13 708 wyników w czasie 314 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

mama 123

. pozdro mama-123 napisała: > Nie wiem czym tu sie chwalic, tym ze pieciolatka ma juz dziory w > zebach? Rozpuszczanie nic nie da, jesli dziecko czy raczej rodzice > nie dbaja o zeby. To tylko krotkotrwale wyjscie to niby > rozpuszczanie.

Re: mama 123

a gdy jeszcze przypomne sobie te wszystkie wypasione domy dentystow, to juz wiem, z czego ich bogactwo sie bierze. Im pasuje miec wielu klientow i po prostu ich maja.

Mam 123

Kolor 51 o zastanawiającej nazwie vanille clair. Było chyba 5, może 6 odcieni, reszta dość ciemna, próbowałam na żuchwie. Ten z kolei wydaje mi się ciut za jasny, ale nie widać granicy nałożenia, tylko na tym czerwonawym nosie trochę mi się bieli, póki jest nieroztarty. Mam dla porównania, jeśli

Re: Mam 123

Chlip chlip, przyciemnili 51 :( glesnibeautyblog.wordpress.com/2012/06/18/bourjois-123-foundation/ Bo Vanille Clair z Healthy Mixa to był/jest jeden z najładniejszych

mama-123

sorry ze sie wtracam ale wydaje mi sie ze chodzilo Tobie o proszki non-bio.Non-bio nie zawieraja enzymow i dlatego uzywa sie ich do dzieciecych ubran.

Re: mama-123

Tak, masz racje. Mialam napisac non - bio. Dzieki.

mam123

mama-123 napisała: A mozesz napisac dlaczego zabralas z tej szkoly dziecko i to po tygodniu? Moze to bedzie dla mnie i dla innych cenna wskazowka? > bulling jak byl, tak i bedzie pewnie wszedzie. Choc mysle, ze czasem > trudno go zdefiniowac, a co za tym idzie odpowiednio do

Re: mam123

Zabralam, bo pani przedszkolanka mi wybitnie nie odpowiadala, mimo, ze przedszkole w tej szkole mialo najlepsza ocene w Ofsted Report. Pani byla taka, czulam, ze moje dziecko juz nie jest moim dzieckiem w momencie przekroczenia drzwi szkoly. Dluga historia zreszta, trudno by tu ja opowiedzie

mamo-123

jest Amerykaninem czarnoskórym - nigdy nie czuł się w UK dyskryminowany, dlatego woli UK od Stanów. W mojej klasie jej czarnoskóra mama - dziennikarka - też jakos nie miała problemów z powodu koloru skóry tu w Londynie, po prostu jest swietna w swoim fachu i to się liczyło - jej umiejętnosci i

Re: mamo-123

Bo w UK nie ma jawnej dyskryminacji. Co najwyzej siegniesz szklanego sufitu;)

mama-123

Witam, mieszkam w Londynie juz prawie 12 lat. Mam meza i kochane dzieci. Studiuje (zachecona prze to forum, a szczegolnie przez jedna osobe). Jestem szczesliwa. Bylam kiedys basia313:)

mama-123....

nie zgodzę się z tobą, że to tylko syndrom czytania e-dziecko. Odnoszę wrażenie, że właśnie dzięki e-dziecko wiele problemów zwłaszcza z pasożytami ujrzało światło dzienne. Poza tym nikt tylko matka zna najlepiej swoje dziecko, a moim zdaniem lekarz, który mówi o przewrażliwieniu matki to kiepski

Do mama-123

Sorry ze sie podepne pod ten watek z pytaniem, ale moglabys podpowiedziec skad bookowaliscie wakacje w Le Touguet? i co to bylo - cottage czy cos innego? Szukalam cottage na 4 osoby w Le Touguet ale jakos kiepsko cos moge znalezc, sa w jakies tam okolicy od Le Touguet, ale raczej w dalszej niz blizs

Re: Do mama-123

Dokladnie nie pamietam, ale mozesz rzucic okiem na Pierre& Vacances. Rowniez homeaway.co.uk. oraz holidaylettings.co.uk czy cos w tym stylu. Na pewno sa tez jakies stricte francuskie strony, ale ich nie znam. Powodzenia i juz Wam zazdroszcze.

Re:mama-123

nie znam mamy, ktora z zegarkiem w reku karmila by dziecko. moja corka majac kilkanascie dni, potrafila przespac za dnia kilka godzin i obudzic sie dlugo po czasie na karmienie. w nocy bylo podobnie-czasem budzila sie nawet co godzine, czasem co 4-5 godzin. nie da sie dziecka karmic co

Beniusia i Makurokurosek

Nie rozumiem, dlaczego z takim uporem tłumaczycie Mamie123, ze karmienie piersią wyklucza zajście w ciążę, skoro ona takiej teorii nigdzie nie wygłasza. Mama123 twierdzi (i ma rację), że przy regularnym karmieniu piersią, nie rzadszym niż 3, 4 godziny, prawdopodobieństwo zajścia jest

Re: do mama-123

mama-123 napisała: Ponadto dzieci powinny dostawac mleko pelnotluste i krowie a nie z kartonika. mama-123 napisała: Tak, mleko z kartonika jest od krowy, ale dalej mu do prawdziwego > krowiego mlekab o jest sterylizowane, w przeciwienstwie do > pasteryzowanego mleka. Takie mleko

Re: do mama-123

Nie, nie pogubilam sie. Mleko takie w woreczku jest blizsze temu z kartonika, ktore jest sterylizowane. Nie nazywam wiec UHT mlekiem od krowy, mimo, ze jest to wysoce przetworzone mleko od krowy.

1 2 3 4 5 6