Gość: xyz IP: *.stk.vectranet.pl 27.05.08, 19:15 Wolę Puchar UEFA od przereklamowanej i rozdmuchanej Ligi Mistrzów (znanej również jako Liga Bogaczy)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lahim Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 08:50 U nas na śląskim gra dziś Metalica a za pare dni reprezentacja i jakoś zdążą z murawą :)chociaż kto to wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyś Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.mikolow.net 28.05.08, 19:52 To jakiś idiotyczny pretekst. Dzisiaj na Śląskim gra METALLICA a jutro Polska - Dania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 11:04 Pisze Pan o sporcie czy o zespole? Niech sobie Pan schowa nienawiśc do tego zespołu gzieś;] Widze, ze ma Pan o nich takie blad pojecie jak ja o podrozach w kosmos, odprowadzaniu szamba i lidze mistrzow razem wzietych. Proponowałbym opisywanie rzeczywsitego problemu, a nie leczeniem swoich kompleksów i obrazaiem ludzi ktorzy w swiecie muzyki idla tego swiata zrobili bardzo wiele... "o takim wygladzie" moze Pane zapewnie pomarzyc? buhahah lol pozdr dla trola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:43 Ciekawe... od kiedy to postarzały i tak bardzo znienawidzony przez autora tego kulawego tekstu zespół sprzedaje w 60 sekund 40 tyś. biletów na swoj koncert i po Stonesach, U2 jest najlepiej zarabiającym na koncertach i jednym z najchętniej ogladanych na żywo zespołów rockowych na swiecie ? Zajmij sie Pan lepiej rzetelnie sportem niż wypisywaniem takich bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NoLaN Re: Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.euro-net.pl 30.05.08, 17:04 HEHE! Zapomniałeś dodać Metallikę! A tak naprawdę to pokazuje, że Polacy potrafią. W środę koncert Mety, a w niedzielę mecz Repy. A Angole w 25 dni się nie wyrobią. Żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 10:38 hehe MTeallica jest za BJ w rankingach chyba:P Z reszta rankigni to szit:) Bylem na Metallice. było Za****cie :) !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLABECKI Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.06.08, 00:24 Szanowny Panie pseudoredaktorze - proponuję pisać takie bzdury do "Faktu" lub innych tego typu gazecisk bo do tego się Pan tylko nadaje. Napisali już ile sprzedaje się biletów na koncerty BON JOVI, dla całej Anglii ujęcie aż tylu miejscowości na trasie koncertowej Lost Higway to zaszczyt i z całą pewnością większe wydarzenie niż udział MC w pucharze uefa. Jestem kibicem piłki nożnej ale i również słucham muzyki. Proszę się zorientować, że podczas koncertów na stadionach piłkarskich murawa jest zwijana bądź zabezpieczana specjalnymi kratkami - proponuję sięgnąć za myszkę i sprawdzić jak było chociażby podczas koncertu 28 maja w Hamburgu na stadionie VFB. Widziałem to na własne oczy. Nie potrafię uwierzyć w to, że anglicy wpuszczą na City of Manchester Stadium ludzi na murawę :) Przykro mi to stwierdzać ale z taką fantazją ma Pan pewny etat u Disneya. Następnym razem proszę nie obrażać uczuć ludzkich - znam osoby, które potrafią pół europy przejechać aby choćby chwilę posłuchać ich muzyki (a tak na marginesie proponuję udać się na koncert - z całą pewnością czegoś takiego Pan nie widział i nie przeżył, ponieważ chodzi Pan pewnie na Ich Troje - bez urazy dla fanów IT) Swoją drogą zastanawiam się jak Pan wyglądał w 1983 roku - z całą pewnością jeszcze gorzej - skoro teraz nie ma pana fotki pod "artykułem" - nawet nazwiska Pan nie zostawił. Pozostawiam to do refleksji zwłaszcza redaktorowi naczelnemu, który jeśli ma trochę oleju w głowie to wykopie Pana z firmy. Ale zawsze może Pan udać się do UK i sprzedawać hot dogi na koncercie BON JOVI. W. Łabęcki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KondZik Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:12 Znam sie na piłce nożnej i wiadomo ze Puchar UEFA to wazne wydarzenie. Ale jako fan rocka, a szcegolnie Bon Jovi uwazam ze Panski artukul jest wrecz żałosny. Widocznie brakuje Panu tematow na artykuly albo chcial Pan wyladowac swoja zlosc i ukazac nienawisc do jednego z najlepszych zespolow rockowych na swiecie. Oczywiscie moze Pan nienawidzic zespol, ale ja staram sie wiedziec cos na jakis temat zanim sie wypowiem. Nie chce pochopnie uzywac teko sformulowania, ale wyszedl Pan na dziennika, czy redaktora ktory nadaje sie tylko do pisania kontrowersyjnych tekstow :) A tyle to i ja potrafie. Pozdrawiam wszystkich, krytykow i fanow. Bo obie "nacje" sa potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piniool Re: Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.stk.vectranet.pl 02.06.08, 18:10 Całkowicie się z tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobol_77 Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 12:29 Autor tekstu chyba nie ma pojęcia ani o piłce nożnej, ani tym bardziej o muzyce... Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 14:18 Co za kretyn pisał ten artykół???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gigi Re: Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.toya.net.pl 02.06.08, 14:23 raczej artykUł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL LOL LOL Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.tvk.torun.pl 02.06.08, 19:41 ten artykuł to jakis zart? LOL nie wiem czy smiac sie czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildflower Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 21:40 Szanowny Panie Autorze tego tekstu...Z krytyką to jest tak, że nie wystarczy po prostu czegoś nie lubić, co można wyczuć aż zbyt dosadnie w pańskim artykule...Taki sarkazm to może sobie Pan w kieszeń schować. Bo nikt przy zdrowych myślach- a tym bardziej nawet największy fan tych chłopców z NJ nie wpadnie w depresje z powodu tekstu, który Pan napisał. Nie mam nic przeciwko krytyce - tylko niech ona będzie konstruktywna. Zanim zabierze się Pan za negowanie czegokolwiek niech Pan najpierw zgłębi swoją wiedzę na dany temat. Bo poza znalezieniem jednego zdjęcia JBJ z lat '80 nic Pan więcej nie uczynił w tym kierunku... Życzę powodzenia w przyszłości w pisaniu takich tekstów... i aby nauczył się Pan szanowania cudzych uczuć... I prosimy następnym razem o podanie chociażby imienia na końcu tekstu...chyba, że się Pan wstydzi... Pozdrawiam wszystkich fanów...BON JOVI ROCKS ;-) Marta M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus. Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.midd.cable.ntl.com 02.06.08, 22:09 a ja tam nie lubię Bon Jovi, ale i tak uważam, że artykuł jest dennie głupi, ot, takie poszukiwanie taniej sensacji. Wstyd dla autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.midd.cable.ntl.com 02.06.08, 22:13 szacunek się należy grupie Bon Jovi, właśnie za to że wciąż nieźle grają, trzymając swoj poziom - autorowi polecam nieco się douczyć, a nie obrażać zespół, a przede wszystkim ich fanów. Żałosne! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 15:08 Ja generalnie jestem fanem hip hopu i lżejszych brzmeń. Stonesów Bon Jovi i innych tego typu kapel nie słucham, ale zdaje sobie sprawe w przeciwienstwie do tego pana, ze suchaja ich miliony ludzi.A takie zasoły jak ten zrobiły, robią duzo dla muzyki w swoim gatunku i tdtdtdtd. Czytając ten artykuł można dojśc tylko do wniosku, ze jego autor nie dość, ze bladego pojecia nie ma o czym pisze, to jeszcze obraza sam zespoł i jego fanów. Zajmij sie Pan kopaniem piłki jak Pan potrafisz, a nie wypisywaniem jakiś przygłupiastych artykułów które tak naprawde nikomu i niczemu nie słuzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 14:29 o ja nie moge! co za gość to pisał?!! lol :| Pytanie za 100 punktów; czy The Rolling Stones istnieją? ...wiadomo coś Panu na ten temat? Na jakim Pan świecie żyje? Poza "brakiem" wiedzy czy jak to wogole nazwać pozbyłby sie Pan ironi, która pewnie bardzo w życiu musi Panu przeszkadzać. Prosze sie wziąc za pisanie reczowych i kostruktywnych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 10:38 Nie no super Jon Bon Jovi to tylko 3 rockowiec histori za Freddiem Mercurym i Elvis,albumy wydaje do teraz i piosenkich z nich lecą w radiu i na kanałach muzycznych.Bon Jovi powinno skończyc działalnośc dobry żart xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 10:41 A I TO ZDJĘCIE ZAMIESZCZONE W ARTYKULE TO NIE JEST KIEDYŚ TAK WYGLĄDALI TYLKO TERAZ CHYBA ŻE 2008 T TO KIEDYŚ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m a jak!! IP: *.pl 11.02.09, 23:02 ależ to żałość!!haha kurcze tak widać kompleksy autora artykułu, że heeej..Co tu pisać więcej..?BJ rlzzzz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lls Jon Bon Jovi jest ważniejszy niż Puchar UEFA IP: *.pl 04.05.09, 12:36 "podstarzały zespół pop-rockowy, który już dawno powinien skończyć działalność (a jego członkowie wyglądali kiedyś tak)" ------nie wiem czy sie smiac czy plakac?..xD Ja nie wiem kto takich artykulo- pisarzy dopuszcza do glosu.. "pop rockowy" hmm.. , "wygladali kiedys tak" -czyli jak?? normalnie Odpowiedz Link Zgłoś