pierans 30.09.03, 11:16 Wszystkim Plazowym Zlotym Chlopcom w ich dniu :-*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:26 Po kszescijansku nadstawiam pierwszy i drugi policzek. A teraz powaznie : dzie okolicznosciowa flaszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:28 w sensie baby flaszkie facetom? no tu wlasnie jest melyna - wolicie lepszy czy gorszy bimber? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:30 Noajak ? Na dzien dzierlatki my bysmy sie przeciez z kosztami nie liczyli ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:33 proszsz konjak wóda gin - las w gębie żadnej popitki - jesteście przecież Prawdziwymi Mężczyznami + całus od każdej Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:46 Dzieki . Dzina to co prawda nie ten tego, ale koniaku jak najbardziej, zwlaszcza prawdziwego koniaku z Koniakowa. Z koniakowskich konikow. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:12 azerbejdżański też jest na składzie calusa już pobrałeś Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:29 NA DZIEŃ CHŁOPCA PLAŻOWEGO obalimy niejednego Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:32 Na dzien samczyka niech ftewefte chodzi grdyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Dzien Chlopca IP: 213.255.126.* 30.09.03, 11:35 przytargalam nadmuvchiwany mnaterac z podgrzewaczem i skrzynke napoczeta wiadomej wodki Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:40 pierans...opanuj sie.... Chłopcy niszcza nam życie....łamią serca a Ty im impreze urzadzasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:44 Ależ ja lubie facetów, mężczyzn, chlopaków, płeć przeciwną! a dziś ich święto. W życiu żaden facet mi niczego nie złamał. Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:45 a mi złamał....jakiś dupek...antene....w moim kochanym samochodzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:47 To dupek. Musial byc zadrosny o ten ukochany samochod ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:49 a ten co mi złamał serce to o co był zazdrosny??? o kardiologa?? Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:53 nogi mu chciałam połamać...ale uciekł,hihihi....skurczybyk! Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:54 na poparcie mojego złego zdania o Panach...dobry przykład mam...zeby nie było ze gołosłowna jestem ;-P.... > > > > Kolega mój obsadzał sobie ostatnio w domu nowe okna. Mieszka na > > parterze, > > > > więc okraczył sobie parapet i walczy z tą pianką i z > > > > ościeżnicami. W pewnym > > > > momencie patrzy idą sobie chodnikiem dwie małolatki (takie około > > > > 17/18 lat) > > > > i rozmawiają. > > > > Akurat przechodziły koło jego okna gdy do jego uszu dotarł strzęp ich > > > > rozmowy: > > > > - Wiesz, chyba zerwę z Robertem... > > > > - Dlaczego? > > > > - A przyjeżdża do mnie, nie porozmawia, tylko laska i laska... > > > > > > > > Biedny jak siedział na parapecie tak wpadł do mieszkania... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 11:58 literki, ja cie bardzo przepraszam, ale to jest watek do swietowania naszych chlopakow w ich dzien. tu miziamy ich ega dzis i mowimy im jacy sa wspaniali (do 24:00), wiec nie stąpajmy po grząskiem temacie, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:00 dobra, dobra...juz sobie ide.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:00 popieram Pieransę ps. Czy zauważyłaś Pieranso, że Emula zwiała nie przebrawszy tego co przebrać miała? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:02 taaa, że niby wycieczka ważniejsza, zobaczymy, zobaczymy... dowalimy jej dodatkowo mycie okiem w deszczu, co ma utonąć nie zawiśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:04 No wlasnie, skandal. Dodalbym jeszcze, dodatkowo, karne czesanie niedzwiedziego futra. Tylko delykatnie ma byc i nie pod wlos ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:04 yhy i grabienie liści w okolicznych parkach Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:08 jakie grabienie? zeby było łatwiej? zbieranie pojedynczych liści ręcznie! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:12 pierans napisała: > jakie grabienie? zeby było łatwiej? > zbieranie pojedynczych liści ręcznie! hehehe, a mowia , ze faceci sa wredni i podli ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:16 kształtów, gatunków + zielnik z planem sytuacyjnym w skali 1:200 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:20 O. To rozumiem. Jako wujek dbajacy o edukacje rzeczonej Emusi, postuluje dodac jeszcze notke o charakterze encyklopedycznym (nazwa polska, lacinska + w dwoch jezykach uczonych w szkole, fotografia calego drzewa z i bez lisci, fotografia owocow, wystepowanie, wiek osiagany, sposob rozmanzania, sposob wykorzystania w gospodarce narodowej i kilka ciekawostek na okrase). Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:34 no, a referat o lokalnych gatunkach chronionych? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:40 Ups. Na smierc bym zapomnial. To juz dodajmy krotka charakterystyka pobliskich parkow narodowych, krajobrazowych i innych. Na dalsze przyjdzie kolej w semestrze letnim. Nie badzmy okrutni Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:43 okrutni nie, tylko konsekwentni to dla jej dobra flaczkiem diament szlifować - próżna to robota Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:47 No to chyba przekonalas mnie. W tami razie ja bym sprawdzil znajomosc glownych opisow przyrody w literaturze pieknej XVI-XX wieku. I zrobicfiszki z opisywanych gatunkow roslin i zwierzat. Po czym powiazac to linkami html z wyzej wymienionym zielnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:52 porównać opisy przyrody krajobrazu sentymentalnego, romantycznego i młodopolskiego na wybranych przykładach z literatury i wyrysowac tablice ze stosownymi gatunkami, np. jawor - dzięcielina - rozdarta sosna. Wszak zyjemy w dobie interdysyplinarności naukowej, cross-reference rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:55 No to jak interdyscyplinarnie, to nalezy zilustrowac i porownac motywy roslinne w ikonografii od Starozytnego Egiptu po Sztuke Nowoczesna. Taki drobiazg. Aha, i cos z chemii moze - na przyklad zaczniemy skromnie od wzorow reakcji zachodzacych podczas fotosyntezy. Potem sie cos wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:01 Pokój Lilii (Knossos) a fototapety alpejskie Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:02 akant zwykły a suchy od Średniowiecza do neogotyku Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:05 Aha. systematyka linneuszowska fauny i flory przedstawionej na obrazach obydwu Breughli, ich najemnikow i epigonow. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:04 W sali gdzie mieliśmy zajęcia z chemi na PW wisiała taka tablica dormatu A0 albo chyba nawet A-1 z zaznaczonymi cyklami obiegu pierwiastków i energii w komórce, taki pobieżny. Może by coś podobnego zlecić Emusi? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:07 O, swietnie ! Wlasnie brakowalo nam kogos scislego do zajecia sie Emusia od strony mat-fizu i chemii ;o) Witaj w klubie, Piotrze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:09 to może jeszcze czasy w j. angielskim(16 bodajże)+ 2 i 3 forma nieregularnych? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:13 ale dlaczego pobieżny? najgorsza jest bylejakość no i rozpatrzec należy również potencjał ladunków elektrycznych w neuronach Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:13 tak naprawdę to tablica była po prostu piękna. Dla samych wrażeń estetycznych można było przy niej się zapatrzyć na te obiegi. Co do mat- to już zleciliście liczenie liści. A jeśli idzie o fizyke to może by tak analiza mechaniki spadania liścia w lekko wietrznej atmosferze i polu grawitacyjnym 1G. Prawo Bernuliego ,przepływy , zawirowania i Newton. Jak to przetrzyma to nic jej nie pokona ! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:20 piotr_c napisał: A jeśli idzie o fizyke to może by tak analiza mechaniki spadania liścia w lekko wietrznej atmosferze i polu grawitacyjnym 1G. Prawo bernuliego , przepływy , zawirowania i Newton. Jak to przetrzyma to nic jej nie pokona ! Oczywiscie nalezy uwzglednic ruch obrotowy ziemi wokol slonca i wokol wlasnej osi, a rozpatrywac to w ukladzie wspolrzednych , ktorego punkt "zero2 usytuowany jest poza ukladem slonecznym. Tak powinno to chyba brzmiec w wersji pelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:22 podstawowym warunkiem jest też stale rozrzerzający sie Wszechświat, ruchem jednostajnie przyśpieszonym, żeby było łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:30 Uffff, fiuuuuuuuuu. Mój umysł się zagotował jak tylko spróbowałm sobie wyobrazić jak to rozwiązać. No ale dla Emusi powinniśmy być jak tato który wszystko potrafi. ( Emusiu ,teraz już możesz czytać ) Tak generalnie jak by się do tego dobrze przyłozyć, i mieć pod ręką kalkulator marki Cray to spoko da się to policzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:32 kalkulator? a jak policzysz jak prądu nie będzie? tak mi mówiono w szkole na matematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:33 piotr_c napisał: Tak generalnie jak by się do tego dobrze przyłozyć, i mieć pod ręką kalkulator > marki Cray to spoko da się to policzyć. Pyszny pomysl, Piotrze. W ramach zajec z ZPT Emusia sporzadzi schemat podrecznego kalkulatorka klasy Cray (ewentualnie Dipblu) i skonstruuje go z odpadow zebranych w okoliczynm lesie podczas akcji "Czysta Ziemia" (czy jak to sie tam nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:38 sedes -laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:40 pierans napisała: > sedes -laptop? ;oD aha, ale to tylko gorna czesc obudowy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:40 a poza tym - prosze nie podpowiadac ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:45 (cholera, wypsło mi sie) budowa craya (osobiście uwazam go za przestarzala technologie - komputer, na którym możesz usiąść? nieee)z odpadów też zarobi jej punkty a konto wf - dzwiganie cięzarów na długie dystanse. I wyrobi jej pismo techniczne redisem na bristolu bez siatki pomocniczej Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:48 aha. a czyszczenie lasu liczy sie jako godziny pracy spolecznej. same plusy ma ta koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:53 aaa, i musi tez, jak juz bedzie w tym lesie, nagrywac odglosy lasu na cyfrowym dyktafonie. dolączy potem to mp3 do swojej prezentacji. multimedialnie ma byc. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:54 aha i jeszcze kasztanów można nazbierać dla potomności(swoją drogą okropne jest to co ten cały szrotówek czyjakmu tam wyczynia) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 13:59 no i niech napisze sztuke teatralna (do 2 aktów) na temat współpracy uczniowskiej. na ludziki z kasztanów, co to je ma nazbierac. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 14:00 Skoro multimedialnie, to w lesie nalezy zrobic zdjecia (ale technika analogowa, nie ma , ze na latwizne idziemy), wywolac je w ciemni przez siebie urzadzonej, zeskanowac i sporzadzic prezentacje w PowerPoincie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca (Emusia nie czytaj tego) 30.09.03, 15:39 i jeszcze obróbka w Photoshopie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:03 Dzieki Pieransie. Nadstawiam ego do miziania. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:07 flanelką komplementów o wyglądzie czy jedwabiem uwag o walorach umysłowych? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:09 dobra, dobra, zaraz się zaczniecie miziać, a tam flaszki stygną. Poproszę dżinę. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:11 pierans napisała: > flanelką komplementów o wyglądzie czy > jedwabiem uwag o walorach umysłowych? wszystkim naraz. Dzis przyjmuje rowniez mizianie pazurkiem za uszkiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:15 szczotkowanie czochranie szurum-burowanie Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:16 to ostatnie mię zaintrygowało zwłaszcza Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:22 dodalbym jeszcze chechłanie, jesli mozna prosic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:28 To poprosze, o tu. Wzdluz kregoslupa i po boczkach. Tylko uwaga, bo mam laskotki, gilgotki i gilgamesze. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:41 ;oD Pierans, znasz juz mnie prawie tak dobrze , jak Pani Baloonowa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:45 Baloo , któregoś dnia pani Baloonowa tutaj zajrzy :) a wtedy będziesz miał wesoło :))))). Na tyle jak ja poznałem to jest to przemiła i spokojna osoba ale czasem jej to przechodzi :>>>>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:49 piotr_c napisał: > Baloo , któregoś dnia pani Baloonowa tutaj zajrzy :) a wtedy będziesz miał > wesoło :))))). Na tyle jak ja poznałem to jest to przemiła i spokojna osoba ale czasem jej to przechodzi :>>>>>>. O, Piotrze. Ze zdziwieniem stwierdzam, ze znasz moja malzowinke prawie tak dobrze , jak ja ;oDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:52 A poza tym w Dzien Zlotego Plazowego Chlopca na wiecej mozna sobie pozwolic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:07 pis and lof można sobie pozwolic, gdyż albowiem jest to święto, a święta się swięci. co by było gdyby mikołaj by nie przychodził? płacz i zgrzytanie zębów! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:21 zaraz zaraz, to jeszcze jakis Mikolaj chce sie tu wkitrac na trzeciego ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:24 cóż się dziwić, chłopiec, aczkolwiek nie złoty i nie plażowy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:49 pierans napisała: > yhy ;) Pierans, To yhy bylo do mnie czy do Piotra, bo nie wiem, czy brniesz dalej czy wycofujesz sie raczkiem ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:53 Do ciebie ;) zamyśliłam się, stąd ta równoczesność Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:55 No to pieknie. Zatem kontynuujmy Dzien Zlotego Chlopca ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:46 Noszkurde, wlasnie, jakies niedopatrzenie. To wszystko przez to , ze pitolenie odchodzi na maksa na dwoch watkach, a kazdy znich jest podwojny lub potrojny. I w ten sposob tracimy z oczu najwazniejsze. Juz sie sciele dywanikiem u Twych stop i nadstawiam do miziania. Moge tez Ci sie zrewanzowac, wedle zyczenia czyli rozkazu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:49 w zamyśleniu miziam cię roztargniona, bo nie umiem wymyslec rewanzu, o ktorem mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:56 No to ja Cie pomiziam ufajac wylacznie swojej intuicji i inwencji. O tu. Tak dobrze ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:03 mmmmm, dobrze, jak widze nie tylko szkiełko i oko, ale tez intuicja w formie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:06 Znaczy , kontynuowac dalej ? ;o) Tutaj, czy troche w gore ? albo w dol ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:13 aha, dobrze,migiem tylko zwizualizuje. O. juz. ale Twoj dol czy moj, bo troche to poskrecane jakostak mi wyszlo . Dziwna ta wizualizacja , ale niczego sobie. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:19 jak moje lewo, to twój dół, tak mi wychodzi, jak wizualizuję Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:22 No tak, cos w tym stylu. 6.0 za technike, 6.0 za efekty artystyczne. Mysle , ze najwyzszy czas wyprostowac sie i zapalic. Chyba, ze najpierw cos lekkiego i bombelki. Ale do tego tez trzeba sie odkrecic ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:31 chwila przerwy na nabranie werwy. ciekawam, czy to jest prawoskrętnie czy lewoskrętnie? (wrrr, bym sobie zapaliła) tymczasem piję zdrowie chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:33 " Jogini w głębokiej zadumie , zastanawiają sie jak się odplątać" Autor nie znany (mi) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:37 gwasz na płótnie, 100cm x 70cm, własność prywatna, nr katalogowy 505 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:40 Fajny obrazek, prawie jak nasza wizualizacja. ale ale Piotrze, dolaczasz sie ? Bo nie wiem, czy mam nalewac wody do wanny dwu- czy trzyosobowej ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:48 lej, lej. a ja skryty pod pantoflem mojej żony trochę na to popatrzę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:49 Powizualizujesz z nami ? Piotr sie nie odezwal, ale i tak moge te trzyosobowa napelnic. Zwlaszcza, ze Pierans zazyczyla sobie dodatkowo polac gorzaly na rozgrzane kamienie, wiec moze byc ogolnie wesolo i gimnastycznie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:53 baloo1 napisał: > Powizualizujesz z nami ? czy ja powizualizuję? ja ciągle wizualizuję. Niestety, teraz muszę opuścić Wasze przemiłe grono, by trochę popracować. Czemu odnoszę wrażenie, że w związku z Dniem Chłopaka dostaliście od ciura wolne???? :( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:49 Lej do trójki :) Na dworze wilgotno i buro, to przynajmniej w wannie sie pomoczymy. I do tego w jakimś miłym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:51 aha, znaczy do czworki, bo Pepe wrocil ;o) Niestety, nie mam takiej. Hhhmmm... wiecie co ? To wy sobie tu z Pepe posiedzcie w jednej, a my z Pieransowa wejdziemy do drugiej. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:57 i bedziemy patrzec na sie przez lornete (z meduza)? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:06 O tak lepiej, Pepe walczy z ciurkiem, Baloo zaraz zaczyta się w Usagim. Pierans czy mogę poprowadzić cie do tej wanny? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:15 piotr_c napisał: > O tak lepiej, Pepe walczy z ciurkiem, Baloo zaraz zaczyta się w Usagim. > Pierans czy mogę poprowadzić cie do tej wanny? E-e. Piotrze, zle sie bawisz. Usagi odwalilem w trymiga . Teraz mozesz juz odejsc, poczytac mejla ode mnie ;o) Dzieki za przypilnowanie wizualizacji ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:27 aha. chyba bede musial przed sie wziac jakies kroki. Jedyne, co mi przychodzi do glowy, to seria szybkich krokow w kierunku rzeczonej wannie. Bo zmarzlem juz, no i woda stygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:01 Jesteś pewien że dobrze to wykombinowałeś? Wiesz na końcu wątku zostawiłem ci linke do Usagiego... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:07 Pierans : moze byc tez i meduza. Piotr : Jestem pewien, ze dobrze ;o) Dzieki za link, choc podejrzewam, ze chcesz mnie oderwac od Pieransowej i sam z nia powizualizowac cos na boczku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:28 ciekawie przebiega (wizualizuje się) to święto zapomniałam, że jestem w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:29 aha. Jesli juz mowa o ciurze, to ja wizualizuje na kredyt. a takwogle, to po co poruszac takie tematy. wanna czeka;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:33 muszę uważać żebym się nie poslizgnąć na mydle, to mało romantyczne by było. dużo piany, tak lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:34 aha, coś tu nie gra. Miałem mieć jedynkę, tak? to czyje to wymanikirowane nogi wystają spod pianki??? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:34 znaczy wypedikirowane. nigdy się tego nie nauczę!! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:37 Nie szkodzi. Sluchaj, moze to zona Cie pilnuje ? Po Pierans siedzi w mojej wannie (albo ja w jej, wsio ryba) Pierans, nie ma mydla poslizowego. sama piana, wedle rozkazu. Tyle, ze coraz gorzej mi sie wizualizuje, bo sie strasznie pieni ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:40 a nie, żona raczej nie. Natomiast przed chwilą przeczytałem Twój poniższy post, który mówi że Pepe z Pioterm zajęli wannę.... .....PIOTRZE!!!!!!! No wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:41 aha. i jeszcze jedno. Jasię po mydło nie schylam! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:43 postrzygacz_pudli napisał: > aha. i jeszcze jedno. Jasię po mydło nie schylam! spokobolek. mydlo w plynie jest tylko. I plyn do robienia piany. ale i tak bym uwazal ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:42 ano wlasnie. a to figlarz z tego Piotra. I scichapek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:46 aaa, i zauważyłeś że nic nie mówi ostatnio? Normalnie czuje się w tej wodzie jak ryba w wannie... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:48 postrzygacz_pudli napisał: > aaa, i zauważyłeś że nic nie mówi ostatnio? Normalnie czuje się w tej wodzie jak ryba w wannie... Nieno, normalnie chyba Cie sobie zwizualizuje zaraz, hehehe ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:51 Aleale, wiesz co ? Pierans tez sie nie odzywa... Musze sprawdzic, czy z kolei nozki w mojej wannie nie sa jakas sztuczna atrapa, jakw "Nie lubie poniedzialku". kurdeno ... Co jes ?! Dzie oni poszli ? My tu sobie , Pepe, gadu gadu, a tu Sytuacja nam sie dramatycznie zmienila i zapetlila ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:55 No włąśnie mówię że te nogi to nie moje :) I zapraszaałem Pierans. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:00 piotr_c napisał: > No włąśnie mówię że te nogi to nie moje :) I zapraszaałem Pierans. Nic z tego. Pierans siedzi w mojej wannie. A nie odzywa sie z innego powodu zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:05 pierans napisała: > jestem na godzinie 15:57 przecież No wlasnie. Pozwolilem sobie na pewne zblizenie tam wlasnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:52 Bul Bul, . Ale te nogi to nie moje. Moje są niemalowane i raczej kudłate :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:53 Dobra dobra, Piotrze. kazdy tak mowi, znamy te numery Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:57 Postrzygaczu ! alarm odwolany, te "twoje" nogi to moze byc Maga, bo wlasnie sie zjawila jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:04 Jezuniu! Maga? Gdzie???? Ja nie widzę bo wizualizowałem nogi Piotra (to nie te) i musiałem oczy zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:03 No to popatrz na moja nogę . Kudłata? Kudłata. No. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:05 eno, Piotrek, zabieraj tę girę bo mi Magę zasłaniasz! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:27 No już dawno zabrałem noge , i jak widzisz Magę? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:43 Dziękuje bardzo, Nieobecność na tym wątku , szczególnie dzisiaj , była by niepowetowaną stratą. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:49 o Pierans mnie ubiegła o trymig jeden ale ja też o Was myślę, chłopaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:51 Trzeba przyznac, ze Pierans z Nioszka sa niezwykle skuteczne w tym mizianiu. Dwoja sie i troja ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:57 mizia nas, że dobrze miziamy, że tak to ujmę. (wygląda na to, że z jesteśmy z N jedynymi przedstawicielkami naszego gatunku dzis na plazy.) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:01 lala chyba chrisa mizia (z reguły nie wchodzę na tak długie wątki, więc dedukuję tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:03 nioszka napisała: > lala chyba chrisa mizia > (z reguły nie wchodzę na tak długie wątki, więc dedukuję tylko) Aha. Znaczy przeszlismy na zajeciaw podgrupach. tyz piknie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:04 tak, ale to się dzieje równolegle do świeta i skupia się na jednym osobniku a nie chłopcach an masse Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:58 Czuję się co najmniej jak jakiś nabab wśród hurys :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:56 w takim świecie to się fajnie żyje . Czy czytałas może serię ksiażek Pohla o Gateway? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 12:58 Gateway. Droga do gwiazd? nie czytalam, ale stoi na półce Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:09 O to to właśnie. Ale tu miałem na myśli 2 i 3 tom. Tam pojawia się taka technologia Hichow umożliwiająca zapisanie swojej świadomości do sieci komputerowej. Na początek stosowana dla nieodżałowanych zmarłych a potem coraz powszechniej na codzień. No bo w sieci się żyło właśnie tak , chcesz redsika to zjawia się wtrymigai to od razu pod palmami na słonecznej plazy. Całkiem jak tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:14 no, tutaj to to jest zgrzebna prozaiczna rzeczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:22 a jak jesteśmy przy literaturze zaczepiającej o rzeczywistość witrualną to polecam książki pana Stephensona "Diamentowy wiek " i "Zamieć " piękne są. Moja żona , nadmienię nieczytająca fantastyki, przypadkiem otworzyła diamentowy wiek i w efekcie czytaliśmy razem, na zakładke :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:25 O, to ciekawe, bo ja tak jak ona, niechętnie acz czasami Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:32 Służę moją biblioteczką. Wyznaję pogląd że książka im lepsza tym więcej osób powinno ją czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:36 aha. to tak jak ja, jak bym siebie widzial. tez nie lubilem fantastyki, do momentu gdy przez przypadek nie natknalem sie na "Fundacje". Dopiero asimov wyleczyl mnie z glupoty. Aha. i Tolkiena tez nie lubilem, az do czasu, kiedy go przeczytalem ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:44 o. popatrz. a ja się nie przedarłam przez Władcę. ale poddałam się dopiero gdzieś w połowie pierwszego tomu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:51 Znaczy, trudno jest zachecic do Tolkiena. albo sie lubi albo nie. Mozna na przyklad pierwsze czytanie zaczac w polowie tomu, a potem wrocic i zaczac od nowa. Ja tak z manki zazylem "Wahadlo Foucault". Dopiero w drugim czytaniu zaczalem po bozemu od poczatku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:56 a nene, z Wahadłem nie miałam kłopotu (a wziąłeś sobie mapkę Paryża przed nos, czytając ostatnie strony? fajowo, mówię Ci!). a ten Tolkien to mnie strasznie dziwi, bo ja jestem zwierz czytający wszystko. w dodatku tylu ludzi się zachwyca... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:57 anene, Wahadlo to ja juz w autobusie z ksiegarni napoczelam z niecierpliwoscia a mial to byc prezent... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:00 yyyy używałaś cudzego prezentu jak swojego, czy to i tak miał być prezent dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:04 Znaczy teraz wahadlo stoi na niskiej polce wielokrotnego czytania, ale sposob ten polecam osobom , ktore maja klopty z poczatkiem. Ktory teraz mi sie podoba, ale wtedy jakos nie tenteges. A co do Tolkiena to nie wiem, co Ci przepisac. Sprobuj moze jeszcze raz, ale gdybe dziesz miala duuzo czasu. Niezbyt ciezka choroba bylaby dobrym pretekstem, albo dlugi deszczowy lykend w listopadzie lub grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:07 a ja np. połknęłam Tolkiena będąc w LO w trymiga, natomiast jak zabrałam się w tamtym roku po czy przed 1-ym filmem, to mi już nie szło strasznie. Utknęłam jakos tak jak Misiania. I tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:10 Ja sobie czasem otwieram dowolnie wybrany tom w dowolnie wybranym miejscu i czytam do zasniecia, czyli do switu ;o) ale ale, Silwerko, przypomnialo mi sie : zmoglas w koncu Lalke, na ktora Cie w zeszlym roku nasadzalem na podobnym watku ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:12 Jakby Ci to powiedzieć Baloo... jakoś nie było kiedy :) Obecnie zaś "Imię róży" nadrabiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:18 e.silver napisała: > Jakby Ci to powiedzieć Baloo... jakoś nie było kiedy :) > Obecnie zaś "Imię róży" nadrabiam :) > No tak, a ja juz zdazylem Emusie opierniczyc za nieczytanie lektur. mam nadzieje, ze Emusia tego nie przeczyta. Ale jak ja znam, to po powrocie z gor bedzie na glodzie i rzuci sie na wszystkie watki. Dlatego ta droga pozdrawiam Emule ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:19 znaczy ja mam "Lalkę" przeczytaną, ale bez zakończenia, które zostało opowiedziane na lekcjach, więc już nie było po co czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:28 Juz cicho, no ;o) Bo wybijasz mi bron z reki w walce o lepsze jutro Emusi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:30 to ja się po cichu przyznam, że pokonał mnie Bruhl Kraszewskiego. no nijak nie szło czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:32 hahah, przypomniało mi się, 2 dni temu pożyczyłam 'starą baśń', ale jeszcze leży nietknięta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:33 nie martw się. moja mamusia przeczytała tylko kilka pierwszych stron (ktoś siedział w dziupli) a napisała wypracowanie na piątkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:35 wypracowania pisać nie muszę, hobbystycznie chciałam poczytać, no i w końcu z filmem może kiedy porównać, bo recencje w oczy kłują :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:35 Nieno, litosci. Jak mozna Kraszefskiego z Prusem zestawiac , kurdeszno. chybna sie obraze. Silver, lepsze jutro Emusi bezdie budowane nie tylko na Lalce, ale na czytaniu lektur, chodzeniu do wrednej szkoly i sluchaniu sie wujka Baloo. Na tym trzecim filarze glownie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:38 baloo1 napisał: > Nieno, litosci. Jak mozna Kraszefskiego z Prusem zestawiac , kurdeszno. chybna sie obraze. Jeszcze nie wiem, bo nic Kraszewskiego nie czytałam, jak spróbuję to Ci powiem :) > Silver, lepsze jutro Emusi bezdie budowane nie tylko na Lalce, ale na > czytaniu lektur, chodzeniu do wrednej szkoly i sluchaniu sie wujka Baloo. > Na tym trzecim filarze glownie. ;o) Zgodzę się niewątpliwie :) ale ta 'lalka'... :D Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:42 ja to fanem jestem Prusa tez, felietony jego gazetowe czytac nalezy (kronikami zwane wtedy), dowcipne, z nerwem i pasją. Jakoś dziwnie aktualne są, jeśli ktoś odrobinę zna Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:46 O wlasnie, Kroniki sa boskie. Niestety zostawilem w Polsce. W dodatku nie pelne wydanie, a tylko dwutomowy wybor. ale i tak pyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:02 kroniki w bibliotekach chyba tylko przetrwaly, nikt tego nie wznawia, nawet Ossolineum :((( pilnuj ich jak oka w głowie, moje sie zatraciły dzieś, niech to! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:17 ekhm. znaczy ja właśnie w LO spróbowałam... ojcóśzemnąnietak! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:18 No dobra, ja to czytałam, bo taki jeden, w którym sie wtedy podkochiwałam miał fioła na punkcie Tolkiena i miałam nadzieję, że może znajdziemy wspólną płaszczyznę porozumienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:20 hyhyhy a ja np. opanowałam w podobnym zamiarze podstawowe chwyty gitarowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:25 a ja uczylam sie rysunku na tej samej bazie... on byl artysta przekletym, wiec ja tez musialam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:29 Fajny trójgłos , ćóż uczucia wymagają pielęgnacji i inwestowania siebie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:26 misiania napisała: > hyhyhy a ja np. opanowałam w podobnym zamiarze podstawowe chwyty gitarowe :))) Pikus. Moja kolezanka z roku zaznala skokow spadochronowych . Niestety, nie dla mnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:31 Skoki w parze , czy samotnie by doświadczyć i zrozumieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:35 hyhy, skoki w parze (najlepiej w parze o aromacie fiołków) to może niezła gimnastyka być! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:38 uch. takie podskakiwanie w saunie moze sie skonczyc zatrzymaniem pikawy, nawet u osob mlodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:45 ja na sadzeniu lasu tak gorliwie oświadczałem się koleżance, że wyrobiliśmy 300 procent normy.Ja miałem pęcherze od kostura (normalnie z nerw tak miałem), a ona nie chciała na mnie spojrzeć do końca podstawówki... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:41 Masz na myśli podskakiwanie w saunie. To może być wyczerpujące. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:55 wszystko juz gotowe. bedzie git ;o) Piotr i Pepe zajeli juz sasiednia wanne ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:45 baloo1 napisał: > Pikus. Moja kolezanka z roku zaznala skokow spadochronowych . Niestety, nie dla mnie ;o) Ale ta inwestycja w skoki przynajmniej przyniosła profity? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:53 Z tego , co mowila, to krotkotrwale ;o) Tyle, ze miala sie czym chwalic i miala co wspominac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:06 cudzy... pojechalam kupic WF na prezent skladkowy... nic juz nie mów! ale czytalam artystycznie, prawie nie otwierajac ksiazki dla niepoznaki. wiedzialam, ze sobie tez kupie, ale wtedy bylam biednym studentem i nie bylo wiadomo, kiedy to nastapi.. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:08 Nie ma sie czego wstydzic. Ja zawsze tak robie. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:39 w rzeczy samej Piotrze, tylko jak to uskutecznisz? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:42 nioszka napisała: > w rzeczy samej Piotrze, tylko jak to uskutecznisz? Mam dobry pomysl. Piotr opublikuje liste posiadanych ksiazek, my sobie wybierzemy pozadane pozycje, wyslemy Piotrowi nasze namiary, a Piotr wysle nam skrzynki z ksiazkami. Co o tym sadzisz, Piotrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ekscytujacemaleliterki ....100.... 30.09.03, 13:45 ...moja 100... ...ma.... ...nie oddam :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ....100.... 30.09.03, 13:55 Znaczy nie chcialbym byc okrutny, ale post Pieransowej z 13.45 ("Dzien chlopca. Emusia nie czytaj tego") byl setny. C'est la vie. Nastepnym razem Ci sie uda ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ....100.... 30.09.03, 14:07 Ciesze sie, ze choc w ten stronniczy sposob moge sie odwdzieczyc za swiateczne mizianie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ....100.... 30.09.03, 14:11 niech to bedzie rewanz miziam przymilnie w podziece nie umiem lapac stów Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: ....100.... 30.09.03, 14:15 yhy Pierans to tak jak ja ale w końcu kiedyś ją złapię! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ....100.... 30.09.03, 14:20 od jakiegos czasu zaczelam sobie tez tak przyrzekac, ale nici z tego wychodza... mam za slaba wole walki, mysle. taki arianin ze mnie, z drewnianą szabelką Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ....100.... 30.09.03, 14:25 kiedys bylo latwiej, bo malo kto polowal. a teraz to na kazdym watku, gdy zbliza sie setka pojawia sie stado lowcow ;o) Mozna dla wprawy pocwiczyc na innych forumach,na przyklad ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ....100.... 30.09.03, 14:35 taaa, zrobilam tak raz na kolejnym wcieleniu cukrowego grajdolka, ale satysfakcji wtedy jakos nie mialam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ....100.... 30.09.03, 14:43 aha. to chyba wlasnie po tym kasztan w ramach retorsji zasmiecil mi dwudziestoma pustymi postami moj watek kooperacyjno-kontuatorski. a ja bogu ducha winny bylem, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ....100.... 30.09.03, 15:05 gwałt się gwałtem odcisł nie w ty miejscu co należało, jak to zwykle bywa na przestrzeni wieków. przepraszam z dołu Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ....100.... 30.09.03, 15:25 pierans napisała: > gwałt się gwałtem odcisł nie w ty miejscu co należało, jak to zwykle bywa na > przestrzeni wieków. przepraszam z dołu Przeprosiny przyjete, nie ma sprawy. Jako zadoscuczynienie chyba nalezy mi sie jakas dodatkowa wizualizacja z mizianiem. To chyba ucziwy dil, jak mawia Aniela ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans no to moze 30.09.03, 15:57 przyjemnie sie ciebie mizia, mizianie mizia (wznioslam sie na wyżyny, czyż nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:04 pierans napisała: > przyjemnie sie ciebie mizia, mizianie mizia > (wznioslam sie na wyżyny, czyż nie?) Aha. Na same szczyty sie wznosisz, rzeklbym. Az przyjmnie sie wizualizuje. (no chyba, ze sie myle). Pozwolisz, ze stane na tym samym szczycie, bo juz jestem blisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:10 aha. caly stanalem, jak wryty. Jak szczyt, to szczyt, noblesse neglige ;o) Swoja droga, strasznie sie zmachalem uganiajac sie zatoba po czterech katach tego watku ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:21 Zadnego berka. kucnijmy tu. Co prawda wanny nie ma i gupio tak isc po nia na gore, ale zawsze mozna tutaj piany narobic. A, i jeszcze gdzies w poblizu jakies gorace kamienie byly. chlusnie sie na nie troche gorzaleczki, troche czegos pachnacego, zrobi sie para i bedzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:23 o teraz niezle. Nawet mi sie nie chce juz Emusi edukowac. chyba dam sobie z tym spokoj na dzis i zajme sie czyms przyjmeniejszym. Na przykla wizualizacja, tym bardziej , ze z tych podszczytowych partii calkiem niezle widac;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:27 aha. no to powizualizuje sobie w milczeniu. Bedzie bardziej transcendentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:31 No tak. Wtedy piana, teraz totalnie wszytsko zaparowalo. Nic nie widac, nic nie slychac . mmhhmm. a to , co czuje , tego nie opowiem. Okej, na takie milczenie wyrazam zgode, jest usprawiedliwone ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 16:30 i nawet az tak nie podwiewa, masz tu szalik i piersiówę z koniakiem, w pędzie porwalam ze stolu (p. zawsze praktyczna) koc mamy tylko jeden. jakoś mnie tez zapał pedagogiczny odszedł. fajnie, jak dzieci nie ma, bo pojechały na wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:34 O fajne piersiowki. Jedna szklana z koniakiem, ale ta druga ? jakas taka nieszklana ;o) Koc niepotrzebny, i tak wszystko para zaszlo, wiec cieplo. Przez tapare nic nie widac, ale czuje, ze szczyt juz blisko ;o) No , nastepnym razem trzeba bedzie Emule wyslac na oboz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 16:40 yyy, wizualizuje jakos za wolno macam za koniakiem, który złośliwie chowasz ciemno tu i ciasno wiec potykam sie o ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:42 aha. macaj dalej, koniak jest gdzie indziej, toto tu to nie jest szyjka piersiowki ;o) Na wszelki wypadek doleje troche wody na kamienie, bo cos para opada. Zeby komus kopara nie opadla, jak zwizualizuje nagele. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:40 aha, ta nieszklana nawet smaczniejsza. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: no to moze 30.09.03, 16:41 baloo1 napisał: > aha, ta nieszklana nawet smaczniejsza. > ;o) przysssales sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:44 tja, ale tylko na chwilke. wszystkiego po trochu probuje ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:45 aleale Viki, przeciez Ty mialas byc w piotrowej wannie. zabladzilas, duszko ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:49 Cos mi w uchu brzeczy i wizualizacja zaczyna mi migotac. Ale sie nie przejmujemy i twardo wizualizujemy dalej ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: no to moze 30.09.03, 16:46 magnetyzm to magnetyzm, aaa mam sobie isc moze??? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:48 Nie no co ty, dlaczego tak myslisz ? Poczekaj , pary jeszcze tylko troche napuszcze i piany dorobie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:53 Nie wiem czemu bulgocze. to nie ja ;oD Moze ktos dal nura i wizualizuje pod woda. Masowac umiem, ale chwilowo mam wszystkie trzy pary rak zajete. Momencik, musze sobie zwizualizowac dwie bastepnei bee gotow ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:56 sorrki. Mialo byc "dwie nastepne i bede gotow". Coz , jak sie jest tuz pod szczytem, to coraz trudniej artykulowac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: no to moze 30.09.03, 16:57 Bo ja się wynurzam . Szukałem cię w wannie , nawet już wodę chciałem spuszczać a ty siedzisz tutaj. Baloo zmonopolizowałeś dziewczęta, tak sie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:59 piotr_c napisał: > Bo ja się wynurzam . Szukałem cię w wannie , nawet już wodę chciałem spuszczać a ty siedzisz tutaj. Baloo zmonopolizowałeś dziewczęta, tak sie nie robi. a coz ja winny jestem, ze tak do mnie lgna ? Mam moze sie umatwiac w jeden jedyny w roku Dzien Zlotego Chlopca ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 16:49 hyhy, nie rozśmieszaj mnie w ciemnosciach bez trzymanki, spadnę ze szczytu a nie chcę. Albo trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 16:51 Trzymam. O tu i tu. I pniemy sie dalej. Jak juz spadac, to z wysokiego szczytu. Te ultradzwieki starsznie zle na piane dzialaja, zauwazylas ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 16:53 owszem, nie poznałam nawet tego miejsca dużo pary, ciut mniej piany i bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:00 pierans napisała: > owszem, nie poznałam nawet tego miejsca > dużo pary, ciut mniej piany i bedzie dobrze Juz jest dobrze. Popatrz,jak cicho sie zrobilo. Poszli sobie wszyscy do piotrowej wanny. Nie zebym sie skarzyl, cotototnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:03 a tak wogle to trzy setki sobie szczelilem na boczku o 16.56. calkiem niechcaco i mimochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:04 Nawet nie dla kurazu te setki szczelilem. Bo po co mi kuraz. Mam ci go dzis pod dostatkiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 17:04 ja tez nie skarżę się, ten szczyt nie jest wieloosobowy wzruszyla mnie niecheć do ubierania (w słowa), która jest ciut wyżej i gotowość do transcendencji ... miziam się tym Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:08 aha. najlepsze sa szczyty ostre, tradycyjnie dwuosobowe. No a ja znow sie pogubilem i nie wiem, gdzie gora gdzie dol prawo lewo. Ale zupelnie mi to nie przeszkadza ;oD Pary tylko napuszcze ... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 17:12 napuść, punkt odniesienia się zgubi we mgle i zrobi się jeszcze lepiej jak w komorze deprywacyjnej tylko koniaknę sobie, nie dla kurażu, bo ona miała dzieci, a w tej chwili dzieci są zbędne Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:20 Z ta deprywacja to bym nie przesadzal. Z mojej wizualizacji wynika jasno, ze w zasadzie oprocz wzroku to wszystkie zmysly maja pelne rece roboty ;o) Mizianie jest jednak szalenie absorbujace, zwlaszcza w partiach przyszczytowych. O tu i tu jescze chyba nie bylo, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 17:25 tu i tu? tak, tu jeszcze nie (uwielbiam polszczyznę za jej precyzje) a tu? tu chyba jeszcze nie mizialam cie i sama sie sobie dziwie bo każesz mi na siebie czekac sama na szczycie miziania Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:31 Toz to ja ciagle czekam i czekam . a ten szczyt to mozna nazwac Mizianiowym Szczytem albo Mizianiowym Wierchem. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 17:35 Nie to ja czekam, hyhy się bo zrobił się spęd szczyt mizianiowy wierch wizualizacyjny gejzer emocji kameralny Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:38 Dobrze juz dobrze. Pogodzmy sie zatem. Sytuacja sprzyja takim dzialaniom ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 17:40 ależ ja to robię, żeby móc się potem godzić ;) a ty myślisz, że co? że wyrzuty robię? na szczycie miziania? napijmy się Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:43 W ramach miziania znalazlem jeszcze miejsce niemiziane chyba ... o tu, o .. dobrze pamietam, prawda ? Nono , fajnie sie je mizia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 17:44 zaskoczyłeś mnie miziam sie myślą, że istnieje niemiziane to tez jest szczyt Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:47 Hmmm. Eksploracja sluzy wizualizacji, jak widac. A wizualizacja indukuje eskalacje. Bez ekspiacji. mrrrrr na wdechu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrau Re: no to moze 30.09.03, 17:53 mrrr you back mrrrrużę oczy dobrze jest zachować testowego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 17:55 o. taki apropos ten nick i siemi podoba. jeszcze jeden mialas w zanadrzu, o ile pamietam , tez w zasadzie na czasie, ale tenjest lepszy ;ODDD Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrau Re: no to moze 30.09.03, 17:59 rozważam zamianę lub zachowam na specjalne okazje zastaniawiam sie z zalem musze isc duzym zalem znikam unoszac wizualizacje i odrobine piany na wlosach Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 18:01 Momencik. To moze ja szybciutko jeszcze raz wskocze na ten szczyt ;o) O. Chwilo, trwaj ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no to moze 30.09.03, 18:05 robie szybkie zdjecie wspomnieniem i mysla I'll be back Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: no to moze 30.09.03, 18:07 aha. taka wizualizacja nie potrzebuje zadnej obrobki w fotoszopie. In sich jest po prostu nadczlowieczo wunderbar ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: no to moze 30.09.03, 16:54 hmmm zostawiam was i wracam do piotrowej wanny, o polsko ludowaq tu jest dopiero raj, czy mozna juz wyprosic te dwie murzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no to moze 30.09.03, 16:55 aha ja zostawiam ich tez z ultradzwiekami tylko, a ta woda bulgocze bo temp wrzenia osiaga pomalu. przejde sie po obejciu i poplotkuje Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ....100.... 30.09.03, 14:15 anene. Bylo stronniczo , ale sprawiedliwie. Pieransowa naprawde szczelila stufke. Nawet jesli byl to fuks. o czym zawiadamiam z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ....100.... 30.09.03, 14:16 nie, najprawdziwsza prawda naukowo sprawdzalna Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 13:47 jak w XIX wiecznej powiesci, do męskiego bohatera przychodziły z zagranicy ksiazki skrzyniami Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:26 Czemu by nie:) Najwiekszy problem z tym indeksem książkowym , 400 książek stoi tylko w korytarzowym regaliku, podręcznym. Do tego jeszcze 3 pomocnicze magazyny archiwalnych książek. I wszystkie numery Fantastyk. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:30 piotr_c napisał: > Czemu by nie:) <<<<<<<< Umowmy sie, ze nikt nie slyszal tego pochopnego zobowiazania ;oD Najwiekszy problem z tym indeksem książkowym , 400 książek stoi > tylko w korytarzowym regaliku, podręcznym. Do tego jeszcze 3 pomocnicze > magazyny archiwalnych książek. I wszystkie numery Fantastyk. <<<<<<< Niezle ;o) Zwlaszcza ten komplet fantastyk. Pewnie tez byles fanem Funky Kovala ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:33 ja bylam! ach jaki on byl wspanialy! Fryzura! Pomyślunek cybernetyczny! Krzepa! Ach! p.zawszeczułanamęskiewdzięki Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:37 No masz, pewnie. Od czasu Kovala to dopiero komiks o Usagi-króliku samuraju tak podbił moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:48 A to nie znam. Oprocz normowego kroliczka i krwiozerczego krolika montypajtonow nie znam zadnych innych, niestety. On wychodzi w jakims pismie czy jako oddzielny komiks ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 14:54 Komis jest boski, średniowieczna japonia , odrysowana precyzyjną kreską , architektura ,obyczaje , religia , i tylko zamiast ludzi są zwierzęta. zaraz poszukam ci jakiejś linki , bo warto to poczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:01 wyszły już 4 tomy komiks.gildia.com/komiksy/usagi_yojimbo/05_12_ostrze_bogow Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:08 ale można go poczytać w sieci czy tylko w realu? tego króliczka znaczy poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:14 chyba tylko w realu. Ale jak powyżej chętnie pożyczam dobre książki dobrym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:15 a nene, ja nie bardzo lubię pożyczać, bo mam kłopoty z oddawaniem, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 15:22 To w takim razie proponuję sesję czytelniczą w MPIKu. widziałem tam takich co z własnym stołeczkiem przychodzili :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:08 e tam,jeż Jerzy i tak jest najlepszy(ew.Tytus,Romek i wiadomokto) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:14 ja się na nich nauczyłam czytac jak mialam 5 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:23 a ja na takiej książeczce o krówkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 15:31 Gratulacje. samo wyszlo , czy sie czailas ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 15:32 a ja albo pierans bylibysmy niechcaco szczelili. trudno sie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2miki Re: 200 :) IP: 213.255.126.* 30.09.03, 15:41 hyhy widze fszystko Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 15:46 dzie ? co ? nie ma sily, na pewno nie wszystko. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 15:52 Ejno, Pierans, wez wracaj, bo mnie strasznie zezloscily te sztuczne nogi wystajace z piany, co je zostawilas w zastepstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: 200 :) 30.09.03, 16:04 że powtórzę, że odnotowałam sie na godzinie 15:57 przyznaję, że przesadziłam z tą pianą Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 16:12 No juz dobrze, dobrze. Na biczowanie przyjdzie tez kolej. Swoja droga, bardzo dobre miejsce wybralas, troche na uboczu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 16:01 etam. wykorzystala niecnie fakt, ze mielismy piane w oczach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: 200 :) 30.09.03, 16:04 ominęło mnie jakieś świętowanie ? ale czy ja jestem chłopcem ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 16:08 to zalezy jak mlodo sie czujesz ;o) ale warto bylo, mowie Ci ;o) zreszta, dlaczego uzywam czasu przeszlego ? zabawa jeszcze trwa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: 200 :) 30.09.03, 16:10 zadaj sobie pytanie "czy jestem złotym chłopcem plażowym?" i szczerze sobie odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: 200 :) 30.09.03, 16:12 No właśnie Chris , gdzieś ty się podział. tak tu miło. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 16:14 No jak to gdzie ? Niech nie udaje, ze go tu nie bylo. Po prostu na uboczu sobie swietowal ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 16:18 Ze co fuj ? Fcale nie fuj. Zawiszczasz, normalnie zawiszczasz, Viki ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: 200 :) 30.09.03, 16:21 O właśnie, Viki uprzejmie zapraszam do wanny. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: 200 :) 30.09.03, 16:25 piotr_c napisał: > O właśnie, Viki uprzejmie zapraszam do wanny. czy jest piana, najlepiej morska ?? jaki brak stroju obowiazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: 200 :) 30.09.03, 16:35 Piana jest , Baloo wpadła do wody cała butelka płynu. A strojem obowiązującym jest brak stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: 200 :) 30.09.03, 16:24 tetatet swiateczny mial, dobrze sie bawil wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: 200 :) 30.09.03, 16:26 baloo1 napisał: > Ze co fuj ? Fcale nie fuj. Zawiszczasz, normalnie zawiszczasz, Viki ;o) zebys nie wiedzial! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 200 :) 30.09.03, 16:29 Nie krzycz na mnie. Piotr zaprasza, a Ty sie certolisz ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: 200 :) 30.09.03, 16:31 kto sie lubi, ten sie czubi, czy jakos na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:26 aha to i ja odciskam szminke na ich policzkach. spoznione odciski sa najszczersze jak wiadomo, o czym informuje na stosownym druczki L4 Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:29 przynioslam pizze, nic innego nie ma , i kompakt z piosenka maczo maczo men, musicie sie przespacerowac wokol wanny, na tych wlochatych konczynach Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:32 yhy ja dostalam muzyke z the hours. nie wiem czemu akurat to, po 1. nie slucham muzyk folmowych, po 2 filmu nie widzialam. ale nie zagladam w zeby darowanemu koniowi zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:34 dobra ja wyskakuje z kasy i biegne po szampana, hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:35 aha nie bede protestowac ani opierac sie temu pomyslowi, bo jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:38 aniela napisała: > aha nie bede protestowac ani opierac sie temu pomyslowi, bo jest dobry!!! interpretujcie sobie jak chcecie , lubie zdania wyrwane z koniatektsu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:39 yhy szukasz moze dziury w calym kontekscie czy pijesz od tak, do nikogo, nie liczac lustra Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:30 yyy w takie dni jak ten to raczej ktoras powinna wyskoczyc z tortu. ja wyskoczylam z konopii, co tez jest niespodziewane dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:31 yhyhy, a ze smażonego boczusia można wyskoczyć. bo ewentualnie bym. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:32 znaczy bys sie smietana utytlala (jesli boczek podawaliby w karbonarze) co w piewien sposob urokliwe by bylo tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:33 o. fryzurę oryginalną z pasty bym miała... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:34 yhy znaczy mialabys nieco zesietak wyraze tluste wlosy wtedy yhyhyh. ale widok smaczny bylby to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:36 dredami mogłabym zataczać koła na zmianę z biodrami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:37 yhyhyh a chlopcy, co jest ich dzien, zataczaliby kolka dymem z cygar wtedy. taka mi sie ladna kompozycja ulozyla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:39 misiania napisała: > dredami mogłabym zataczać koła na zmianę z biodrami ;)) a lateks??? mariolka design Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 16:40 a może raz do roku dla odmiany ubrać w lateks chłopaków. w dniu ich święta tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:00 Dobrze,że tu wpadłam,to sobie zobaczyłam,jakie tu herezje się dzieją.Tylko ich na chwile samych zostawić,to już figle w wannie robią.Grożnie palcem wam pogrożę za karę;-) P.S.Wszystkiego najlepszego dla wszystkiech plażowych chłopców :-* Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:08 a widziałaś jaką pracę domową dla Emusi przygotowaliśmy. Może i dla ciebie coś fajnego się znajdzie. Dziękuję za życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:10 Wlasnie wlasnie. Jak bedziesz, Kfiatkoska , dogadywac z boku, to dopiero Ci prace domowa przygotujemy z ciocia pieransowa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:14 a ja Emusi i tak wszystko przekabluję:-P Nie myślcie,że sobie tu będziecie knuć za plecami;-)A mi wystarczy już ta matura,co to M.ja rozsyłał(na razie trenuję inżynierię;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:17 Baloo coś czuję że Kwiatka nie da się posłać do jej pokoju :) Trzeba będzie ją wpuścić do wanny, a wtedy już nie będzie mogła kablować :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:19 aha pamietajcie ze posrednikiem jestem Mmpma. oko trzecie klade na polce, na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:22 Czy to emowe oko to ma byc wejsciowka do wanny ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:26 yhyh nene amulet to jest raczej chroniacy przed wanna. ( noco, ktos musi byc sztywny jak kregoslup moralny) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:28 wolisz prysznic czy w ogole nie lubisz kontaktu z woda ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:34 yhyh wymijajaco powiem ze w pracy jestem w nastroju nieprzemakalnym. ale inech wam bedzie ze przymruze to trzecie oko, co je na plusie spraw polozylam. wlasciwie raz w roku moge je przymknac zeby odpoczelo :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:35 No wlasnie. zamiast sie droczyc publicznie, pogodzmy sie . Bardzo lubie sie godzic , bo juz taki ugodowy jestem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:37 aha mozemy polaczyc godzenie z pozegnaniem. alew to jeszze nie teraz. to jeszcze za te dwie kupki dokumentow :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:39 Niszczarke masz ? Cos wczoraj wspominalas ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:41 stepila sie az. reszty nie mam dzie upchnac, musze wiec pozytywnie rozpatrzyc. bez czytania odpisuje, zeby bylo szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:45 Mozna tez otworzyc na pszeszczal drzwi i okna. reszta pojdzie sama ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:47 yhyhyh jak zniknie pani sprzataczka, zeby nie wyzbierala mi tego/ ps. yhyh a czy wiedziales ze w starowkowych okolicach chodniki rozkoopuja pod oslona nocy, zeby jak trafia na zabytkowe sklepienie czem predzej je zasypac, zeby uniknac placenia za badania archeologiczne na swojej posesji? tak z pierwszych ust slyszalam a nawet sie poniekad oburzylam, ale w cichosci Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:57 Wszyscy o tym wiedza, ale nie ma na to rady. Chyba , ze dozor 24 h na 24. Poza tym i tak my tutaj w archeo mamy pelne rece roboty ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:24 piotr_c napisał: > Baloo coś czuję że Kwiatka nie da się posłać do jej pokoju :) Trzeba będzie ją wpuścić do wanny, a wtedy już nie będzie mogła kablować :) Chyba masz racje. Problem w tym, ze to Ty masz wolna wanne, a ja jestem poza wanna i w dodatku mam pelne rece wizualizacji. Musisz po kolezensku wziac to na siebie, co zreszta powinno byc bardzo przyjemne ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:29 a gdzie moje zdanie?Zaginęło po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:31 Jestem grzeczną dziewczynką z dobrego domu i nie wchodzę z obcymi do wanny(to jest tylko wersja oficjalna;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:32 a kto tutaj jest obcy??? Sami swoi przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:33 Hehehehe, potrojna salwa poszla. Az huklo ! ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:35 ciekawe czy Kwiatek sie po tym podniesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:38 btw, zadowoleni z obchodów D Ch na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:39 Było bombowo !! Naprawdę. Dawno już do domu powinienem wracać ale mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:48 fuj (noco? ktos musi byc czarnym charakterem watku) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:51 Niestety czas już na mnie, dziękuję za miły dzień Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:53 aha. cos mi zawiszczalo w uchu . sama fuj ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:55 uświadomiłam sobie, że powinnam ten wątek założyć ja, frufru Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:57 aaha moze i troche zawieszcze ale to nie powod zeby mi to wypominac. fuj Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:58 Bylo zawiszczac po cichu. fuj. albo sie przylaczyc, zamiast puszac te no ultrawiszczanie. fuj. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 18:00 aha ja i pies ogrodnika sami moze i nie zjemy ale drugiemu tez nie damy. ultrazadzwieczalam jak mi przepisy prawa moralnego co we mnie jest zagraly Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 18:03 Informuje Cie zyczliwie i kategorycznie, ze masz calkiem rozregulowany Imperatyw. Chyba dawno nie wymieniany ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 17:59 piotr_c napisał: > A dlaczego? Dlatego, ze fru-fru to taki fajne cos, w sam raz na prezent dla Zlotych Chlopcow ;oDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 18:03 ide ale nie dlatego, ze chce, onienie :-* na koniec tego niezwykle udanego święta Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 18:04 aha to ja zostane na lotnisku. poznacie mnie po pochodni. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 18:11 aha, a ja na Nocna Straz sie zglosze. Trafie na pewno, kierujac sie blaskiem pochodni ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Dzien Chlopca 30.09.03, 18:14 yhyhyh wez ze sobą kubel zimnej wody, nie dlatego ze nasiakliwa sie staje po godzinach, ale na wypadek, gdyby mis ie warkocz przy tym snie na dyzurze palil. oraz na wszelki inny wypadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś