maijkell 31.01.07, 23:14 Kto pomoże mi się zabić jak wylecę ze studiów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: Szuakm wsparcia 31.01.07, 23:17 nie kumam.... skor masz wylecieć, znaczy że się do tego nie nadajesz !!! rozumiesz?? szukaj czegoś innego!!! czemu ludzie się trzymają studiów jakby to była przepustka do nie wiaodomo jakiego świata!! a to tylko ułuda i iluzja! Odpowiedz Link Zgłoś
simon369 Re: Szuakm wsparcia 01.02.07, 01:23 . . . o jej co to za powód - ja sam zrezygnowałem ze studiów i chcialem się potem zabic ha ha - to dopiero głupota !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Szuakm wsparcia 01.02.07, 11:49 sam się zabijaj - myślisz, że ktoś chciałby mieć Cię na sumieniu? albo zdawaj na inne studia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Szuakm wsparcia 01.02.07, 15:43 ja ci nie pomoge. natomiast zawsze moge wesprzec dobrym slowem;) Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Szuakm wsparcia 01.02.07, 15:54 Ja też myślałam przed sesja egzaminacyjną z pieciu przedmiotów, że nei zdam egzaminów, a jakoś mi sie udało zdać wszystkie egzaminy i zaliczyc wszystkie wcześniejsze zaliczenia ze wszystkich egzaminów. Prosze Cie rób. tego. Myślę, że nie powinieneś się poddawac jak coś ci nie zdasz egzaminów, ale jeżeli jest to możliwe spróbować je poprawić. Bedzie dobrze. Jeżeli masz gg to jak chesz możemy porozmawiać jeżeli będe na gg. Gdybyś chciał porozmawiać, albo napisać to podaję ci wrazie czeego swój numer gg i swoje adresy na które możesz do mnie zawsze napisać. Mój numer Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Szuakm wsparcia 01.02.07, 20:40 Mój numer gg to:8675864, a dres: edytunia86@gazeta.pl, albo edytunia86@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Szuakm wsparcia 01.02.07, 17:13 z takimi pie..mi proszę iść na jakiegoś chata towarzyskiego, forum randka czy takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś