuuuuuuuuuugo trwa :-( życie, no cóż... Odpowiedz Link
kaga9 Re: a czy można 19.07.13, 23:00 Życie jest. Kumam. A Ty jesteś TU? PS Chyba mam z nuszko to samo:( Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a czy można 20.07.13, 00:25 ja mam ochotę mojo uciąć tak średnio 3 razy dziennie... zasuvaj do dochtora! bo to się leczy miesiącami, kurkavodna... życie jest, vevnętrzne bardziej niż zevnętrzne, i tam... Odpowiedz Link
kaga9 Re: a czy można 20.07.13, 01:34 Ale ja się boję, że każą mi to usuwać, a ja się boję szpitala. Poza tym, tu nie ma dobrych flebo i powinnam do Wawy, coby nie narażac życia. Tam? Wróciłaś, babci niet? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a czy można 22.07.13, 23:17 chujnia,pani... w ogóle. a w nuszki zakrzepica, ło... Odpowiedz Link
mnop2 Re: a czy można 23.07.13, 21:34 jezus maria, wyguglałam sobie i fakstycznie jest to paskudztwo. ale na końcu napisali, że da się wyleczyć. nie martwcie się tylko :) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a czy można 26.07.13, 21:03 ta, jak się jedno wyleczyło, to się u mnie zalęgło drugie na pół nogi, a nie na 5 cm.... błech. Odpowiedz Link
marisella Re: a czy można 26.07.13, 16:07 Babcia, wyrażając pewne zaskoczenie faktem, że taka sławna się stała i się o niej w internetach pisze, prosi, aby w jej imieniu podziękować za zainteresowanie jej skromną osobą, a licznym, jak widać, fanom przekazać, że aktualnie można ją odwiedzać w szpitalu Jana Pawła, gdzie jeszcze przez kilka dni porelaksuje się obsługiwana przez liczną i wielce fachową służbę z wykształceniem wyższym po tym, jak nie zechciała, aby jakaś podrzędna pielęgniarka serwowała jej w tyłek zastrzyki z antybiotykiem. Odwiedziny od 10 do 17, ale tylko dwójkami, liczniej na raz nie wpuszczają, więc proponuję zawczasu zorganizować jakąś listę kolejkową. Kwiaty zbędne, czekoladki mile widziane. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: można 20.07.13, 04:57 Oczywiscie ze mozna, byle z wolna i ostrozna....... " w taki upal, kto by d......" Jest mi smutno jest mi zle.... Odpowiedz Link