ola_lala 04.06.12, 10:17 Chętnie kupię łóżeczko turystyczne. Oferty ze zdjęciami lub linkami i ceną proszę zamieszczać w wątku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megmarpau Re: Kupię łóżeczko turystyczne 04.06.12, 12:59 Witam, mam do sprzedania łóżeczko BABY DESIGN w idealnym stanie (z materacykiem, torbą i instrukcją), używane okazjonalnie u dziadków, rozmiar 120/60, mam tez do niego dodatkowy materac kokos-pianka-gryka 120/60/gr.12 cm. cena: 80 zł za łóżeczko plus koszty wysyłki lub odbiór osobisty w Warszawie, dodatkowy materac 40 zł. Odpowiedz Link
megmarpau Re: Kupię łóżeczko turystyczne 04.06.12, 13:45 dokładniejsze zdjęcia mogę podesłać na maila. Odpowiedz Link
megmarpau prawidłowe zdjęcia 05.06.12, 11:13 wcześniejsze się nie wyświetlają, spróbuję załączyć jeszcze raz. Odpowiedz Link
agni71 Re: Kupię łóżeczko turystyczne 04.06.12, 15:38 ŁÓżeczko turystyczne Graco Pack'n Play, przysłane z USA. Dwa poziomy (wyższy dla noworodka i normalny niski dla starszego dziecka), przewijak, torba na łóżeczko, fajna neutralna kolorystyka. Stan DB (przetarcia na dwóch bokach łóżeczka u góry - wszystko starałam sie pokazać na zdjęciach w galerii). Cena 50 zł + przesyłka (wg cennika PP, ale chyba co najmniej 30 zł) lub odbiór osobisty pod Warszawą (ewentualnie w Warszawie, jesli uda sie zgrac czas i miejsce). Zdjęcia tu: fotoforum.gazeta.pl/a/66492.html Kilka zdjęć: otarcia na materiale: Odpowiedz Link
copec Re: Kupię łóżeczko turystyczne 05.06.12, 15:24 agni71 - chciałam zarezerwować łóżeczko turystyczne, które pokazałaś na zdjęciach. czy ono jest w tej cenie z przewijakiem? mój @: a.wojtal@wp.pl Odpowiedz Link
rooms Re: Kupię łóżeczko turystyczne 05.06.12, 17:02 Chicco Spring, kolor: granatowy z zielonym (zamkiem i materacem). Praktycznie nieużywany, bo dzieci mam niełóżeczkowe, obecnie służy za kojec (ale się nie sprawdza ). Otwierane ma boki dłuższe (co jest wygodne przy odkładaniu śpiącego dziecka - nie trzeba górą). Do niego był plecaczek (taka zielona biedronka), ale obawiam się, że został u babci. Mam natomiast pokrowiec do przewożenia złożonego łóżeczka. cena: 100 zł + przesyłka, możliwość odbioru osobistego w Pruszkowie. Oryginalnie poziom materaca jest niżej, bo ten z zestawu jest cieńszy. A materac widoczny na zdjęciu to zwykły gryczano-kokosowy materac do łóżeczka niemowlęcego. Jego też mogę sprzedać, bo prawie nie używany... Odpowiedz Link
agni71 Re: łóżeczko Graco rezerwuję dla copec, chyba, ze 05.06.12, 19:46 autorka wątku będzie zainteresowana i jeszcze dzisiaj sie do mnie odezwie w tej sprawie. Łóżeczko sprzedaję ze wszystkimi akcesoriami, czyli podwieszaną częścią dla noworodka, przewijakiem i torbą do przechowywania i przenoszenia łóżeczka. Odpowiedz Link