192 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: 1800 kalorii

Pana dzienne zapotrzebowanie na kalorie (przy prawidłowej masie ciała, czyli najwyżej 84kg) wynosi ok.2550kcal (przy małej aktywności fizycznej) lub 3200kcal (przy umiarkowanej aktywności fiz.). Tak więc dieta 1800kcal daje, nawet przy małej aktywności, deficyt 700kcal. Przy diecie 1800kcal

Re: 1000 kalorii - kto stosowal?

Ja w 2 miesiace zrzuciłam 9 kilo ale dieta wynosila z 700 calori i zero alkocholu:( ale było warto naprawde jak widzisz rezultaty ciagnie Cie zeby wiecej schudnac ,teraz wlasnie jestem w czasie odchudzania juz 3 tygodnie i 3 kilo:d

Re: Diety

Odchudzam się już trzeci tydzień. Jem prawie wszystko (oprócz białego pieczywa, ziemniaków i makaronu) ale w mniejszych ilościach. Wszystko zapisuję i przeliczam na kalorie. Na początku dziwiło mnie, że jest godzina 14.00 a ja wcięłam już prawie 700 kalorii. Mnie to pomogło. Straciłam ponad 3

Dieta kopenhaska

Dieta świetna, obkurcza żołądek, ale ja na niej wytrzymalam tylko 6 dni. Byłam strasznie słaba, myślałam, że zaraz zemdleję. W ciągu 6 dniu jednak schudłam 4,7 kg. Potem przeszłam na dietę 700 kalorii i schudłam 2,4 kg w niecały tydzień. Obecnie stosuję dietę 1000 kalorii, dużo się ruszam

Re: Pomysł na dietę

A ile mogę najmniej kalorii stosować? 700 byłoby ok, czy to jest tak, że musi być równo 1000?

kalorie a zdrowie (początek wątku)

. pierniczkami) 700. Pewnie zaraz posypią się na mnie gromy, że jem TYLKO sałatę. Otóż nie. W mojej diecie jest miejsce na nabiał, mięso, jajka, sery, ryby, warzywa (duuuuużo), oliwę z oliwek i nawet słodkości. Jadam od pięciu do sześciu posiłków dziennie. Z mięsa najchętniej bym zrezygnowała w ogóle, bo

Re: dieta i sesja...

wazne zeby jesc 3 godziny przed snem wiec jesli bedziesz tak jadla to niepowinnas przytyc.pozatym bez przesady nie utyjesz od kilku kalorii wiecej ,tym bardziej ze 700 to za malo wiec bez poczucia winy mozesz zwiekszyc limit do 1500 kalorii -- "nie pierwszy i nie ostani raz nadchodzi taki

Re: dieta i sesja...

700 kalorii !!! Ja przy tylu nawet myslec nie potrafie. A 30 min dziennie na sport to przeciez idealnie. poza tym mozg pracujacy na pelnych obrotach produkuje tyle energii co 60W zarowka, wiec juz naprawde nie wiem o co chodzi. Uwierz mi, ze wysilek intelektualny skutecznie spala kalorie i

Re: Dieta a suplementy

W sumie to już znalazłam: łyżka oleju lnianego zawiera około 700 mg EPA i DHA. Co prawda nie wiem, ile to ma kalorii, ale czuję, jakby mi kity wciskał ktoś, kto mówi, ze nie da się dietą, tylko najlepiej w tabletkach.

Re: Dieta a suplementy

alfa36 napisała: > W sumie to już znalazłam: łyżka oleju lnianego zawiera około 700 mg EPA i DHA. > Co prawda nie wiem, ile to ma kalorii, tyle, co łyżka oliwy z oliwek, czyli 90 kcal -- lot_w_kosmos napisała: > WOT ma zostac na miejscu i jak wszystkie Kurdeki

Re: od dzis 700kcal...ktos ze mna?

ale wiesz co, po tej diecie bedzie Ci trudno utrzymac wage i mozesz powrocic do efektu jojo :/ trzeba podwyzszac dawke i zwiekszac ilosc ruchu wraz z nadmiarem kalorii, wtedy mozesz jojo uniknąć, pozdrawiam

Re: dieta w ciąży?

wystarczy dodatkowe 700 kalorii.

Re: dieta w ciąży?

> rozdzial o diecie w ciazy. Dodam, ze nie trzeba jesc za dwoje wystarczy > dodatkowe 700 kalorii. a ja pamietam jeden tekst z książki o ciąży (tytułu nie pamiętam), który bardzo spodobał mi się. Należy jeść za dwoje, ale pamiętać, że jednym z dwojga jesteś Ty i jeść tyle ile zawsze

1 2 3 4 5 6