ajgl 29.09.04, 13:14 który basen w okolicy polecacie i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: gdzie iśc popływać IP: 195.116.92.* 01.10.04, 22:22 Coś mi się nie udało wcześniej. Ja chodzę do Delfina na Kasprzaka. Jest kameralnie. Jakoś tak mi się udaje, że nie ma tam tłoku. Po baseniku można skorzystać z sauny. Miło czysto i przyjemnie. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzek Re: gdzie iśc popływać IP: *.chello.pl 16.11.04, 22:08 czy moglaabys podac ceny jakie obowiązują?? bede wdzieczna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: gdzie iśc popływać IP: *.4kroki.pl 21.11.04, 10:29 podobno na Redutowej jest fajny basen ale szczegolow nie znam bo nie bylem, mozesz spróbowac tez na wacie (WAT) Boernerowo czy jakos tak od Lazurowej znaczy sie, kiedys tam chodzilem - calkiem moze byc ale bez dodatkowych atrakcji typu zjezdzalnie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otylka Re: gdzie iśc popływać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:02 ja tam kiedyś dawno byłam (ze 3 lata wstecz) , to mi wciskali karnety na pół godziny dwa razy w tygodniu. A ja chciałam po prostu jednorazowo płacić, jak mam ochotę pływać, to wchodzę , płacę i pływam, a tam jakieś zasady mieli. Rozumiem że niby żołnierze w ramach zajęć pływają , albo studenci z WAT, ale po 17 powinno być wejście jednorrazowe możliwe. A może już tak jest, tylko ja nie wiem?? Zna ktoś nr telefonu ?? To zadzwonie i zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: gdzie iśc popływać 22.11.04, 12:47 Ja chodzę na basenik przy Esperanto (zaraz obok Klifa)- mały, przy szkole Trudno któryś polecać, albo nie, jest kilka nowych basenów na Woli i jeden na Bemowie, które się praktycznie niewiele różnią- na bemowie jest ze zjeżdżalnią, na esperanto i garbińskiego nie ma. Wszedzie podobne warunki. Na WAT jest bardziej wiekowy, chodziłam tam jakies 10 lat temu, nie wiem, co się tam dzieje Odpowiedz Link Zgłoś