ogrom 19.04.06, 21:36 .. zawroty głowy i rodzaj jakiegoś poczucia że jest mi niedobrze i wiecznego odbijania......... mialam velafax..... przze 2 miesiace ale juz go nie biore czy mój umysł moze tak zareagować, ze mam zawroty głowy i jest mi słabo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luba9 Re: Cze Ogrom 19.04.06, 22:06 Ogromie, odstawianie leków może powodować ogromnie wiele objawów, te które wymieniasz są chyba dośc typowe Czy "widziałaś się z Tristezzą" dzisiaj ? Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom joł 19.04.06, 22:08 OJ nie znaczy my się raczej nie znamy nie wiedziec czemu:))))))))))) Trista chyba nie miała widac powodu by do mnie pisać. Ani ja do niej. Własnie nie wiem czy dobrze robię odstawiając velafax tak sama z siebie, ale chce wyjśc na prostą już o własnych siłąch i na zawsze. Czuję, że to sie moze udać. Jeśli nie to wykupie lek i jeszcze go pobiorę. byebye Lubusiu:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 dlaczego BYE BYE :( 19.04.06, 22:13 to paskudne odbijanie to ponoć tłumiona AGRESSSSJA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: dlaczego BYE BYE :( 19.04.06, 22:17 co? jaka agresja? nie wiem nigyd nie bylam agreswyna ale po tym jak mi zwiazek sie rozpierniczył bylam wsciekłą więc być moze....... widac każda mysl kazde uczucia się w nas wpisuje!!! wiesz Lubciu.... marzy mi się by byc taka jak sprzed 6-8lat temu. Sama słodycz taka siebie lubie:)))))))) Jest mi tak niedobrze, że pawie beda chodzić mi po domu ;) wybaczcie moj niepoprawny humor:) Ale ja z tego wyjdę..... własną miłością, spokojem i radością. A swojego skorpionka ucz by trzymał sie światła niezaleznie od tego co się dzieje!!! ok to nie byebye ........ tylkko dziń dobry ma Luba:) Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: dlaczego BYE BYE :( 19.04.06, 22:22 Obawiam się że w twoim przypadku może być skuteczny jedynie zabieg Lobotomii. Nie matw się zabieg jest przeprowadzany w narkozie :))). Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: dlaczego BYE BYE :( 19.04.06, 22:30 slucham lem??? rozwon nie jestem lekarzem ani pielegniarzem! Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: dlaczego BYE BYE :( 19.04.06, 22:40 Jest to operacja neurochirurgiczna polegajaca na przecieciu pewnych zwojow neuronow laczacych czołowe płaty mózgowe. Freeman, autor lobotomii czołowej, upowszechniał ten zabieg z wielkim entuzjazmem. Zastępował znieczulenie pacjentów wstrząsami elektrycznymi i wbijał w mózg przez kości oczodołowe szpikulec do łupania lodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: dlaczego BYE BYE :( 19.04.06, 23:04 NO DOBRA ........ jestes nieźle nauczony lub wyczytany:) A teraz mi powiedz po co mi to coś proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: dalej 19.04.06, 22:24 moja opowieśc bo jak zdążyłaś się pewnie zorientować wszystko już tu było, i wszyscy już coś mieliśmy a propos odbijania mnie ten drobny aczkolwiek uciążliwy objaw dręczył miesiącami do tego stopnia że odnalazłąm nazwę tej przypadłości "aerofagia" jeden doctór stwirdził że to od tłumionej agresji i zastanowiłam się nad tym bo wydawało mi się że jestem dość łagodną osobą a potem stwirdziłam, cholera jasna gdybym miała na wszystko reagować szczerze to byłabym chyba agresywna jak rekin albo orka i dzień w dzień tłumię masę agresji, Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: dalej 19.04.06, 22:46 Luba ten doktór miał racje.... własnie o sobie myslę i też by się zgadzało!!! Choć ja nie jestem agresywna, ale widzisz....... sa sytaucje które każa nam zacisnac pasa i przeć :))))))) i tu tez bedzie agresja!! Poza tym jak widac lepiej Ratunek widze w sporcie i odpowiedniej diecie....... + Sex!!! I MiłOść!!! kURDE POWINNAM SIE BYłA URODZIć W CZASACH HIPISóW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: dalej 19.04.06, 23:04 ja znalazłam ratunek w słynnej filmowej sentencji "Nobody is perfect" i dużo wybaczam głównie sobie ale bliźnim też od dawna nie mam aerofagii taki np irytujący Lemon (nomen omen) az chciałoby sie sięgnąć po szpikulec od lodu nie żeby tam odrazu ponad oczy ale chociaż w tyłek dziabnąć Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: dalej 19.04.06, 23:06 NO właxnie nie wiem co z tym gosciem jest, ale próbuje być draźniący. Lubcia ale my się nie damy jestesmy ponad draźniącymi członkami.......;) naszego spoleczeństwa:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: dalej 19.04.06, 23:08 Tak wybaczać sobie i innym. O rany to wszytsko naprawd esporowadza się do tego jak traktujemy siebie. Nie da sie inaczej niź z czułoscią i serduszkiem:)))))))))))) Lubcia jakby co daj czasem znać na privcia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 najlepsze jest forum 19.04.06, 23:14 i publiczne forumowanie, przcież wszyscy jesteśmy neurotyczni, egocentryczni i uwielbiamy jak nas obserwują, czytają , interesują się nami no i real, i ten leciutki dreszczyk emocji czy ktoś nawiąże się do postu, Ty nie masz z tym problemów Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: najlepsze jest forum 19.04.06, 23:21 Ja nie mam z tym problemów? nie nie mam. i nigdy też nie bylo we mnie mysli w stylu, ze inni ludzie ccha mnie zniszczyc czy wygryźć. nie umiem tak myś;eć, za mocno ich kocham i wiem że oni sami są miłościa a jesli nie sa na chwile obecną to nie jest im za dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: zaraz wracam 19.04.06, 23:26 Cze, może za 1h wpadnę do nocnych marków, do których się zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś