Dodaj do ulubionych

Chicco Key 1 ISOFIX - gdzie jest haczyk?

03.08.11, 21:31
Oglądałam dzisiaj ten fotelik, wydaje sie że wszystko o.k. Ma 4 w ADAC, więc super. Zastanawia mnie dlaczego kosztuje tylko 700zł? I to z isofixem? Gdzie jest haczyk?
Obserwuj wątek
    • emma6666 Re: Chicco Key 1 ISOFIX - gdzie jest haczyk? 03.08.11, 21:59
      chicco to tylko chicco, nie kupiłabym fotelika marki która ma na koncie kilka niewypałów (proxima, neptune, eletta) i w dodatku nie widzi żadnego problemu w tym że wyrywają się pasy.
      W dodatku pani z chicco Polska twierdzi, że ona by swojemu dziecku taki fotelik kupiła.
      Ja tej firmie nie ufam.
      Poza tym 700 to nie jest super mało, dokładasz tylko troszkę i masz lepszy fotelik.
      • mrukumaster Re: Chicco Key 1 ISOFIX - gdzie jest haczyk? 03.08.11, 22:15
        Fotel ma słabe tapicerki i do 18kg starczy dziecku o powiedzmy "średnim" wzroście.
        • ilhenny Re: Chicco Key 1 ISOFIX - gdzie jest haczyk? 03.08.11, 22:45
          do wtopy należy dołożyć wyrwany pas TT w ubiegłym roku w czasie testu niemieckiego pisma Motor
          a do wtop trzeba przypomnieć Max3 i Zenitha, ostatniego nikt nie pamięta ale Max3 jest ciągle w sprzedaży
          na polu boju został ich jeden fotelik Key 1 który nie pasuje do sporej ilości samochodów
          • monna16 Re: Chicco Key 1 ISOFIX - gdzie jest haczyk? 04.08.11, 23:31
            A jaką wtopę miał Max3? Miałam kiedyś Max3S który w naszym przypadku się sprawdził dlatego tak pytam :p
            • iit2 Re: Chicco Key 1 ISOFIX - gdzie jest haczyk? 07.08.11, 21:23
              Jeju a Ja już zamówiłam Chicco Key 2,3 z isofixem? I co to naprawdę takie badziewie???
              • ilhenny Re: Chicco Key 1 ISOFIX - gdzie jest haczyk? 07.08.11, 21:54
                NO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka