Dodaj do ulubionych

Zablokowane konto

IP: *.tvoksywie.com.pl 18.11.15, 15:19
Prawie tydzień temu 12.11 przy próbie zalogowania wyskoczyła mi informacja o zablokowaniu mojego konta z powodu złamania regulaminu. Konto mam od kilkunastu lat nigdy nie miałem z nim problemu. Nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia. Wysłałem więc na adres pojawiający się wraz z informacją o blokadzie abuse@gazeta.pl dwa maile z prośbą wyjaśnienia sytuacji. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, skorzystałem z linku "zgłoś błąd"- bez odzewu, wczoraj w południe wysłałem maila na adres nowapoczta@agora.pl ,a wieczorem na pomoc@agora.pl na razie cisza. Minęło sześć dni a ja nie dowiedziałem się niczego. Nie wiem ile mam czekać na odpowiedz i czy w ogóle mam czekać, nie otrzymałem żadnego maile który by potwierdził przyjęcie korespondencji ode mnie. Miałem nadzieje że takie sytuacje rozwiązywane są jak najszybciej jak widać myliłem się. Ktoś może ma tego typu doświadczenia i wie co z tym zrobić? Będę wdzięczny za wszelkie info
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Zablokowane konto 18.11.15, 16:45
      Jeżeli konto zostało zablokowane z powodu złamania regulaminu, musisz uzbroić się w cierpliwość - otrzymasz odpowiedź.
      • Gość: Paweł Re: Zablokowane konto IP: *.tvoksywie.com.pl 18.11.15, 21:54
        Taa dziś otrzymałem odpowiedz z adresu nowapoczta@ dokładnie taką:
        Witam ,
        Konto zablokowane za spam na forum.
        Pozdrawiamy

Ani co z tym zrobić, ani jak się odwołać. Odzyskam dostęp, nie odzyskam? Zlewka totalna. Ja rozumiem gdybym to konto założył tydzień temu i coś nawywijał ale ja je użytkuje od kilkunastu lat. Porażka
    • autkowy Re: Zablokowane konto 19.11.15, 07:36
      No coz.Mnie tajkze spotkała taka niespodzianka dzisiaj.... nie rozumiem co moze byc powodem.
      Prosze o odblokowanie konta.
      • bagienny Re: Zablokowane konto 19.11.15, 08:03
        Podaj adres, który masz zablokowany.
        • Gość: Paweł Re: Zablokowane konto IP: *.tvoksywie.com.pl 19.11.15, 11:59
          pawwit@gazeta.pl
        • autkowy Re: Zablokowane konto 27.11.15, 08:03
          no coz, temat nieaktualny skoro dane google z konta przepadly. Gazetka zdziadziala i bez zalu mozna bedzie odejsc...
        • marekilla Re: Zablokowane konto 07.12.15, 09:15
          witam, mam to samo co kolega wyżej, mój adres to marekilla@gazeta.pl. Na poczte wejdę"z komputera", ale z telefonu już nie(twoje konto Google Apps zostało wyłączone przez administratora).
          Pozdrawiam
    • pswkharry Re: Zablokowane konto 23.11.15, 12:17
      Witam!
      Moje konto także zostało zablokowane z niewiadomych mi przyczyn.
      pswkharry@gazeta.pl
      Proszę o pomoc w odblokowaniu konta
      • pswkharry Re: Zablokowane konto 23.11.15, 13:29
        Nie wiem jak edytować post, ale poczta mi działa, a problem w tym że na telefonie wszystko przestało działać
        • bagienny Re: Zablokowane konto 24.11.15, 07:23
          Google od 15 października nie obsługuje kont w domenie gazeta.pl. Dostęp do kont był możliwy do 15 listopada, dla użytkowników, którzy chcieli zabrać swoje dane.
          W aplikacji musisz zmienić ustawienia obsługi konta - serwer przychodzący i wychodzący - szczegóły znajdziesz pod adresem konto.gazeta.pl/nowapoczta
          Jeżeli korzystasz z dedykowanej aplikacji Gmail - ona już nie obsługuje kont w domenie gazeta.pl
    • radexior Re: Zablokowane konto 29.11.15, 21:21
      Witam,

mam ten sam problem. Moje konto zostało zablokowane i nie mogę korzystać z gmail na komórce.
      Proszę o pomoc w odblokowaniu
      • bagienny Re: Zablokowane konto 08.12.15, 14:02
        Od 15 listopada nie ma dostępu do danych. Zostały one usunięte.
        Należy skorzystać z konta gmail.
    • m5 Re: Zablokowane konto 01.12.15, 21:40
      Google zablokowało moje konto m5@gazeta.pl. Na pocztę na gazeta.pl mogę wejść bez problemu, ale nie mogę dostać się do konta Google. Czy możecie jakoś wpłynąć na Google, żeby odblokowało konto?
      • bagienny Re: Zablokowane konto 08.12.15, 14:03
        Od 15 listopada nie ma dostępu do danych. Zostały one usunięte.
        • Gość: kolo Re: Zablokowane konto IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.15, 07:29
          witam,a jest możliwość odblokowania mojego konta: damian.kolodziejczyk@gazeta.pl ?
          • bagienny Re: Zablokowane konto 22.12.15, 11:30
            Wskazane konto nie jest zablokowane.
            • Gość: kolo Re: Zablokowane konto IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.15, 22:30
              Myślałem że jest,dostałem taki komunikat:
              Witamy,

Twoje konto Google Apps zostało wyłączone przez administratora. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z administratorem Google Apps. Jest nim zazwyczaj ktoś spoza Google, kto utworzył Twoje konto Google Apps.

Pozdrawiamy,

Zespół kont Google
              • bagienny Re: Zablokowane konto 23.12.15, 12:15
                Konto Google Accounts została zablokowana przez firmę Google. Konto pocztowe - gmail, które było do niego przypisane zostało usunięte.
                Konto i przypisana do niego usługa pocztowa nie są zablokowane.
                • Gość: kolo Re: Zablokowane konto IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.15, 23:15
                  dzięki za odpowiedź,chciałbym być mądrzejszy po twojej odpowiedzi ale chyba nic z tego?
                  Macbook cały czas prosi o hasło do poczty po czym jak wpisuje wyświetla komunikat o wyłączonym koncie,ale poczta działa normalnie.
                  Smartfon także ma problem z logowaniem.
                  Rozumiem że o koncie na aplikacje w androidzie mogę zapomnieć ale dlaczego Mac prosi o hasło a jednak działa sprawnie???
                  pozdrawiam
                  • Gość: kolo Re: Zablokowane konto IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.15, 14:49
                    chyba już sobie poradziłem,rozumiem ze konto na google play juz jest skasowane więc założyłem nowe a z programem pocztowym już ogarnąłem.pozdrawiam
    • Gość: Asia Re: Zablokowane konto IP: *.centertel.pl 01.12.16, 13:49
      hej, mi dziś tez zablokowali konto na fb, wyskoczyła informacja, że muszą zweryfikować mój wiek i w tym celu mam przesłać skan dok potwierdzającego moje dane czyli nazwisko i rok urodzenia. Tak zrobiłam czyli zakleiłam nr pesel oraz adres i nr dowodu i przesłałam do nich. W ciągu godziny chcąc się znowu zalogować do fb wyskoczyła mi informacja, że owszem zweryfikowali ale mam jeszcze zmienić nazwę pod jaka widnieję na fb miałam Asia Marcin Przybylscy na Asia Przybylska. I gdy wyraziłam zgodę wszystko wróciło do normy. W sumie trwało to może nieco ponad godzinę. Niepotrzebnie naczytałam się w internecie rożnych opinii, którzy mają problemy z odblokowaniem, z brakiem jakiegokolwiek kontaktu ze strony fb....bo sama się mocno zdenerwowałam. Ale teraz jest wszystko ok. Pozdrawiam
    • Gość: patryk Re: Zablokowane konto IP: *.dynamic-3-poz-k-1-3-0.vectranet.pl 27.05.21, 16:41
      proszę o odblokowanie mojego konta patryk.micewicz@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka