zostało mi trochę zabawek, które kupiłam na nagrody/fanty w konkursach na urodzinach u młodszego syna i zdublowane prezenty. Mogą być też do kalendarzy adwentowych handmade

1. Figurki z serii mash'ems można je skręcać, zgniatać, odbijać, rzucać, naciągać itp, mają włąściwości antystresowe dla małych nerwusów, pierwsze zdjęcie pokazuje możliwości zabawki

- nie mam figurek angry birds, tylko na tej fotce jest fajnie wszystko pokazane
1a. Hello Kitty Halloween, figurkę można ubierać, w zestawie czapeczka i mini pelerynka 15zł
1b. Hello Kitty wyciągnięta z woreczka, ale nadal w plastikowym opakowaniu 10zł
1c. Smerfy 2 różne zestawy 19zł za 1 opakowanie. 1- zestaw z papą smerfem, 2- zestaw ze smerfetką
1d. Żółwie Ninja 2 zestawy, 1- 2 żółwie, 2- żółw i czarny ninja 19 zł za 1 zestaw
1e. Marvel Avengers 2 zestawy 1- z Hulkiem 2- bez Hulka

19 zł za zestaw
2. Zoobles Mr.White nr 448 z domkiem 7 zł
3. Lego Star Wars statek kosmiczny Star Destroyer nr 30056 8 zł
4. Obcy Slimy Alyenz w tubie energetycznej, ulubiona zabawka syna i kolegów, kosmita w tubie wypełnionej specjalnym energetycznym

żelem Slimy, w tubie znajduje się przycisk aktywujący moc obcego, po naciśnięciu tuba i figurka świeci (na zielono, czerwono, lub niebiesko), można wyciągnąć obcego (jest z plastiku) i bawić się nim, potem możemy ponownie go włożyć do tuby, żelem również można się bawić, opis ze strony producenta:
"Sześciu obcych w tubach energetycznych wypełnionych substancją Super-Slimy, która czyni ich niezwyciężonymi. Dzięki aktywatorom energetycznym obcy świecą w ciemności! Po wyjęciu obcego z Super-Slimy i odłączeniu aktywatora możesz bawić się figurką. Możesz także w każdej chwili umieścić obcego w tubie energetycznej, aby nabrał energii! "

2 i 5 (na ostatniej fotce) są identyczne, świecą na taki kolor w jakim jest nakrętka i obcy

cena 15 zł
5. Nowa zafoliowana gra Granna Kot w worku 15 zł
6. Granna Memino Przeciwieństwa, gra jest nowa, tylko bez folii 15zł wszystkie kartoniki/obrazki nadal nie oderwane/wyciągnięte z ramek
7. Mattel Hot Wheels Ciężarówka Spider Challenge - Transporter Pająka 30zł Tą ciężarówką można nie tylko jeździć, kryje mrożącą w żyłach akcję z groźnymi stworami. Przebić się samochodzikiem Hot Wheels przez pajęczą sieć, ciężarówka zawiera specjalną wyrzutnię, rampę, oraz mechanizm do zabawy, w zestawie nie ma autka, tylko ciężarówka. Wymiary ciężarówki: 30x10x6 cm.
ta fotka jest przykładowa, mam ciężarówkę w czerwonym kolorze
6. Trash Pack śmieciaki z glutem seria 4, w zestawie 6 śmieciaków, 2 małe kosze i 1 duży kontener i 70 g gluta - 20 zł/1 opakowanie
używane gry:
7. Monopoly junior, wszystkie pionki/domki i karty są, opakowanie sklejone, stan opakowanie dobry-, plansza i reszta bdb- brak instrukcji, ale w necie można znaleźć, 10 zł
8. Figuraki Granna, 10 zł kompletna, stan bdb- pudełko w 1 rogu sklejone
koszty wysyłki wg cennika pp, przy większych zakupach rabaty