pierans 30.09.03, 11:16 Wszystkim Plazowym Zlotym Chlopcom w ich dniu :-*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:26 Po kszescijansku nadstawiam pierwszy i drugi policzek. A teraz powaznie : dzie okolicznosciowa flaszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:28 w sensie baby flaszkie facetom? no tu wlasnie jest melyna - wolicie lepszy czy gorszy bimber? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:30 Noajak ? Na dzien dzierlatki my bysmy sie przeciez z kosztami nie liczyli ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:33 proszsz konjak wóda gin - las w gębie żadnej popitki - jesteście przecież Prawdziwymi Mężczyznami + całus od każdej Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:46 Dzieki . Dzina to co prawda nie ten tego, ale koniaku jak najbardziej, zwlaszcza prawdziwego koniaku z Koniakowa. Z koniakowskich konikow. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:12 azerbejdżański też jest na składzie calusa już pobrałeś Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:29 NA DZIEŃ CHŁOPCA PLAŻOWEGO obalimy niejednego Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:32 Na dzien samczyka niech ftewefte chodzi grdyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Dzien Chlopca IP: 213.255.126.* 30.09.03, 11:35 przytargalam nadmuvchiwany mnaterac z podgrzewaczem i skrzynke napoczeta wiadomej wodki Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:40 pierans...opanuj sie.... Chłopcy niszcza nam życie....łamią serca a Ty im impreze urzadzasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:44 Ależ ja lubie facetów, mężczyzn, chlopaków, płeć przeciwną! a dziś ich święto. W życiu żaden facet mi niczego nie złamał. Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:45 a mi złamał....jakiś dupek...antene....w moim kochanym samochodzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:47 To dupek. Musial byc zadrosny o ten ukochany samochod ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:49 a ten co mi złamał serce to o co był zazdrosny??? o kardiologa?? Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:53 nogi mu chciałam połamać...ale uciekł,hihihi....skurczybyk! Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:54 na poparcie mojego złego zdania o Panach...dobry przykład mam...zeby nie było ze gołosłowna jestem ;-P.... > > > > Kolega mój obsadzał sobie ostatnio w domu nowe okna. Mieszka na > > parterze, > > > > więc okraczył sobie parapet i walczy z tą pianką i z > > > > ościeżnicami. W pewnym > > > > momencie patrzy idą sobie chodnikiem dwie małolatki (takie około > > > > 17/18 lat) > > > > i rozmawiają. > > > > Akurat przechodziły koło jego okna gdy do jego uszu dotarł strzęp ich > > > > rozmowy: > > > > - Wiesz, chyba zerwę z Robertem... > > > > - Dlaczego? > > > > - A przyjeżdża do mnie, nie porozmawia, tylko laska i laska... > > > > > > > > Biedny jak siedział na parapecie tak wpadł do mieszkania... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:58 literki, ja cie bardzo przepraszam, ale to jest watek do swietowania naszych chlopakow w ich dzien. tu miziamy ich ega dzis i mowimy im jacy sa wspaniali (do 24:00), wiec nie stąpajmy po grząskiem temacie, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:00 dobra, dobra...juz sobie ide.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:00 popieram Pieransę ps. Czy zauważyłaś Pieranso, że Emula zwiała nie przebrawszy tego co przebrać miała? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:02 taaa, że niby wycieczka ważniejsza, zobaczymy, zobaczymy... dowalimy jej dodatkowo mycie okiem w deszczu, co ma utonąć nie zawiśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:04 No wlasnie, skandal. Dodalbym jeszcze, dodatkowo, karne czesanie niedzwiedziego futra. Tylko delykatnie ma byc i nie pod wlos ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:04 yhy i grabienie liści w okolicznych parkach Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:08 jakie grabienie? zeby było łatwiej? zbieranie pojedynczych liści ręcznie! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:12 pierans napisała: > jakie grabienie? zeby było łatwiej? > zbieranie pojedynczych liści ręcznie! hehehe, a mowia , ze faceci sa wredni i podli ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:16 kształtów, gatunków + zielnik z planem sytuacyjnym w skali 1:200 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:20 O. To rozumiem. Jako wujek dbajacy o edukacje rzeczonej Emusi, postuluje dodac jeszcze notke o charakterze encyklopedycznym (nazwa polska, lacinska + w dwoch jezykach uczonych w szkole, fotografia calego drzewa z i bez lisci, fotografia owocow, wystepowanie, wiek osiagany, sposob rozmanzania, sposob wykorzystania w gospodarce narodowej i kilka ciekawostek na okrase). Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:34 no, a referat o lokalnych gatunkach chronionych? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:40 Ups. Na smierc bym zapomnial. To juz dodajmy krotka charakterystyka pobliskich parkow narodowych, krajobrazowych i innych. Na dalsze przyjdzie kolej w semestrze letnim. Nie badzmy okrutni Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:43 okrutni nie, tylko konsekwentni to dla jej dobra flaczkiem diament szlifować - próżna to robota Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:47 No to chyba przekonalas mnie. W tami razie ja bym sprawdzil znajomosc glownych opisow przyrody w literaturze pieknej XVI-XX wieku. I zrobicfiszki z opisywanych gatunkow roslin i zwierzat. Po czym powiazac to linkami html z wyzej wymienionym zielnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:52 porównać opisy przyrody krajobrazu sentymentalnego, romantycznego i młodopolskiego na wybranych przykładach z literatury i wyrysowac tablice ze stosownymi gatunkami, np. jawor - dzięcielina - rozdarta sosna. Wszak zyjemy w dobie interdysyplinarności naukowej, cross-reference rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:55 No to jak interdyscyplinarnie, to nalezy zilustrowac i porownac motywy roslinne w ikonografii od Starozytnego Egiptu po Sztuke Nowoczesna. Taki drobiazg. Aha, i cos z chemii moze - na przyklad zaczniemy skromnie od wzorow reakcji zachodzacych podczas fotosyntezy. Potem sie cos wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:01 Pokój Lilii (Knossos) a fototapety alpejskie Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:02 akant zwykły a suchy od Średniowiecza do neogotyku Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:05 Aha. systematyka linneuszowska fauny i flory przedstawionej na obrazach obydwu Breughli, ich najemnikow i epigonow. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:04 W sali gdzie mieliśmy zajęcia z chemi na PW wisiała taka tablica dormatu A0 albo chyba nawet A-1 z zaznaczonymi cyklami obiegu pierwiastków i energii w komórce, taki pobieżny. Może by coś podobnego zlecić Emusi? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:07 O, swietnie ! Wlasnie brakowalo nam kogos scislego do zajecia sie Emusia od strony mat-fizu i chemii ;o) Witaj w klubie, Piotrze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:09 to może jeszcze czasy w j. angielskim(16 bodajże)+ 2 i 3 forma nieregularnych? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:13 ale dlaczego pobieżny? najgorsza jest bylejakość no i rozpatrzec należy również potencjał ladunków elektrycznych w neuronach Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:13 tak naprawdę to tablica była po prostu piękna. Dla samych wrażeń estetycznych można było przy niej się zapatrzyć na te obiegi. Co do mat- to już zleciliście liczenie liści. A jeśli idzie o fizyke to może by tak analiza mechaniki spadania liścia w lekko wietrznej atmosferze i polu grawitacyjnym 1G. Prawo Bernuliego ,przepływy , zawirowania i Newton. Jak to przetrzyma to nic jej nie pokona ! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:20 piotr_c napisał: A jeśli idzie o fizyke to może by tak analiza mechaniki spadania liścia w lekko wietrznej atmosferze i polu grawitacyjnym 1G. Prawo bernuliego , przepływy , zawirowania i Newton. Jak to przetrzyma to nic jej nie pokona ! Oczywiscie nalezy uwzglednic ruch obrotowy ziemi wokol slonca i wokol wlasnej osi, a rozpatrywac to w ukladzie wspolrzednych , ktorego punkt "zero2 usytuowany jest poza ukladem slonecznym. Tak powinno to chyba brzmiec w wersji pelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:22 podstawowym warunkiem jest też stale rozrzerzający sie Wszechświat, ruchem jednostajnie przyśpieszonym, żeby było łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:30 Uffff, fiuuuuuuuuu. Mój umysł się zagotował jak tylko spróbowałm sobie wyobrazić jak to rozwiązać. No ale dla Emusi powinniśmy być jak tato który wszystko potrafi. ( Emusiu ,teraz już możesz czytać ) Tak generalnie jak by się do tego dobrze przyłozyć, i mieć pod ręką kalkulator marki Cray to spoko da się to policzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:32 kalkulator? a jak policzysz jak prądu nie będzie? tak mi mówiono w szkole na matematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:33 piotr_c napisał: Tak generalnie jak by się do tego dobrze przyłozyć, i mieć pod ręką kalkulator > marki Cray to spoko da się to policzyć. Pyszny pomysl, Piotrze. W ramach zajec z ZPT Emusia sporzadzi schemat podrecznego kalkulatorka klasy Cray (ewentualnie Dipblu) i skonstruuje go z odpadow zebranych w okoliczynm lesie podczas akcji "Czysta Ziemia" (czy jak to sie tam nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:38 sedes -laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:40 pierans napisała: > sedes -laptop? ;oD aha, ale to tylko gorna czesc obudowy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:40 a poza tym - prosze nie podpowiadac ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:45 (cholera, wypsło mi sie) budowa craya (osobiście uwazam go za przestarzala technologie - komputer, na którym możesz usiąść? nieee)z odpadów też zarobi jej punkty a konto wf - dzwiganie cięzarów na długie dystanse. I wyrobi jej pismo techniczne redisem na bristolu bez siatki pomocniczej Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:48 aha. a czyszczenie lasu liczy sie jako godziny pracy spolecznej. same plusy ma ta koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:53 aaa, i musi tez, jak juz bedzie w tym lesie, nagrywac odglosy lasu na cyfrowym dyktafonie. dolączy potem to mp3 do swojej prezentacji. multimedialnie ma byc. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:54 aha i jeszcze kasztanów można nazbierać dla potomności(swoją drogą okropne jest to co ten cały szrotówek czyjakmu tam wyczynia) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:59 no i niech napisze sztuke teatralna (do 2 aktów) na temat współpracy uczniowskiej. na ludziki z kasztanów, co to je ma nazbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 14:00 Skoro multimedialnie, to w lesie nalezy zrobic zdjecia (ale technika analogowa, nie ma , ze na latwizne idziemy), wywolac je w ciemni przez siebie urzadzonej, zeskanowac i sporzadzic prezentacje w PowerPoincie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 15:39 i jeszcze obróbka w Photoshopie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:03 Dzieki Pieransie. Nadstawiam ego do miziania. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:07 flanelką komplementów o wyglądzie czy jedwabiem uwag o walorach umysłowych? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:09 dobra, dobra, zaraz się zaczniecie miziać, a tam flaszki stygną. Poproszę dżinę. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:11 pierans napisała: > flanelką komplementów o wyglądzie czy > jedwabiem uwag o walorach umysłowych? wszystkim naraz. Dzis przyjmuje rowniez mizianie pazurkiem za uszkiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:15 szczotkowanie czochranie szurum-burowanie Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:16 to ostatnie mię zaintrygowało zwłaszcza Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:22 dodalbym jeszcze chechłanie, jesli mozna prosic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:28 To poprosze, o tu. Wzdluz kregoslupa i po boczkach. Tylko uwaga, bo mam laskotki, gilgotki i gilgamesze. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:41 ;oD Pierans, znasz juz mnie prawie tak dobrze , jak Pani Baloonowa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:45 Baloo , któregoś dnia pani Baloonowa tutaj zajrzy :) a wtedy będziesz miał wesoło :))))). Na tyle jak ja poznałem to jest to przemiła i spokojna osoba ale czasem jej to przechodzi :>>>>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:49 piotr_c napisał: > Baloo , któregoś dnia pani Baloonowa tutaj zajrzy :) a wtedy będziesz miał > wesoło :))))). Na tyle jak ja poznałem to jest to przemiła i spokojna osoba ale czasem jej to przechodzi :>>>>>>. O, Piotrze. Ze zdziwieniem stwierdzam, ze znasz moja malzowinke prawie tak dobrze , jak ja ;oDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:52 A poza tym w Dzien Zlotego Plazowego Chlopca na wiecej mozna sobie pozwolic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:07 pis and lof można sobie pozwolic, gdyż albowiem jest to święto, a święta się swięci. co by było gdyby mikołaj by nie przychodził? płacz i zgrzytanie zębów! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:21 zaraz zaraz, to jeszcze jakis Mikolaj chce sie tu wkitrac na trzeciego ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:24 cóż się dziwić, chłopiec, aczkolwiek nie złoty i nie plażowy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:49 pierans napisała: > yhy ;) Pierans, To yhy bylo do mnie czy do Piotra, bo nie wiem, czy brniesz dalej czy wycofujesz sie raczkiem ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:53 Do ciebie ;) zamyśliłam się, stąd ta równoczesność Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:55 No to pieknie. Zatem kontynuujmy Dzien Zlotego Chlopca ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:46 Noszkurde, wlasnie, jakies niedopatrzenie. To wszystko przez to , ze pitolenie odchodzi na maksa na dwoch watkach, a kazdy znich jest podwojny lub potrojny. I w ten sposob tracimy z oczu najwazniejsze. Juz sie sciele dywanikiem u Twych stop i nadstawiam do miziania. Moge tez Ci sie zrewanzowac, wedle zyczenia czyli rozkazu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:49 w zamyśleniu miziam cię roztargniona, bo nie umiem wymyslec rewanzu, o ktorem mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:56 No to ja Cie pomiziam ufajac wylacznie swojej intuicji i inwencji. O tu. Tak dobrze ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:03 mmmmm, dobrze, jak widze nie tylko szkiełko i oko, ale tez intuicja w formie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:06 Znaczy , kontynuowac dalej ? ;o) Tutaj, czy troche w gore ? albo w dol ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:13 aha, dobrze,migiem tylko zwizualizuje. O. juz. ale Twoj dol czy moj, bo troche to poskrecane jakostak mi wyszlo . Dziwna ta wizualizacja , ale niczego sobie. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:19 jak moje lewo, to twój dół, tak mi wychodzi, jak wizualizuję Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:22 No tak, cos w tym stylu. 6.0 za technike, 6.0 za efekty artystyczne. Mysle , ze najwyzszy czas wyprostowac sie i zapalic. Chyba, ze najpierw cos lekkiego i bombelki. Ale do tego tez trzeba sie odkrecic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:31 chwila przerwy na nabranie werwy. ciekawam, czy to jest prawoskrętnie czy lewoskrętnie? (wrrr, bym sobie zapaliła) tymczasem piję zdrowie chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:33 " Jogini w głębokiej zadumie , zastanawiają sie jak się odplątać" Autor nie znany (mi) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:37 gwasz na płótnie, 100cm x 70cm, własność prywatna, nr katalogowy 505 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:40 Fajny obrazek, prawie jak nasza wizualizacja. ale ale Piotrze, dolaczasz sie ? Bo nie wiem, czy mam nalewac wody do wanny dwu- czy trzyosobowej ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:48 lej, lej. a ja skryty pod pantoflem mojej żony trochę na to popatrzę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:49 Powizualizujesz z nami ? Piotr sie nie odezwal, ale i tak moge te trzyosobowa napelnic. Zwlaszcza, ze Pierans zazyczyla sobie dodatkowo polac gorzaly na rozgrzane kamienie, wiec moze byc ogolnie wesolo i gimnastycznie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:53 baloo1 napisał: > Powizualizujesz z nami ? czy ja powizualizuję? ja ciągle wizualizuję. Niestety, teraz muszę opuścić Wasze przemiłe grono, by trochę popracować. Czemu odnoszę wrażenie, że w związku z Dniem Chłopaka dostaliście od ciura wolne???? :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:49 Lej do trójki :) Na dworze wilgotno i buro, to przynajmniej w wannie sie pomoczymy. I do tego w jakimś miłym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:51 aha, znaczy do czworki, bo Pepe wrocil ;o) Niestety, nie mam takiej. Hhhmmm... wiecie co ? To wy sobie tu z Pepe posiedzcie w jednej, a my z Pieransowa wejdziemy do drugiej. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:57 i bedziemy patrzec na sie przez lornete (z meduza)? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:06 O tak lepiej, Pepe walczy z ciurkiem, Baloo zaraz zaczyta się w Usagim. Pierans czy mogę poprowadzić cie do tej wanny? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:15 piotr_c napisał: > O tak lepiej, Pepe walczy z ciurkiem, Baloo zaraz zaczyta się w Usagim. > Pierans czy mogę poprowadzić cie do tej wanny? E-e. Piotrze, zle sie bawisz. Usagi odwalilem w trymiga . Teraz mozesz juz odejsc, poczytac mejla ode mnie ;o) Dzieki za przypilnowanie wizualizacji ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:27 aha. chyba bede musial przed sie wziac jakies kroki. Jedyne, co mi przychodzi do glowy, to seria szybkich krokow w kierunku rzeczonej wannie. Bo zmarzlem juz, no i woda stygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:01 Jesteś pewien że dobrze to wykombinowałeś? Wiesz na końcu wątku zostawiłem ci linke do Usagiego... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:07 Pierans : moze byc tez i meduza. Piotr : Jestem pewien, ze dobrze ;o) Dzieki za link, choc podejrzewam, ze chcesz mnie oderwac od Pieransowej i sam z nia powizualizowac cos na boczku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:28 ciekawie przebiega (wizualizuje się) to święto zapomniałam, że jestem w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:29 aha. Jesli juz mowa o ciurze, to ja wizualizuje na kredyt. a takwogle, to po co poruszac takie tematy. wanna czeka;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:33 muszę uważać żebym się nie poslizgnąć na mydle, to mało romantyczne by było. dużo piany, tak lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:34 aha, coś tu nie gra. Miałem mieć jedynkę, tak? to czyje to wymanikirowane nogi wystają spod pianki??? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:34 znaczy wypedikirowane. nigdy się tego nie nauczę!! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:37 Nie szkodzi. Sluchaj, moze to zona Cie pilnuje ? Po Pierans siedzi w mojej wannie (albo ja w jej, wsio ryba) Pierans, nie ma mydla poslizowego. sama piana, wedle rozkazu. Tyle, ze coraz gorzej mi sie wizualizuje, bo sie strasznie pieni ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:40 a nie, żona raczej nie. Natomiast przed chwilą przeczytałem Twój poniższy post, który mówi że Pepe z Pioterm zajęli wannę.... .....PIOTRZE!!!!!!! No wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:41 aha. i jeszcze jedno. Jasię po mydło nie schylam! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:43 postrzygacz_pudli napisał: > aha. i jeszcze jedno. Jasię po mydło nie schylam! spokobolek. mydlo w plynie jest tylko. I plyn do robienia piany. ale i tak bym uwazal ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:42 ano wlasnie. a to figlarz z tego Piotra. I scichapek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:46 aaa, i zauważyłeś że nic nie mówi ostatnio? Normalnie czuje się w tej wodzie jak ryba w wannie... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:48 postrzygacz_pudli napisał: > aaa, i zauważyłeś że nic nie mówi ostatnio? Normalnie czuje się w tej wodzie jak ryba w wannie... Nieno, normalnie chyba Cie sobie zwizualizuje zaraz, hehehe ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:51 Aleale, wiesz co ? Pierans tez sie nie odzywa... Musze sprawdzic, czy z kolei nozki w mojej wannie nie sa jakas sztuczna atrapa, jakw "Nie lubie poniedzialku". kurdeno ... Co jes ?! Dzie oni poszli ? My tu sobie , Pepe, gadu gadu, a tu Sytuacja nam sie dramatycznie zmienila i zapetlila ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:55 No włąśnie mówię że te nogi to nie moje :) I zapraszaałem Pierans. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:00 piotr_c napisał: > No włąśnie mówię że te nogi to nie moje :) I zapraszaałem Pierans. Nic z tego. Pierans siedzi w mojej wannie. A nie odzywa sie z innego powodu zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:05 pierans napisała: > jestem na godzinie 15:57 przecież No wlasnie. Pozwolilem sobie na pewne zblizenie tam wlasnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:52 Bul Bul, . Ale te nogi to nie moje. Moje są niemalowane i raczej kudłate :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:53 Dobra dobra, Piotrze. kazdy tak mowi, znamy te numery Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:57 Postrzygaczu ! alarm odwolany, te "twoje" nogi to moze byc Maga, bo wlasnie sie zjawila jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:04 Jezuniu! Maga? Gdzie???? Ja nie widzę bo wizualizowałem nogi Piotra (to nie te) i musiałem oczy zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:03 No to popatrz na moja nogę . Kudłata? Kudłata. No. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:05 eno, Piotrek, zabieraj tę girę bo mi Magę zasłaniasz! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:27 No już dawno zabrałem noge , i jak widzisz Magę? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:43 Dziękuje bardzo, Nieobecność na tym wątku , szczególnie dzisiaj , była by niepowetowaną stratą. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:49 o Pierans mnie ubiegła o trymig jeden ale ja też o Was myślę, chłopaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:51 Trzeba przyznac, ze Pierans z Nioszka sa niezwykle skuteczne w tym mizianiu. Dwoja sie i troja ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:57 mizia nas, że dobrze miziamy, że tak to ujmę. (wygląda na to, że z jesteśmy z N jedynymi przedstawicielkami naszego gatunku dzis na plazy.) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:01 lala chyba chrisa mizia (z reguły nie wchodzę na tak długie wątki, więc dedukuję tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:03 nioszka napisała: > lala chyba chrisa mizia > (z reguły nie wchodzę na tak długie wątki, więc dedukuję tylko) Aha. Znaczy przeszlismy na zajeciaw podgrupach. tyz piknie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:04 tak, ale to się dzieje równolegle do świeta i skupia się na jednym osobniku a nie chłopcach an masse Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:58 Czuję się co najmniej jak jakiś nabab wśród hurys :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:56 w takim świecie to się fajnie żyje . Czy czytałas może serię ksiażek Pohla o Gateway? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:58 Gateway. Droga do gwiazd? nie czytalam, ale stoi na półce Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:09 O to to właśnie. Ale tu miałem na myśli 2 i 3 tom. Tam pojawia się taka technologia Hichow umożliwiająca zapisanie swojej świadomości do sieci komputerowej. Na początek stosowana dla nieodżałowanych zmarłych a potem coraz powszechniej na codzień. No bo w sieci się żyło właśnie tak , chcesz redsika to zjawia się wtrymigai to od razu pod palmami na słonecznej plazy. Całkiem jak tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:14 no, tutaj to to jest zgrzebna prozaiczna rzeczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:22 a jak jesteśmy przy literaturze zaczepiającej o rzeczywistość witrualną to polecam książki pana Stephensona "Diamentowy wiek " i "Zamieć " piękne są. Moja żona , nadmienię nieczytająca fantastyki, przypadkiem otworzyła diamentowy wiek i w efekcie czytaliśmy razem, na zakładke :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:25 O, to ciekawe, bo ja tak jak ona, niechętnie acz czasami Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:32 Służę moją biblioteczką. Wyznaję pogląd że książka im lepsza tym więcej osób powinno ją czytać. Odpowiedz Link Zgłoś