Gość: magda 1989 IP: 217.153.221.* 30.08.09, 23:53 seks jest najlepszym sposobem na relaks.jeżeli znacie lepszy sposób w co wątpie dajcie znać . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
storonto Re: relaks a sex 31.08.09, 01:09 ja lubię sobie wypić piwo i poczytać pudelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: relaks a sex IP: *.aster.pl 31.08.09, 22:43 niema nic lepszego jak dobre ru...ko.rano wstaję jak nowonarodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Kubiak Re: relaks a sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 08:30 A może masaż :) Zapraszam do Łodzi :) Oferuję usługi w zakresie: - masażu klasycznego; - masażu leczniczego; - masażu relaksacyjnego; KOM 50955 26 27 GG 3977877 Również z dojazdem do klienta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: relaks a sex IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 21:12 A co jest sposobem na bycie z drugim człowiekiem? Po takim relaksie, odstresowaniu wyrzucamy faceta/kobitę za drzwi? Szukamy kolejnego partnera=frajera, kiedy mamy stres. I ten też będzie jak pigułka antydepresyjna. Nie chciałabym zostać tak potraktowana. Odpowiedz Link Zgłoś
gniotek.com Re: relaks a sex 21.10.09, 20:09 jesteś wypaczona dziewczyno do szpiku kości. I wyglądasz mi na gó...arę z miasta typową. Idź do kogoś i się ruchnij, będzie święty spokój, a nie z internetu nauczyłaś się korzystać. To nie dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordka Re: relaks a sex IP: *.centertel.pl 26.10.09, 21:57 nooo różne są sposoby na relax:) sex na przykład odstresowuje i zbija napięcie, ale relax to raczej winko, ciekawy program w TV i kołderka! Ja tam lubię relaksowac sie na przykład przy fajnym DVD lub jakimś ciekawym programie, discovery, planete czy innym z ciekawostkami Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.kasioola Re: relaks a sex 26.10.09, 22:25 Oczywiscie, jakis dobry film winko, fajne swiatlo i jest miloooo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesik Re: relaks a sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 14:29 Ja tam lubię sobie podłubać w nosie przed relaxem Odpowiedz Link Zgłoś