szturchniety_w_becik 29.11.07, 20:30 czyli 2 lata za pedalstwo a podsluchiwanie syna. moze ktos rozwinie temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 20:34 firma public relations wynajeta do dezaktywowania niewygodnych tematów w internecie, za dwa lata wchodzimy na ten rynek z lekami nowej generacji, i leczymy depresje stymulatorami, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 20:36 ponieważ tworze prywatną inicjatywę więc odpowiem na twoje pytanie i będzie wilk syty acz w potrzasku: wszystkiemu winne feministki demole napisał: Re: to są porachunki demole 29.11.07, 15:03 Odpowiedz niby ze moja zona miała bulimię i odreagowała moim kosztem,żyła na rachunek moich rodziców,była nielojalna,posiada schizofreniczno- hebefreniczne cechy charakteru, nie umie gotowac,nie robi zakupów,lubi spacery byle gdzie,stara się jak może unikać pracy,a cała ta nielojalność jak sądze wynika z lewicowo -masońskich przekonań które nabyła w akademiku, Re: to są porachunki demole 29.11.07, 15:03 Odpowiedz pracuje na oddziale chirurgii w szpitalu Rydygiera w Krakowie, zgadnijcie kto to Re: KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
o-solitude Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 20:47 postanowiłeś zeschizować? hmm... kusząca perspektywa. może wezmę przykład Odpowiedz Link Zgłoś
szturchniety_w_becik Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 20:51 o-solitude napisała: oo to kobieta. tak czytalem dzis i sobie myslalem ze kobieta podszywajaca sie pod faceta. ale skoro to kobieta podszywajaca sie pod kobiete, to czemu widzialem faceta? wiec moze to facet podszywajacy sie pod kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś
o-solitude Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:06 a czy Twoim zdaniem każdy nick NIE kończący się na a, musi automatycznie oznaczać faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
szturchniety_w_becik Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:11 akurat chyba nie nick mnie zmylil. nick akurat kobiecy, w obcym jezyku i nie angielskim jak sadze, to kobiety jakis hiszpanksich francuskich kuja. cos musialem przeczytac w pierwszym czytanymm twoim poscie ze uznalem ze facet. Odpowiedz Link Zgłoś
o-solitude Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:14 no bo ja mam podobno Męski Umysł - tak mi kiedyś powiedział jeden znajomy (tfu! tfu!) ksiądz... ale ja się nie zgadzam. mogę co najwyżej się zgodzić, że mam męską Psychikę. a nick z angielskiego (z piosenki, a w zasadzie utworu instrumentalnego B. Marsalisa). ja jestem prosta dziewucha i języków nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
o-solitude Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:08 a w zasadzie powinnam napisać: kombinuj dalej :) ale broń boże na głos, wnioski - kochane dzieci - pozostawiamy wyłącznie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 20:52 kiedy jest coś sensownego,to w depresji i w zaburzonej uwadze ,lepiej wypalic to gdziekolwiek,bo potem zginie i wcaLE NIE BęDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
szturchniety_w_becik Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:00 o-solitude napisała: > postanowiłeś zeschizować? ale o ten watek chodzi konkretny? watek calkowicie zintegrowany z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik_al_bercik Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:14 ja też cie rozszyfrowałem, jesteś może chory ale tyle co moja zona -tylko troche, innych świrów traktujesz na dystans, raczej jako obiekt do wykorzystania, a solidarność grupowa u ciebie nie istnieje, liczy się podział na prawicwe albo lewice, na masonów i niemasonów, na naiwnych i sprytnych, ale solidarność grupowa -nie Odpowiedz Link Zgłoś
albercik_al_bercik jeżeli nie jestes jakąś firmą albo cie nie wynajęl 29.11.07, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
szturchniety_w_becik Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:24 > innych świrów traktujesz na dystans, > raczej jako obiekt do wykorzystania, > a solidarność grupowa u ciebie nie istnieje, jak narcyz. ale rozmiekczasz moje zamrozone serce tym wspomnieniem o solidarnosci grupowej. piekna wizja : schizofrenik i histeryczka, fobiak i maniaczka, wszyscy razem w braterskim uscisku. Odpowiedz Link Zgłoś
albercik_al_bercik Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:28 nie miałem na mysli grupowego zlotu komarów komar na komarze i na nim jeszcze jeden komar w zakłętym kręgu wykomarzenia grupowe -NIE !! chociaż bardzo interesujące podejście do rzeczy, tylko szkoda że nie widziałes mojej zony w akcji, albo mojej mamuski Odpowiedz Link Zgłoś
albercik_al_bercik Re: kontrola a choroby psychiczne 29.11.07, 21:35 ktos biedny,dziecko,zbierało pieniądze,zapukało do drzwi, a ona dziwnie się na mnie patrząc,dała mu segregator, z dominikem,dla dzieci, segregator Odpowiedz Link Zgłoś