olivencja19 10.02.12, 11:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stylistka_femelo.com Re: niebieski lakier do pazokci! 10.02.12, 12:51 Inglot ma ogromny wybór lakierów, więc na pewno tam znajdziesz taki odcień:) Odpowiedz Link Zgłoś
razlemongrass Re: niebieski lakier do pazokci! 10.02.12, 14:08 Miss Sporty ! Jest w każdym Rossmanie. Kolor jest boski, dosyć trwały, cena ok 5 zł, polecam też inne kolory. Gdy miałam pomalowane tym lakierem paznokcie, często ktoś mnie pytał co to za firma;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa01 Re: niebieski lakier do pazokci! 10.02.12, 15:13 opi ma taki odcien a z malych i tanszych sephora Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: niebieski lakier do pazokci! 10.02.12, 15:33 W mojej ocenie na taki kolor mogą pozwolić sobie najwyżej nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: niebieski lakier do pazokci! 10.02.12, 17:35 Osobiście wolę ciemniejsze, granatowe ale mam coś podobnego z China Glaze, odcień Bermuda Breakaway. Podobny jeszcze jest Opi Dating a Royal. Odpowiedz Link Zgłoś