Dodaj do ulubionych

ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problemu

16.09.14, 22:24
baz ograniczeń z logowaniem i bez
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 17.09.14, 15:09
      MARZYCIEL??
      • xulu Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 17.09.14, 20:36
        e-zybi napisał:

> MARZYCIEL??

jestem ;)
        • xulu Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 17.09.14, 20:37
          Jestem
          • superleliwa Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 00:29
            No, sorry , nie zauważyłem, że cała Wybiórcza wprowadziła ograniczenia!!!!
          • superleliwa Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 00:33
            Ale może warto utrzymać to forum, bowiem ja jako administrator nikogo nie będę ograniczał w wypowiedzi, a po wyborach może cofną swobodę wypowiedzi, bez ograniczeń!!! Puki co zapraszam na forum echa dna!!!
            • 4vardtramp Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 10:51
              Panie "superleliwa": dopóki nie poznasz zasad ortografii dopóty nie powinieneś aplikować na stanowisko administratora.
              Chyba, że masz na myśli karierę dozorcy. Bez obrazy, to też administrator, tyle że z miotłą.
              • e-zybi Re: ZAPRASZAM NA NOWE FORUM-bez xulu, bez problem 18.09.14, 11:36
                Masz rację, administrator to już gość, powinien znać zasady ortografii i mieć nienaganny
                styl, bo dobry styl i dozorcy się przyda ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka