piwcia33 24.06.05, 22:04 Poradźcie, gdzie naprawdę tanio mogę zrobić okulary korekcyjne w Krakowie? I za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: tani optyk? 24.06.05, 22:39 Ty chcesz widzieć ...czy wiedzieć gdzie zostawisz nieco mniej... trudny Tańszy jest ten do którego przyjdziesz rzadziej...czyli dobry, czyli o wysokich kwalifikacjach czyli z pewnością droższy... Nie chcę robic reklamy, ale podobno Grabowski w firmie Voigt jest niezły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: tani optyk? IP: *.azory.net.pl 26.06.05, 23:16 Polecam firmę MiB Optic (www.mib-optic.med.pl/) na stronie masz adresy...szybko, sprawnie no i ta wspaniała kobieca obsługa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
restea Re: tani optyk? 27.06.05, 02:18 hej ja polecam voigt ( to sie chyba tak pisze ) na grodzkiej jest spoko tylko zeby byla Clivia to jest wlascielcka tych sklepow babka spoko dobiera amki i sensownie doradza i zawsze cos fajnego przyniesia z zaplecza doradzi i odpowie na nawet najbardziej bezsensowne pytania hmm cz ytam jest tanio to chyba nie powiem ale drogo tez nie jest i moim zdaniem bardzo dobry optyk mozim zdaniem oprocz optyka ktory zrobi dokladnie to co jest na recepcie i jeszcze sprawdzi czy szytko gra to wazny jest lekarz ktory odpowiednio zbada i doradzi ( zwiedzilam 4 ) a jak chodzi o optyka to dosc spoko i tanie ramki to sa na szewskiej jak sie nie myle tzn tam gdzie McDonald ( ale nie ten na florianskiej :0 ) tak gdzies w polowie, wchodzi sie na pierwsze pietro chyba ja nie robilam tam nigdy okularow ale ogolnie ramki maja dosc dosc :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdabala90 Re: tani optyk? 05.04.18, 10:52 Może w Oko Design sobie oblukaj oprawki jakie mają. Ja się absolutnie zakochałam w Cheap Monday uwielbiam ten styl rodem z zimnej północy ;-) Szybka obsługa jest u nich, okulary potrafią zrobić nawet na poczekaniu o czym się miałam okazję ostatnio przekonać na własnej skórze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś