Dodaj do ulubionych

Pabianice w Playbou

19.05.03, 12:10
Czy nie zastanawialiści sie nad czy jakas pabianczanka nie mogła by sie
znaleźść w Playbou. no naprzyklad ostatnoi znana jest nasza pani poseł Anita.
I wg. niektórych jest całkiem niezła. Moze wy macie jakies typy. Warunek jest
tylko jeden musi pochodzic z Pabianic .
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Pabianice w Playbou IP: *.kopernet.org 19.05.03, 15:37
      majass napisał:

> Czy nie zastanawialiści sie nad czy jakas pabianczanka nie mogła by sie
      > znaleźść w Playbou. no naprzyklad ostatnoi znana jest nasza pani poseł Anita.
      > I wg. niektórych jest całkiem niezła. Moze wy macie jakies typy. Warunek jest
      > tylko jeden musi pochodzic z Pabianic .
      Czemu nie. Chętnie bym zobaczył co ma pod ubraniem.
      • Gość: konrad w Re: Pabianice w Playbou IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 15:43
        Pod ubraniem ma giwere i kajdanki ;-))
      • boczek2001 Re: Pabianice w Playbou 19.05.03, 15:49
        Widze że cię kreci pani Anitka...już drugi post takiego typu... hehe dobrze
        dobrze
        • majass Re: Pabianice w Playbou 20.05.03, 11:41
          To co powołujemy społeczny komitet na rzecz Anity w Playbou. Bo innych
          kandydatek na razie nie widać
    • Gość: konrad w Re: Pabianice w Playbou IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:34
      może być jeszcze .... hmmmm kurde my chyba nie mamy rzeczywiscie żadnych
      znanych lasek w Pabianicach!!! same stare, które się nie nadają w ogóle do tej
      gazety!
      A tak w ogóle to chce powiedzieć majass że nie spodobał mi sie ten pomysł!!!
      • majass Re: Pabianice w Playbou 26.05.03, 22:49
        Dlaczego ci sie nie spodobało. Osoba czy pomysł pabianice w Palybou. Jezlei
        pani poseł by sie zdecydowała dlacze nie. Mogło by byc wesoło. Nie mielismy
        jescze w polsce takiego przypadku by pani polityk rozebrała sie.... w pisemku.
        Oczywiscie odzwały by sie nasze moralne głosy i mielibysmy nasze polskie
        piekełko. Skoro nasz kraj jest biedny to niech chociaz bedzie goło i wesoło
        • Gość: gosia Re: Pabianice w Playbou IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 11:39
          majass napisał:

> Dlaczego ci sie nie spodobało. Osoba czy pomysł pabianice w Palybou. Jezlei
          > pani poseł by sie zdecydowała dlacze nie. Mogło by byc wesoło. Nie mielismy
          > jescze w polsce takiego przypadku by pani polityk rozebrała sie.... w
          pisemku.
          > Oczywiscie odzwały by sie nasze moralne głosy i mielibysmy nasze polskie
          > piekełko. Skoro nasz kraj jest biedny to niech chociaz bedzie goło i wesoło

Jestem za, ale tylko dla uzasadnienia powyżej. Sama pani poseł wydaje mi się
          zimna jak ryba. Faktycznie, mogłoby być wesoło. Jeszcze weselej by było gdyby
          pozować zgodziła się Begerowa :)) Ale ona nie spełnia podstawowego warunku. Nie
          jest z Pabianic. Na sczęście:))
          • majass Re: Pabianice w Playbou 28.05.03, 14:04
            Gość portalu: gosia napisał(a):

> Jestem za, ale tylko dla uzasadnienia powyżej. Sama pani poseł wydaje mi się
            > zimna jak ryba.
            MHm why zimna jak ryba. Wydaje mi sie ze na jakis sposób cos w niej jest ale
            oki nie o tym chciałem. Co to znaczy byc zimnym jak ryba droga gosiu
            • majass Re: Pabianice w Playbou 28.05.03, 17:42
              Na ten sam temat odbyła sie równiez dyskusja na łódzkim forum. Oto jej zapis

• Anita w Playbou adres: *.wshe.lodz.pl
              Gość: bazyl 20-05-2003 15:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Słyszeliscie? Pabianczanie chca swoja gwiazde Anite Blochowiak widziec w
              Playbou. Co wy na to . Informacje ta znalazłem na pabianckim forum
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=6092618

• Re: Anita w Playbou adres: *.toya.net.pl / 10.0.241.*
              Gość: DiogenesPies 20-05-2003 17:38 odpowiedz na list odpowiedz
              cytując

Z takim umysłem jak ona to tylko pokazywać gołą d....!

Gość: aaal 21-05-2003 12:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując

a ja stawiam na panią Beger!

• Re: Anita w Playbou adres: *.toya.net.pl
              Gość: Feliks 21-05-2003 22:00 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Bomba!!!!! Ale w jakim charakterze? Będzie tam sprzątać ???????????

• Re: Anita w Playbou adres: *.internetdsl.tpnet.pl
              Gość: qwer 22-05-2003 12:58 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Jak się nie może głową to może dupą się uda zdobyć popularność i
              podziw
              wyborców!

Gość: qwer 23-05-2003 16:53 odpowiedz na list odpowiedz cytując

A jak ona tam wystąpi to pismo nie padnie?
              • Gość: boczek Re: Pabianice w Playbou IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 11:11
                ...własnie dlatego do suki nędzy!!!!!!!!!!
            • Gość: gosia Re: Pabianice w Playbou IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 17:04
              majass napisał:

> Gość portalu: gosia napisał(a):
              >
              >
              > > Jestem za, ale tylko dla uzasadnienia powyżej. Sama pani poseł wydaje mi s
              > ię
              > > zimna jak ryba.
              > MHm why zimna jak ryba. Wydaje mi sie ze na jakis sposób cos w niej jest ale
              > oki nie o tym chciałem. Co to znaczy byc zimnym jak ryba droga gosiu
              >

Lubimy czepiać się słówek, hę? :-) Otóż drogi majassie, zimny jak ryba to
              ktoś, kto (kontynuując rybi temat) zupełnie nie ma ikry :-)
              A poważnie. Nie wiem dlaczego ale pani Błochowiak nie bardzo mi sie podoba. Z
              tego co wiem, to chyba nie ma jeszcze 30-tki, a wygląda na dziesięć lat więcej.
              Ale cóż, mogę się mylić w ocenie. W końcu ja żem tylko kobieta i w dodatku
              hetero, więc trudno oczekiwać by moje opinie były brane pod uwagę, skoro
              dotyczą innej kobiety i do tego w kontekście erotycznym.
              Ale z drugiej strony... Kiedyś oglądałam jakiś numer playboya w szerszym
              gronie. Na okładce jakieś ostro wymalowane dziewczę z burzą włosów ala wamp.
              Wszyscy pytali czy wiem kto to jest? Za chiny nie wiedziałam.
              Okazało się że to taka układna panienka z "Klanu". Nie do poznania.
              Ciekawe co by zrobili z Anitą?
              • majass Re: Pabianice w Playbou 02.06.03, 12:11

>
                > > Gość portalu: gosia napisał(a):
                > >
                .
                > Ale z drugiej strony... Kiedyś oglądałam jakiś numer playboya w szerszym
                > gronie. Na okładce jakieś ostro wymalowane dziewczę z burzą włosów ala wamp.
                > Wszyscy pytali czy wiem kto to jest? Za chiny nie wiedziałam.
                > Okazało się że to taka układna panienka z "Klanu". Nie do poznania.
                > Ciekawe co by zrobili z Anitą?

No własnie ciekawe. Wiec moze jednak warto byłoby spróbować?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka