anais85 02.12.04, 12:02 co daje terapia grupowa? i na czym ona polega? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: co daje...? 02.12.04, 12:05 Spore oszczędności w systemie opieki zdrowotnej.Po co z jednym pieprzyć o dupie Maryni jak można spędzić 10 i niech sami sobie gadają. Odpowiedz Link Zgłoś
lapeta Re: co daje...? 02.12.04, 12:56 grupa to twoje prawdziwe odbicie, to lustro , informacje zwrotne z niego płynące mówią Ci całą prawdę o Tobie, na podstawie wypowiedzi innych ich pzreżyć mozesz odkryć w sobie coś ,jakieś skrywany głęboko fakt, uczucie, co nie zawsze wyjdzie na jaw w terapii indywidualnej. Bardzo dobra rzecz polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: co daje...? 02.12.04, 13:19 lapeta napisała: > grupa to twoje prawdziwe odbicie, to lustro , informacje zwrotne z niego > płynące mówią Ci całą prawdę o Tobie, Tak jasne,banda pokręconych świrów twoim zwerciadłem społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
uzus Re: co daje...? 02.12.04, 14:31 rzeznia_nr_5 napisał: > Tak jasne,banda pokręconych świrów twoim zwerciadłem społecznym. Bez to żym tak piknie wypadła. Pyzdry Uzus Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: co daje...? 02.12.04, 13:13 dużo zabawy, szczególnie jak baby zaczynają się kłócić i rzucać w siebie złośliwościami. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: co daje...? 02.12.04, 13:19 cptniamo napisała: > dużo zabawy, szczególnie jak baby zaczynają się kłócić i rzucać w siebie > złośliwościami. Niewątpie. Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 Re: co daje...? 02.12.04, 14:19 no ale czy to nie obciachowo tak gadac o swoich problemach i schizach? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: co daje...? 02.12.04, 14:22 anais85 napisała: > no ale czy to nie obciachowo tak gadac o swoich problemach i schizach? To jest wyjątkowa żenada.Ale są typy osobowościowe które to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: co daje...? 03.12.04, 19:21 rzeznia_nr_5 napisał: > anais85 napisała: > > > no ale czy to nie obciachowo tak gadac o swoich problemach i schizach? > > > To jest wyjątkowa żenada. Stąd zawsze wybrałabym psychoterap indywidualną, szczególnie opartą o współpracę z kimś, kto nie żąda zwierzeń, bo rozumie, że ich ciężar jest w danym momencie nie do udźwignięcia. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: co daje...? 02.12.04, 14:57 Anais85 trzeba sie odwazyc i mowic o Sobie. Takie otwarcie sie bardzo pomaga. Zamkanie sie i unikanie rozmowy o Twoich problemach przeszkadza Ci rozwiazac je. Grupa ludzi mowiaca o sobie i swoich problemach pomoze przelamac strach przed otwarciem sie. To jedna z wielu korzysci wynikajacych z grupowych terapi. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: co daje...? 02.12.04, 15:53 Wciąż czekam, nie tracę nadziei... Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 i jeszcze jedno 03.12.04, 13:40 pytanie do pani rzeźni nr 5 ... ty pisałaś kiedyś że masz nerwice lękową, powiedz czy ci to już przeszło? i ile trwało/trwa? bo ja chyba też to mam,cokolwiek to znaczy.. a czy np bierzesz jakies leki, chodzisz do terapeuty? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: i jeszcze jedno 03.12.04, 13:45 anais85 napisała: > pytanie do pani rzeźni nr 5 ... Hm, tylko,że Rzeźnia jest facetem, nie kobietą, co nietrudno w końcu odgadnąć czytając go... Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 Re: i jeszcze jedno 03.12.04, 13:48 ups..sorki...:) więc pytanie do PANA rzeźni nr 5... Odpowiedz Link Zgłoś
beekeeper Re: i jeszcze jedno 03.12.04, 13:54 >pytanie do pani rzeźni nr 5 ... ty pisałaś kiedyś że masz nerwice lękową, >powiedz czy ci to już przeszło? rzeznia, masz material na nowa sygnaturke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 są dwie rzeźnie_nr_5!!!!!! 03.12.04, 17:14 sami sprawdźcie w wyszukiwarce! jeden to rzeczywiście facet, a druga rzeznia to kobita!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: są dwie rzeźnie_nr_5!!!!!! 03.12.04, 17:27 anais85 napisała: > sami sprawdźcie w wyszukiwarce! jeden to rzeczywiście facet,a druga rzeznia to > kobita!!! Co ty bredzisz dziecko,chyba masz gorączke.Daj mi przykład Rzeźni-kobiety. Ja nawet metroseksualny nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: są dwie rzeźnie_nr_5!!!!!! 03.12.04, 17:36 może to Twoje drugie kobiece "ja" buszuje gdzieś bez Twej wiedzy i świadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: są dwie rzeźnie_nr_5!!!!!! 03.12.04, 17:28 anais85 napisała: > sami sprawdźcie w wyszukiwarce! jeden to rzeczywiście facet, a druga rzeznia to > > kobita!!! ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: są dwie rzeźnie_nr_5!!!!!! 03.12.04, 19:24 anais85 napisała: > sami sprawdźcie w wyszukiwarce! jeden to rzeczywiście facet, a druga rzeznia to > > kobita!!! intrygujące :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 to moze ja mam jakies schizy co? 03.12.04, 20:33 daje głowe że rzeznia nr 5 pisałA post o tym że ma nerwicę lękową i nie chce zawracać głowy matce a CHŁOPAK jej nie rozumie. Więc co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
beekeeper Re: to moze ja mam jakies schizy co? 03.12.04, 21:45 >daje głowe że rzeznia nr 5 pisałA post o tym że ma nerwicę lękową i nie chce >zawracać głowy matce a CHŁOPAK jej nie rozumie. Więc co jest? no zgadza się. a jej chłopakiem jest cptniamo ;) (on naprawdę nie rozumie kobiet!) Odpowiedz Link Zgłoś