Dodaj do ulubionych

PNA: Surowa kara dla Mido

IP: *.aster.pl 08.02.06, 13:37
hehehehe no to już po egipcie:D
Obserwuj wątek
    • Gość: don Pedro To wygląda raczej na nagrodę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:47
      Coś mi się wydaje, że właśnie oto mu chodziło. Teraz będzie mógł spokojnie
      wrócić do Londynu i zarabiać grubą kasę.
      • Gość: Typer Gra w Egipcie to żadna promocja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:48
        ...przynajmniej dla Mido.
        ___
        Ogladaj mecze na żywo za darmo!
        Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
        Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
    • Gość: qpa l. WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.gl.digi.pl 08.02.06, 13:49
      dlateko WKS do boju ugh ugh ;] !!!
      • Gość: ol'bastard Re: WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:59
        ja też!!!
        • Gość: olo Re: WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:18
          po co oni wogole graja i tak egipt musi wygrac
          z 2 karne dostana
          bez sensu sa turnieje w tych chorych krajach
          w korei tez fajnie wlochow i hiszpanow stukneli
          • Gość: to prawda Re: WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:07
            oglądałem wczorajszy półfinał egiptu z senegalem. ewidentny karny dla senegalu
            w 90min. byłoby prawdopodobnie 2:2 i co najmniej dogrywka. zagotowała się
            jednak bambusowa pała sędziego i mecz wydrukowany.

mniej więcej to samo co w korei z gospodarzami, masz rację.

turnieje w tych krajach nie mają racji bytu
            • Gość: Ktoś Jak siędziowie walą w Euro to jest dobrze,rasiści? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:33
              Tłuki co poza PL kawałka świata nie widzieli. Prymityw i żenada.
              • Gość: kibic Re: Jak siędziowie walą w Euro to jest dobrze,ras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:48
                portugalie na euro tez pchneli az do finalu
            • Gość: lozan Czy to jest Polska?? IP: *.adslplus.ch 08.02.06, 18:23
              Czy Polska ma racje bytu na ms 06? Ty cieciu rasisto odwal sie od nich
    • Gość: Ozon Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.06, 14:57
      Mylisz się kolego, bo Egipt bez swojej gwiazdeczki w składzie gra paradoksalnie
      lepiej...
    • Gość: seb Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: *.man.polbox.pl 08.02.06, 15:57
      Mam nadzieję ,że te arabskie buraki dostaną od czarnej siły z WKS. Dosyć
      arabusów !
      • Gość: mariano Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: 62.233.163.* 08.02.06, 16:49
        Egipt gra na tym turnieją najładniej ze wszystkich, w przeciwieństwie do drużyn
        z Czarnej Afryki ma pojęcie o taktyce, nie mają żadnych gwiazd (bo Mido to
        pseudo-gwiazda i bez niego Egipcjanie powinni wypaść trochę lepiej) tylko zgrany
        kolektyw, ponadto są świetnie przygotowani kondycyjnie i co istotne - na tle
        słabiutkiego bramkarza WKS - J-J. Tizie egipski bramkarz to zawodnik niezłej
        klasy. Będę im kibicował w finale i mam nadzieję, że poradzą sobie bez pomocy
        sędziego. Nie można było się przyczepić do sędziowania na PNA, ale wczoraj w
        ostatniej minucie niestety sędzia sie nie popisał...
        • Gość: koneser brawo dla wyrzucenie z kadry IP: *.his.uni.torun.pl 08.02.06, 17:09
          az nie uwierzylem wlasnym oczom gdy patrzylem na zachowanie mido, sami
          komentatorzy byli super zdziwieni, to chamstwo, podoba mi sie to ze wyrzucili
          takiego lajdaka, trener jest szefem, on rzadzi, a takich "gwiazdorow" jak modi
          mozna znalezc z kazdej druzynie, na pewno jest lepszy od rasiaka, tylko od niego
          a co do sedziowania to skandal, nie mam na mysli tylko wczorajszy mecz gdu w 90
          min byl ewidentny karny dla senegalu, chodzi mi o spalony, liniowi w afryce nie
          maja pojecia, wymachaja tymi flagami gdy maja humor, ile akcje psuli nikt nie
          potafi powiedizec dokladnie, oby nie sedziowali w ms, ale i tak w ms beda
          czesto wypaczone wyniki, wystaczy przypomniec sobie euro 2004 gdy portugalia
          awansowala do finalu dzieki sedziom, mecze z rosja, z anglia wygrali bo tak
          chcail p blatter
    • Gość: Car(L)os to przez Rasiaka :D IP: *.net-serwis.pl 08.02.06, 18:11
      Tottenham wypożyczył Rasiaka do Southampton. Brakowałoby im napastnika w
      kolejnym meczu ligowym. Dlatego Mido musiał "odstawić szopkę", aby szybko
      wrócić do Anglii
    • Gość: widzewfan Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: *.toya.net.pl 08.02.06, 19:33
      xx
    • Gość: vadeck Czy ktos wogole sprawdza co oni pisza ? IP: 87.207.129.* 08.02.06, 20:55
      czy ktos sprawdza wogole redaktorow? tzn jaki dzis mecz o 3 miejsce jak jest
      jutro i jaki final pojutrze jak w piatek? czyzby news pisany pod wplywem czegos?
      • Gość: vadeck Re: Czy ktos wogole sprawdza co oni pisza ? IP: 87.207.129.* 08.02.06, 20:56
        tzn jutro jak pojutrze :>
    • garbusmoneta Re: PNA: Surowa kara dla Mido 08.02.06, 21:42
      półbóg? to zwykły prol, jak i ci, co go oglądają .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka