superleliwa 16.09.14, 22:24 baz ograniczeń z logowaniem i bez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 17.09.14, 15:09 MARZYCIEL?? Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 17.09.14, 20:36 e-zybi napisał: > MARZYCIEL?? jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
superleliwa Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 00:29 No, sorry , nie zauważyłem, że cała Wybiórcza wprowadziła ograniczenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
superleliwa Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 00:33 Ale może warto utrzymać to forum, bowiem ja jako administrator nikogo nie będę ograniczał w wypowiedzi, a po wyborach może cofną swobodę wypowiedzi, bez ograniczeń!!! Puki co zapraszam na forum echa dna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 10:51 Panie "superleliwa": dopóki nie poznasz zasad ortografii dopóty nie powinieneś aplikować na stanowisko administratora. Chyba, że masz na myśli karierę dozorcy. Bez obrazy, to też administrator, tyle że z miotłą. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 11:36 Masz rację, administrator to już gość, powinien znać zasady ortografii i mieć nienaganny styl, bo dobry styl i dozorcy się przyda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś