Gość: black IP: *.aster.pl 08.02.06, 13:37 hehehehe no to już po egipcie:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: don Pedro To wygląda raczej na nagrodę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:47 Coś mi się wydaje, że właśnie oto mu chodziło. Teraz będzie mógł spokojnie wrócić do Londynu i zarabiać grubą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Gra w Egipcie to żadna promocja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:48 ...przynajmniej dla Mido. ___ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qpa l. WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.gl.digi.pl 08.02.06, 13:49 dlateko WKS do boju ugh ugh ;] !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol'bastard Re: WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:59 ja też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:18 po co oni wogole graja i tak egipt musi wygrac z 2 karne dostana bez sensu sa turnieje w tych chorych krajach w korei tez fajnie wlochow i hiszpanow stukneli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to prawda Re: WOLE MURZYNSKA AFRYKE OD TEJ ARABSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:07 oglądałem wczorajszy półfinał egiptu z senegalem. ewidentny karny dla senegalu w 90min. byłoby prawdopodobnie 2:2 i co najmniej dogrywka. zagotowała się jednak bambusowa pała sędziego i mecz wydrukowany. mniej więcej to samo co w korei z gospodarzami, masz rację. turnieje w tych krajach nie mają racji bytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Jak siędziowie walą w Euro to jest dobrze,rasiści? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:33 Tłuki co poza PL kawałka świata nie widzieli. Prymityw i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jak siędziowie walą w Euro to jest dobrze,ras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:48 portugalie na euro tez pchneli az do finalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lozan Czy to jest Polska?? IP: *.adslplus.ch 08.02.06, 18:23 Czy Polska ma racje bytu na ms 06? Ty cieciu rasisto odwal sie od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozon Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.06, 14:57 Mylisz się kolego, bo Egipt bez swojej gwiazdeczki w składzie gra paradoksalnie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: *.man.polbox.pl 08.02.06, 15:57 Mam nadzieję ,że te arabskie buraki dostaną od czarnej siły z WKS. Dosyć arabusów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: 62.233.163.* 08.02.06, 16:49 Egipt gra na tym turnieją najładniej ze wszystkich, w przeciwieństwie do drużyn z Czarnej Afryki ma pojęcie o taktyce, nie mają żadnych gwiazd (bo Mido to pseudo-gwiazda i bez niego Egipcjanie powinni wypaść trochę lepiej) tylko zgrany kolektyw, ponadto są świetnie przygotowani kondycyjnie i co istotne - na tle słabiutkiego bramkarza WKS - J-J. Tizie egipski bramkarz to zawodnik niezłej klasy. Będę im kibicował w finale i mam nadzieję, że poradzą sobie bez pomocy sędziego. Nie można było się przyczepić do sędziowania na PNA, ale wczoraj w ostatniej minucie niestety sędzia sie nie popisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser brawo dla wyrzucenie z kadry IP: *.his.uni.torun.pl 08.02.06, 17:09 az nie uwierzylem wlasnym oczom gdy patrzylem na zachowanie mido, sami komentatorzy byli super zdziwieni, to chamstwo, podoba mi sie to ze wyrzucili takiego lajdaka, trener jest szefem, on rzadzi, a takich "gwiazdorow" jak modi mozna znalezc z kazdej druzynie, na pewno jest lepszy od rasiaka, tylko od niego a co do sedziowania to skandal, nie mam na mysli tylko wczorajszy mecz gdu w 90 min byl ewidentny karny dla senegalu, chodzi mi o spalony, liniowi w afryce nie maja pojecia, wymachaja tymi flagami gdy maja humor, ile akcje psuli nikt nie potafi powiedizec dokladnie, oby nie sedziowali w ms, ale i tak w ms beda czesto wypaczone wyniki, wystaczy przypomniec sobie euro 2004 gdy portugalia awansowala do finalu dzieki sedziom, mecze z rosja, z anglia wygrali bo tak chcail p blatter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Car(L)os to przez Rasiaka :D IP: *.net-serwis.pl 08.02.06, 18:11 Tottenham wypożyczył Rasiaka do Southampton. Brakowałoby im napastnika w kolejnym meczu ligowym. Dlatego Mido musiał "odstawić szopkę", aby szybko wrócić do Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Re: PNA: Surowa kara dla Mido IP: *.toya.net.pl 08.02.06, 19:33 xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadeck Czy ktos wogole sprawdza co oni pisza ? IP: 87.207.129.* 08.02.06, 20:55 czy ktos sprawdza wogole redaktorow? tzn jaki dzis mecz o 3 miejsce jak jest jutro i jaki final pojutrze jak w piatek? czyzby news pisany pod wplywem czegos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadeck Re: Czy ktos wogole sprawdza co oni pisza ? IP: 87.207.129.* 08.02.06, 20:56 tzn jutro jak pojutrze :> Odpowiedz Link Zgłoś
garbusmoneta Re: PNA: Surowa kara dla Mido 08.02.06, 21:42 półbóg? to zwykły prol, jak i ci, co go oglądają . Odpowiedz Link Zgłoś