tfu.tfu 01.09.13, 21:39 pobiegną do szkoły ;-) całą podstawówkę czekałam z zapartym tchem na 1.09, przeszło mi po 1 klasie liceum. szkoda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: dzieci wesoło 01.09.13, 22:23 Tu się dopisuję offtopicowo, bo wątek świeży to i zachęca. Zauważyliście jak obrzydliwie się układa, że zawsze w niedzielny wieczór człowiek ma tyle ciekawych rzeczy do zrobienia...? Tu książka (Krabata wyciągnęłam, kto w dzieciństwie czytał, ten mnie rozumie, w tv leci powtórka Spadkobierców, coś na jutubie wygrzebane i teraz zastopowane, a dlaczego ta pralka taka zapaćkana, no specjalnie się utytłała - nie w tygodniu, tylko dzisiaj, a galaretki w Candy Crush same się nie zlikwidują przecież (jak przejść poziom 140? się pytam przy okazji). W dodatku przydałoby się pójść spać dzisiaj, nie jutro :( Odpowiedz Link
kaga9 Re: dzieci wesoło 01.09.13, 23:24 Hm, ja tam chyba nigdy nie czekałam z zapartym tchem. I tak minęło 30 lat, fak żesz fak. Odpowiedz Link
mnop2 Re: dzieci wesoło 02.09.13, 17:34 a jaaaa na wakacje wyjechać bym chciała najbardziej :) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dzieci wesoło 02.09.13, 17:40 a nie piosenkę pana Koracza usłyszeć? Odpowiedz Link
mnop2 Re: dzieci wesoło 02.09.13, 18:38 otątą piosenkię najbardziej usłyszeć bym chciała :) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dzieci wesoło 02.09.13, 19:44 proszbardzo: Co mi zrobisz jak mnie złapiesz - Piosenka Pana Koracza Odpowiedz Link