Dodaj do ulubionych

dobry ortopeda

IP: *.ghnet.pl 09.11.10, 18:17
szukam dobrego ortopedy który przyjmuje w Nowej Hucie lub w centrum ( moze byc prywatny)
Obserwuj wątek
    • Gość: uboot ortopeda torpeDAA IP: 188.33.39.* 18.11.10, 22:40
      tylko nie nowak, poczytaj o nim http://forum-krakow.pl/viewtopic.php?f=64&t=119. Wielu ludzi skorzystało z jego usług i wielu ma różne opinie, nie zawsze pochlebne.
    • iwo02 Jeśli jeszcze szukasz 10.01.11, 20:00
      polecam
      www.rankinglekarzy.pl/lekarz/16278/Dariusz-Kotulski/chirurg_ogolny-ortopeda-ortopeda_dzieciecy-traumatolog-USG-USG_ortopedyczne/Krakow
      nasza wizyta trwała 30min, po badaniu dziecka zapytał po co przyszłam, pokazałam diagnozę po badaniu kręgosłupa w szkole: krótsza lewa noga, zwyrodnienie stawu biodrowego, skolioza

dostałam taki wykład jakiego nie słyszałam na żadnej z pierwszych wizyt u lekarzy u których bywałam z młodym, fantastyczny lekarz, wszystko tlumaczył zrozumiale i przystępnie, bez zbędnych "ukwieceń" terminami medycznymi, fakt czekaliśmy na wizytę długoooo ale warto było (byliśmy w Prokocimiu)

naprawdę polecam
      pozdr
    • under-grund Re: dobry ortopeda 18.11.11, 12:00
      w Nowej Hucie przyjmuje dr Więcek, jest jednym z lepszych ortopedów w Krakowie. Do tego wizyty nie są u niego drogie, także nie zostawisz tam swoich wszystkich oszczędności, a jestem przekonana, że będzie umiał Ci pomóc.
    • marcszan Re: dobry ortopeda 21.03.19, 12:21
      Na Bieńczycach, na os. Na Lotnisku jest świetna Pani ortopeda Iwona Walczyk-Czapla z Rajtar Medica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka