nevada_blue 10.04.07, 00:30 ..i nie opuścisz mnie aż do smierci.. wiem. nie mam siły.. czasem już tylko smutny pusty usmiech pozostaje.. jak łatwo wszystko po prostu skreślić.. ale koniec końców: czy to ma jakiekolwiek znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: n. 10.04.07, 12:39 bagna potrafią wyglądać bardzo malowniczo i poetycko, ale to nie zmienia faktu że to jednak bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: n. 10.04.07, 15:17 pytanie czy śmierć potrafi być ładna.. pewnie potafi. tyle o niej w literaturze pieknych linijek.. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: n. 10.04.07, 14:47 fajne zdjecie, chociaz w realu jestes (jeszcze)ladniejsza a sygnaturka brzydka i nieprawdziwa. oczywiscie, ze przyjazn istnieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: n. 10.04.07, 15:19 na temat wyglądu mam swoje zdanie - zmienne jak ja. sygnaturka ma charakter prowokacyjny. jednak nawet w prowokacji jest ziarno prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: n. 11.04.07, 12:10 a ja mam Twoje zdjęcie w wersji rzeczywistej. pamiętasz? śmierć może być smieszna może być też piękna, gdy poddamy swój umysł ideologicznej manipulacjii pięknie można umierać, ale nie umrzeć. zwłoki będą śmierdziały u rzaden Bris tu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: n. 11.04.07, 15:17 nie pamiętam jakie możesz mieć zdjęcie. zapewne jest paskudne ;| to w wizytówce też jest rzeczywiste. nieobrabiane. sama robiłam. śmierć.. niejedno ma imię.. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: niszczyc niektorych rzeczy nie wolno 11.04.07, 15:29 po pierwej smierci nizli trasnscendencji / to sie odczytuje przed wykonaniem, a potem zbiera dokumenty i ucieka Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: n. 12.04.07, 00:50 ładne zdjęcie :) dałaś mi je na piwku, takie do legitymacji. jak mogłas zapomnieć. nosiłem je w portwelu ojjjj, sporo czasu, teraz jest w szufladzie bo mojej ex nie podobał się zwyczaj noszenia w poprtfelu zdjęć innych dziewczynek. przypomniało mi się jak rozlałem piwko :) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
reedycja Re: n. 12.04.07, 00:52 ex jest miłą wstawką w życiorysie och zoltan, siostra zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: n. 12.04.07, 01:16 zoltan zamienia dowody rzeczowe zbrodni ,na dowody wykonania egzekucji na zbrodniarzach, czyli zlodziej krzyczy lapac zlodzieja, w koncu zoltan zostaniesz nieslusznie przez swoich gazetowany Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 po... pierwsze wazniejsze od piatego 12.04.07, 09:05 wspaniala wiadomosc okazalo sie ze nie niszczyliscie mi mozgu ale niszczyliscie transcendencje Odpowiedz Link Zgłoś