bramborek11 21.02.05, 19:03 Poradźcie czy wystarczy wielofunkcyjny np Inglesina Magnum? Czy małe koła poradzą sobie? A może jednak kupić typową gondolę z duzymi kołami? Choć to większy wydatek i ciężar.( dziecko urodzi się pod koniec września) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 21.02.05, 19:11 Inglesina Magnum ma duże pompowane koła, które świetnie radzą sobie w każdych warunkach, może miałaś na myśli inny model Inglesiny pisząc o małych kółkach? Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 22.02.05, 13:26 Mój synek urodził się 29 września i mamy wózek BebeConfort stelaż Elite, gondola Prelude. Jak mieszkasz w mieście i rzadko chodzisz na spacery po lesie, to ten wózek sprawdzi się super, bardzo łatwo się składa, nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku, rozmiary kół są akurat. Ale te kółka zupełnie nie nadają się na pokonywanie bezdroży Ja w każdym bądź razie jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 22.02.05, 20:10 Hej; Ja rodziłam Julię w połowie listopada i na pierwsze pół roku i zimę miałam wózek na dużych, grubych kołach ze sztywną gondolą, w lecie kupiłam jej spacerówkę PP Atlantico którą aktualnie jeździmy; na zimę polecam sztywną gondolę albo wózek coś w podobie gondoli na dużych kołach, pompowanych lub piankowych, no i amortyzatory muszą byc dobre bo po śniegu trudno jechać Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 22.02.05, 21:44 mój synek urodzil się na poczatku listopada , kupilśmy wózek z typową gondolą i duzymi kołami - sprawdza się super i spacer to sama przyjemność dzidzi jest ciepło budka w wozku cała a nie z wywietrznikami jak przy wózkach wielofunkcyjnych gdzie zimą zawiewa wiatr - nasz wózek ma drugi moduł zamienny - spacerówkę i budke sie przekłada , wazne tez zeby wózek sie łatwo bujał bo te nowoczesne wózki niektore takie sztywne sa ani nie pobujasz a i jechać takim ciężko - koszmar koleżanka ma i narzeka na każdym spacerze - my mamy wozek polski NESTOR uwazam że dobry i tani a gondola na zime bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
a_dobrowolska Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 23.02.05, 11:55 Jeszcze tak niedawno mialam podobny problem. Poczatkowow chcialam kupic taki wozek przerabiany pozniej na spacerowke np. deltim voyager. Jednak kazdy wokolo radzil zeby kupic typowy gleboki wozek. Corka urodzila sie 2 wrzesnia. Kupilismy gleboki wozek Pegperego na duzych pompowanych kolach. Jestem bardzo zadowolona a przedewszystkim Natalcia uwielbia jezdzic w wozku i spac w nim w domu. Jezdzi sie super. Jest mieciutki, w zimie niunia ma cieplutko. Gondola jest na tyle szeroka ze Natalka ma sporo luzu.Za tydzien konczy 6 miesiecy i nadal bedziemy jezdzic w tym wozku. Spacerowke planujemy na kwiecien jak juz bedzie cieplej. Uwazam ze nie ma sie nad czym zastanawiac tylko na zime kupic wozek gleboki.Dzidzia bedzie miala duzy komfort jazdy a to jest najwazniejsze. Pozdrawiam, ania Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 23.02.05, 12:06 Hej; Może ci się przyda forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=15990327&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=17432589&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
bramborek11 Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 23.02.05, 16:45 Wszystkim dzierwczynom bardzo bardzo dziękuję za rady )) Odpowiedz Link Zgłoś