toya666 11.10.12, 17:35 Kupię zabawkę z przyssawką, w bardzo dobrym stanie. Cena do 15 zł + przesyłka. Oferty ze zdjęciami i ceną proszę wklejać w wątku. Przykładowe zabawki: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowka2011 Re: Kupię zabawkę z przyssawką 12.10.12, 08:17 Fisher Price, kręci się całość i każdy z trzech elementów taką mam, po jednym dziecku, jeśli bedziesz zainteresowana to zrobie real fotki 10zł + przesyłka Odpowiedz Link
toya666 Re: Kupię zabawkę z przyssawką 12.10.12, 21:40 Jestem zainteresowana. Wyślij fotki na gazetowego. Jestem dostępna tylko do niedzieli, potem jedziemy na urlop i raczej nie będę miała dostępu do @. Odpowiedz Link
iwoneczka76 Re: Kupię zabawkę z przyssawką 13.10.12, 19:11 Jak poprzedniczka nie bierze to ja jestem zainteresowana Odpowiedz Link
kwietniowka2011 iwoneczka 13.10.12, 19:37 jakby co to ja mam jeszcze całe pudło zabawek dla dziecka w tej grupie wiekowej, markowe i niemarkowe, chicco, fisher price i inne, w stanie bardzo dobrym i dobrym, może byłabyś zainteresowana jest tam m.in. pan metka i żyrafka sophie - troche przechodzona , grzechotki proste i bardziej "interaktywne", gryzaki, gąsienica FP, taka wyginana z różnymi fakturami materiałów itd. po weekendzie mogę się zabrać powoli za ich fotografowanie Odpowiedz Link
iwoneczka76 Re: iwoneczka 14.10.12, 12:32 Ja też troche tych zabawek mam po córce, ale czegoś takiego nie miałam, poprostu rzuciło mi sie w oczy w dobrej cenie. Może jakieś grzechotki interaktywne, takie zabawki do pół roczku. Odpowiedz Link