gabikapki Re: laptop dla dzieci KUPIE 08.09.11, 19:31 ja mam fajny komputerek ale nie był to trafiony prezent tzn zdublowany, jest bardzo mało używany dodam że przez dziewczynkę. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2866455,2,1,d359b455fd9c178emed.html Posiada 36 rodzajów ćwiczeń i gier, w różnym stopniu zaawansowania, także każde dziecko z pewnością znajdzie coś dla siebie. Ćwiczenia są z zakresu matematyki, języka polskiego, zabaw z dźwiękiem (99 różnych melodii), ćwiczeń z poznawaniem zegara Zasilany trzema popularnymi bateriami R6 oraz dołączonym do laptopa oryginalnym zasilaczem wymiary zamkniętego komputerka: szer. dł. gł. 26 x 23 x 3,5 cm Posiada wszelkie atesty dopuszczające do zabawy dla dzieci od 3lat. W środku opakowania znajduje się dokładna pełna wersja instrukcji obsługi po polsku, podana w łatwy i przystępny sposób. Ekran komputerka jest zamykany na zatrzask dokładnie tak samo jak w prawdziwym laptopie, również układ klawiatury (typu QWERTY) jest taki sam. Na dole klawiatury znajdują się klawisze nawigacyjne w formie znanego z prawdziwych laptopów "toutchpada" Wszelkie opisy ćwiczeń na samym laptopie są również w języku polskim Laptop wyłącza się automatycznie po kilku minutach, gdy jest nieużywany aby oszczędzić baterie, kiedy jest używany bez zasilacza Posiada płynną regulację jasności ekranu, ekran o wymiarach 8 x 4,5 cm Ćwiczenia językowe: -litery i liczby -literowanie -pytania i odpowiedzi Ćwiczenia matematyczne: -dodawanie -odejmowanie -mnożenie -dzielenie Muzyka (99 melodii): -pianino -melodie świąteczne (20) -melodie dziecięce (20) -melodie miłosne (20) -melodie popularne (20) -nowość - polskie kolędy (19) Zegar/budzik/stoper/licznik/kalkulator oraz 22 gry: 1. Zestrzel błędny wynik 2. Znajdź identyczne karty 3. Nauka małych liter 4. Chwytanie spadających monet 5. Polowanie na myszy 6. Tenis 7. Jednoręki bandyta 8. Układanka 9. Latający spodek 10. Wąż 11. Zawody bokserskie 12. Budowanie piramid 13. Wyścig 14. Nauka szybkiego pisania 15. Rozwiąż równanie 16. Znajdź brakujący element 17. Kamień - papier - nożyce 18. Kółko - krzyżyk 19. Zestrzel litery i liczby 20. Logika liczb 21. Ćwiczenia pamięci 22. Nauka pisania liter i liczb Cena 50 zł przesyłka Odpowiedz Link
burgundia Re: laptop dla dzieci KUPIE 08.09.11, 21:45 ja też mam, ale zdjęcia i opis mogłabym przesłać dopiero jutro jeśli byłabyś zainteresowana. Odpowiedz Link
burgundia Re: laptop dla dzieci KUPIE 10.09.11, 13:07 niestety okazało się,że laptop który chciałam Ci zaproponować nie działa, dlatego nie mam nic do zaoferowania Odpowiedz Link