. pozdro mama-123 napisała: > Nie wiem czym tu sie chwalic, tym ze pieciolatka ma juz dziory w > zebach? Rozpuszczanie nic nie da, jesli dziecko czy raczej rodzice > nie dbaja o zeby. To tylko krotkotrwale wyjscie to niby > rozpuszczanie.
a gdy jeszcze przypomne sobie te wszystkie wypasione domy dentystow, to juz wiem, z czego ich bogactwo sie bierze. Im pasuje miec wielu klientow i po prostu ich maja.
Kolor 51 o zastanawiającej nazwie vanille clair. Było chyba 5, może 6 odcieni, reszta dość ciemna, próbowałam na żuchwie. Ten z kolei wydaje mi się ciut za jasny, ale nie widać granicy nałożenia, tylko na tym czerwonawym nosie trochę mi się bieli, póki jest nieroztarty. Mam dla porównania, jeśli
Chlip chlip, przyciemnili 51 :( glesnibeautyblog.wordpress.com/2012/06/18/bourjois-123-foundation/ Bo Vanille Clair z Healthy Mixa to był/jest jeden z najładniejszych
sorry ze sie wtracam ale wydaje mi sie ze chodzilo Tobie o proszki non-bio.Non-bio nie zawieraja enzymow i dlatego uzywa sie ich do dzieciecych ubran.
Tak, masz racje. Mialam napisac non - bio. Dzieki.
mama-123 napisała: A mozesz napisac dlaczego zabralas z tej szkoly dziecko i to po tygodniu? Moze to bedzie dla mnie i dla innych cenna wskazowka? > bulling jak byl, tak i bedzie pewnie wszedzie. Choc mysle, ze czasem > trudno go zdefiniowac, a co za tym idzie odpowiednio do
Zabralam, bo pani przedszkolanka mi wybitnie nie odpowiadala, mimo, ze przedszkole w tej szkole mialo najlepsza ocene w Ofsted Report. Pani byla taka, czulam, ze moje dziecko juz nie jest moim dzieckiem w momencie przekroczenia drzwi szkoly. Dluga historia zreszta, trudno by tu ja opowiedzie
jest Amerykaninem czarnoskórym - nigdy nie czuł się w UK dyskryminowany, dlatego woli UK od Stanów. W mojej klasie jej czarnoskóra mama - dziennikarka - też jakos nie miała problemów z powodu koloru skóry tu w Londynie, po prostu jest swietna w swoim fachu i to się liczyło - jej umiejętnosci i
Bo w UK nie ma jawnej dyskryminacji. Co najwyzej siegniesz szklanego sufitu;)
Witam, mieszkam w Londynie juz prawie 12 lat. Mam meza i kochane dzieci. Studiuje (zachecona prze to forum, a szczegolnie przez jedna osobe). Jestem szczesliwa. Bylam kiedys basia313:)
nie zgodzę się z tobą, że to tylko syndrom czytania e-dziecko. Odnoszę wrażenie, że właśnie dzięki e-dziecko wiele problemów zwłaszcza z pasożytami ujrzało światło dzienne. Poza tym nikt tylko matka zna najlepiej swoje dziecko, a moim zdaniem lekarz, który mówi o przewrażliwieniu matki to kiepski
Sorry ze sie podepne pod ten watek z pytaniem, ale moglabys podpowiedziec skad bookowaliscie wakacje w Le Touguet? i co to bylo - cottage czy cos innego? Szukalam cottage na 4 osoby w Le Touguet ale jakos kiepsko cos moge znalezc, sa w jakies tam okolicy od Le Touguet, ale raczej w dalszej niz blizs
Dokladnie nie pamietam, ale mozesz rzucic okiem na Pierre& Vacances. Rowniez homeaway.co.uk. oraz holidaylettings.co.uk czy cos w tym stylu. Na pewno sa tez jakies stricte francuskie strony, ale ich nie znam. Powodzenia i juz Wam zazdroszcze.
nie znam mamy, ktora z zegarkiem w reku karmila by dziecko. moja corka majac kilkanascie dni, potrafila przespac za dnia kilka godzin i obudzic sie dlugo po czasie na karmienie. w nocy bylo podobnie-czasem budzila sie nawet co godzine, czasem co 4-5 godzin. nie da sie dziecka karmic co
Nie rozumiem, dlaczego z takim uporem tłumaczycie Mamie123, ze karmienie piersią wyklucza zajście w ciążę, skoro ona takiej teorii nigdzie nie wygłasza. Mama123 twierdzi (i ma rację), że przy regularnym karmieniu piersią, nie rzadszym niż 3, 4 godziny, prawdopodobieństwo zajścia jest
mama-123 napisała: Ponadto dzieci powinny dostawac mleko pelnotluste i krowie a nie z kartonika. mama-123 napisała: Tak, mleko z kartonika jest od krowy, ale dalej mu do prawdziwego > krowiego mlekab o jest sterylizowane, w przeciwienstwie do > pasteryzowanego mleka. Takie mleko
Nie, nie pogubilam sie. Mleko takie w woreczku jest blizsze temu z kartonika, ktore jest sterylizowane. Nie nazywam wiec UHT mlekiem od krowy, mimo, ze jest to wysoce przetworzone mleko od krowy.