Dodaj do ulubionych

jaki wózek na jesień i zimę ?

21.02.05, 19:03
Poradźcie czy wystarczy wielofunkcyjny np Inglesina Magnum? Czy małe koła
poradzą sobie?
A może jednak kupić typową gondolę z duzymi kołami? Choć to większy wydatek i
ciężar.( dziecko urodzi się pod koniec września)
Obserwuj wątek
    • iwek33 Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 21.02.05, 19:11
      Inglesina Magnum ma duże pompowane koła, które świetnie radzą sobie w każdych
      warunkach, może miałaś na myśli inny model Inglesiny pisząc o małych kółkach?
      • bebewawa Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 22.02.05, 13:26
        Mój synek urodził się 29 września i mamy wózek BebeConfort stelaż Elite,
        gondola Prelude. Jak mieszkasz w mieście i rzadko chodzisz na spacery po lesie,
        to ten wózek sprawdzi się super, bardzo łatwo się składa, nie zajmuje dużo
        miejsca w bagażniku, rozmiary kół są akurat.
        Ale te kółka zupełnie nie nadają się na pokonywanie bezdroży smile
        Ja w każdym bądź razie jestem bardzo zadowolona
    • magdaijulia Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 22.02.05, 20:10
      Hej;
      Ja rodziłam Julię w połowie listopada i na pierwsze pół roku i zimę miałam
      wózek na dużych, grubych kołach ze sztywną gondolą, w lecie kupiłam jej
      spacerówkę PP Atlantico którą aktualnie jeździmy; na zimę polecam sztywną
      gondolę albo wózek coś w podobie gondoli na dużych kołach, pompowanych lub
      piankowych, no i amortyzatory muszą byc dobre bo po śniegu trudno jechać
    • rybalon1 Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 22.02.05, 21:44
      mój synek urodzil się na poczatku listopada , kupilśmy wózek z typową gondolą i
      duzymi kołami - sprawdza się super i spacer to sama przyjemność dzidzi jest
      ciepło budka w wozku cała a nie z wywietrznikami jak przy wózkach
      wielofunkcyjnych gdzie zimą zawiewa wiatr - nasz wózek ma drugi moduł zamienny -
      spacerówkę i budke sie przekłada , wazne tez zeby wózek sie łatwo bujał bo te
      nowoczesne wózki niektore takie sztywne sa ani nie pobujasz a i jechać takim
      ciężko - koszmar koleżanka ma i narzeka na każdym spacerze - my mamy wozek
      polski NESTOR uwazam że dobry i tani a gondola na zime bardzo dobra
    • a_dobrowolska Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 23.02.05, 11:55
      Jeszcze tak niedawno mialam podobny problem. Poczatkowow chcialam kupic taki
      wozek przerabiany pozniej na spacerowke np. deltim voyager. Jednak kazdy wokolo
      radzil zeby kupic typowy gleboki wozek. Corka urodzila sie 2 wrzesnia.
      Kupilismy gleboki wozek Pegperego na duzych pompowanych kolach. Jestem bardzo
      zadowolona a przedewszystkim Natalcia uwielbia jezdzic w wozku i spac w nim w
      domu. Jezdzi sie super. Jest mieciutki, w zimie niunia ma cieplutko. Gondola
      jest na tyle szeroka ze Natalka ma sporo luzu.Za tydzien konczy 6 miesiecy i
      nadal bedziemy jezdzic w tym wozku. Spacerowke planujemy na kwiecien jak juz
      bedzie cieplej. Uwazam ze nie ma sie nad czym zastanawiac tylko na zime kupic
      wozek gleboki.Dzidzia bedzie miala duzy komfort jazdy a to jest najwazniejsze.

Pozdrawiam,
      ania
    • magdaijulia Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 23.02.05, 12:06
      Hej;
      Może ci się przyda smile
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=15990327&v=2&s=0
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=17432589&v=2&s=0
    • bramborek11 Re: jaki wózek na jesień i zimę ? 23.02.05, 16:45
      Wszystkim dzierwczynom bardzo bardzo dziękuję za rady smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka