Dodaj do ulubionych

Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarstwa!!

05.02.12, 19:39
Wydawało się , że większe dno osiągnać jest niemozliwe!
Takie dno to było zero absolutne:
www.youtube.com/watch?v=hR-abX3Fv48
Kolenda Zalewska je przebiła, zeszłą poniżej dna?

Ciekawe dlaczego, bo do wczoraj miałem wielki szacum dla tej Pami!
Dzis ta pani jest nikim!
Zerem jak Ziobro!
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 19:41
      To dno jest już tak dziurawe jak sito.
      Tylu dziennikarzy już je przebiło.

Ale nic to. Uzupełniamy wodę, trochę "poszwajcujemy" i płyniemy dalej. :)
      • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 20:09
        pan.nikt napisał:

> To dno jest już tak dziurawe jak sito.
        > Tylu dziennikarzy już je przebiło.
        >
        > Ale nic to. Uzupełniamy wodę, trochę "poszwajcujemy" i płyniemy dalej. :)

NIe az tak jak Ona, to kompletne dno, po prostu ZERO!
    • etta2 Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 19:45
      Ryjku! Blamaż absolutny!
      1. W zalinkowanym tekście nie ma ani słowa Kolendy-Zalewskiej, jest wyłącznie "występ" Lichockiej.
      2. A jeśli Lichocka, to wiadomo, co wykwacze........
      3. za dużo piwek było, czy jakas inna niedyspozycja?????????
      • porannakawa01 Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 19:47
        etta2 napisała:

> Ryjku! Blamaż absolutny!
        > 1. W zalinkowanym tekście nie ma ani słowa Kolendy-Zalewskiej, jest wyłącznie "
        > występ" Lichockiej.
        > 2. A jeśli Lichocka, to wiadomo, co wykwacze........
        > 3. za dużo piwek było, czy jakas inna niedyspozycja?????????

Popraw, zalinkuj właściwe.
        Nie mędź bo do tematu nic nie wnosisz. Personalnie tylko zamydlasz.
        • kukipl Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 19:52
          www.youtube.com/watch?v=IMaAeH3QlZQ
        • etta2 Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 19:55
          ??????????????????????????????????????????????????????????????????
          To ja zamydlam? Nie popieprzyło ci się aby? Nie ja podałam link z "występem" Lichockiej zamiast Kolendy-Zalewskiej.
          • zapijaczony_ryj Przeczytaj jeszcze raz wątek i postaraj się zrozu 06.02.12, 08:29
            etta2 napisała:

> ??????????????????????????????????????????????????????????????????
            > To ja zamydlam? Nie popieprzyło ci się aby? Nie ja podałam link z "występem" Li
            > chockiej zamiast Kolendy-Zalewskiej.

mieć!
            Znaczy ze zrozumieniem. Link jest do tego co do tej pory uważąłem za dno dziennikarstwa!
      • pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Nic nie było, nawet kawki porannej!! 05.02.12, 20:14
        etta2 napisała:

> 1. W zalinkowanym tekście nie ma ani słowa Kolendy-Zalewskiej, jest wyłącznie "
        > występ" Lichockiej.
      • zapijaczony_ryj Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 06.02.12, 08:14
        etta2 napisała:

> występ" Lichockiej.

NIE PIJĘ PIWA!!!
        Zalinkowałem dno absolutne kiedy to lLichocka zadaje kandydatowi na prezydenta pana Komorowskiemu pytanie napisaane przez jego kontrkandydata, czyli Kaczyńskiego!
        Zreszta Komorowski od razu się jorgnął i to powiedział!
        Kolenda Zalewska napadała na Rutkowskiego, krytykowała Go i usiłowała ośmieszyć, czym przebiła Lichocką!!
      • zapijaczony_ryj Ten zalinkowany przykład do tej pory uważałem 24.03.12, 08:09
        etta2 napisała:

> występ" Lichockiej.

za dno dziennikarstwa, kiedy to Lichocka czyta Komorowskiemu pytanie napisane przez Kaczyńskiego.Znaczy nie było żadnej niedyspozycji, a piwek nie pijam.
    • kukipl co w tym dziwnego to tylko tusk´s version news 05.02.12, 19:46
      lepiej w życiu być moherem niż tuska frajerem
      • zapijaczony_ryj Re: co w tym dziwnego to tylko tusk´s version new 06.02.12, 09:56
        kukipl napisała:

> lepiej w życiu być moherem niż tuska frajerem

Twój wybór to wolny kraj. Ja osobiście wolę sobie kupić flaszkę i sushi niz dać 5 dych Rydzykowi na tacę!
    • flc99 Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 20:07
      głupia ci..., która zawsze była, jeno sie nieźle kamuflowała.
      revelstein.blox.pl
    • erte2 Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 20:11
      pan_ryj_zapijaczony
      Nie przesadzaj - dziennikarz też człowiek i mogą mu puścić nerwy - szczególnie jak się ma do czynienia z takim s'ku...synem jak pan R.
      • douglasmclloyd Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 21:24
        erte2 napisał:

> pan_ryj_zapijaczony
        > Nie przesadzaj - dziennikarz też człowiek i mogą mu puścić nerwy - szczególnie
        > jak się ma do czynienia z takim s'ku...synem jak pan R.

Wszędzie pełny profesjonalizm.
    • man_sapiens Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 20:52
      No cóż, jak zobaczyła w TV filmik Rutkowskiego z płaczącą matką Magdy, to jej nerwy puściły. Nie dziwię się, mi też.
      • wachmistrz_soroka Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 05.02.12, 21:01
        man_sapiens napisał:

> No cóż, jak zobaczyła w TV filmik Rutkowskiego z płaczącą matką Magdy, to jej n
        > erwy puściły. Nie dziwię się, mi też.

Wzruszyłeś się nad płaczącą matka Magdy? Ja się akurat wzruszyłem nad tym maleństwem
        zaniesionym przez matkę do tych ruin.
        Z tym płaczem to był taki sam teatr jak z wodzeniem wszystkich za nos i opowiadaniem o porwaniu.
    • zapijaczony_ryj Link do tej żenady 06.02.12, 08:27
      wystarczy posłuchać:
      www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=KJTmHBYRuaQ
    • wiosnaludzikow Pardon ale przypomnial mi sie manipilacyjny placz 06.02.12, 08:41
      Sawickiej.
      • zapijaczony_ryj Re: Pardon ale przypomnial mi sie manipilacyjny p 06.02.12, 08:50
        wiosnaludzikow napisał:

> Sawickiej.

Sawicka została wykorzystania przez prowokatora Casanowę ze służbowymi prezerwatywami i tak się ma do mojego wątku jak piernik do wiatraka.
        Ciekaw jestem jak by sie w analogiczne sytuacji zachowała Szczypa, czy inna posłanka i Innej partii?
        Gdyby nie ta wstrętna prowokacja to Pani Sawicka byłaby do tej pory szanowana kobietą!
        A kanalia, która tego dokonała inkasuje teraz 4,5 tys emerytury po 15 latach pracy i jest posłem Partii inaczej Sprawnych!
        • ajr-on Re: Pardon ale przypomnial mi sie manipilacyjny p 06.02.12, 09:31
          > Sawickiej.
          zapijaczony_ryj napisał
          > Sawicka została wykorzystania przez prowokatora Casanowę

A kiedy wyrok dla Sawickiej za incydent z ... 2007 roku. Dzisiaj jest 2012 i nic, tak działają sądy tuskowe.
          • zapijaczony_ryj Sady zawsze tak działały 06.02.12, 09:42
            ajr-on napisał:

> > Sawickiej.
            > zapijaczony_ryj napisał
            > > Sawicka została wykorzystania przez prowokatora Casanowę
            >
            > A kiedy wyrok dla Sawickiej za incydent z ... 2007 roku. Dzisiaj jest 2012 i ni
            > c, tak działają sądy tuskowe.

I będą działać bo nasz wymiar sprawiedliwości jest chory i toczy go gangrena, a prokuratorzy po 10 latach pracy biora po kilka tysięcy zł wbędąc w stanie spoczynki, to na ch.. im pracować, jak moga za friko kasę inkasować!

I za co niby mieli skazać Sawicką?
            To Sawicka zaproponowała Casanowie , ze mu coś załatwi, czy on to na niej wymusił jako rzekomy kochanek?
            Wyjatkowo ohydny typ, rzygać mi się chce jak na niego patrzę
            • wachmistrz_soroka Re: Sady zawsze tak działały 06.02.12, 09:47
              > I za co niby mieli skazać Sawicką?
              > To Sawicka zaproponowała Casanowie , ze mu coś załatwi, czy on to na niej wymu
              > sił jako rzekomy kochanek?
              > Wyjatkowo ohydny typ, rzygać mi się chce jak na niego patrzę

Ale Sawickiej nie chciało się rzygać.
              Masz rację,jest dziewiczo niewinna?
              Akt oskarżenia też sporządził ów Casanova? czy prokuratura?
              • zapijaczony_ryj Re: Sady zawsze tak działały 06.02.12, 09:58
                wachmistrz_soroka napisał:

> > I za co niby mieli skazać Sawicką?
                > > To Sawicka zaproponowała Casanowie , ze mu coś załatwi, czy on to na niej
                > wymu
                > > sił jako rzekomy kochanek?
                > > Wyjatkowo ohydny typ, rzygać mi się chce jak na niego patrzę
                >
                > Ale Sawickiej nie chciało się rzygać.
                > Masz rację,jest dziewiczo niewinna?
                > Akt oskarżenia też sporządził ów Casanova? czy prokuratura?

Ja cos pisałem o dziewictwie?Przeciez to nie watek o prezesie, a tylko on jest prawdziwą dziewicOM.
                A co do prokuratury to sporzadziła ją PiSia prokuratura pod wodzą Zera
                • wachmistrz_soroka Re: Sady zawsze tak działały 06.02.12, 10:03
                  Ja cos pisałem o dziewictwie?Przeciez to nie watek o prezesie, a tylko on jest prawdziwą dziewicOM.
                  A co do prokuratury to sporzadziła ją PiSia prokuratura pod wodzą Zera

Ja też nie pisałem dziewictwie Sawickiej Pisałem o dziewiczej niewinności,taka metafora.
                  • zapijaczony_ryj Re: Sady zawsze tak działały 06.02.12, 10:35

> Ja cos pisałem o dziewictwie?Przeciez to nie watek o prezesie, a tylko on jest
                    > prawdziwą dziewicOM.
                    > A co do prokuratury to sporzadziła ją PiSia prokuratura pod wodzą Zera
                    >
                    >
                    > Ja też nie pisałem dziewictwie Sawickiej Pisałem o dziewiczej niewinności,taka
                    > metafora.

To tak jak moja z prezesem
            • ajr-on Re: Sady zawsze tak działały 06.02.12, 10:00
              zapijaczony_ryj napisał:
              I za co niby mieli skazać Sawicką?

Słowa nie napisałem o skazaniu Sawickiej tylko o wydaniu wyroku czyli zakończeniu sprawy w sądzie, przez 5 lat nie zakończyła sie sprawa w pierwszej instancji. Gdzie czas na odwołanie i instancję drugą .
              Jeżeli wymiar sprawiedliwości byłchory to przez 5 lat można było go uleczyć zamiast reformować przedszkola, podstawówki czy licea jeżeli impotenci z rządu Tuska nie potrafią działać wielokierunkowo.

• wachmistrz_soroka Re: Pardon ale przypomnial mi sie manipilacyjny p 06.02.12, 09:36
          wiosnaludzikow napisał:

> Sawickiej.

Sawicka została wykorzystania przez prowokatora Casanowę ze służbowymi prezerwatywami i tak się ma do mojego wątku jak piernik do wiatraka.

Ty myślisz,że Tomek ją wykorzystał seksualnie? Brrrrrr.
          Płacz Sawickiej podobny do płaczu Katarzyny W. -aktorstwo.
          • zapijaczony_ryj Też mi przyrównanie! 06.02.12, 09:46

> wiosnaludzikow napisał:
            >
            > > Sawickiej.
            >
            > Sawicka została wykorzystania przez prowokatora Casanowę ze służbowymi prezerwa
            > tywami i tak się ma do mojego wątku jak piernik do wiatraka.
            >
            > Ty myślisz,że Tomek ją wykorzystał seksualnie? Brrrrrr.
            > Płacz Sawickiej podobny do płaczu Katarzyny W. -aktorstwo.

Płacz uwiedzionej i wykorzystanej Sawickiej porównywać z płaczem matki, która zakopała (oby nie żywcem) własne dziecko!
            Tamta została sprowokowana, a ta działała z własnych pobudek!
            Naprawdę nie widzisz różnicy miedzy zakochaniem się podstarzałej kobiety, a tym ochydnym i nieludzkim czynem?
            • wachmistrz_soroka Re: Też mi przyrównanie! 06.02.12, 09:49
              Płacz uwiedzionej i wykorzystanej Sawickiej porównywać z płaczem matki, która zakopała (oby nie żywcem) własne dziecko!
              Tamta została sprowokowana, a ta działała z własnych pobudek!
              Naprawdę nie widzisz różnicy miedzy zakochaniem się podstarzałej kobiety, a tym ochydnym i nieludzkim czynem?

Już pisałem,obie grały swoją rolę bez względu na popełniony czyn.
              Płacz to kobieca broń.
    • karaksul Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 06.02.12, 09:32
      Poniosło ją, za dużo emocji e tej rozmowie - w ogóle dziwnie ją zaczęła, od tego przytyku do okularów Rutkowskiego...
      • ajr-on Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst 06.02.12, 10:04
        Katarzyna Komenda-Ubecka jest wybitną przedstawicielką "salonu". Jako dziennikarka beznadziejna tylko jej żydowskie pochodzenie i koneksje męża i ojca dały jej pozycję w TVN.
        Nierzetelna i stronnicza.
    • zapijaczony_ryj Widać, że znów miałem rację 09.02.12, 18:53
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11114967,_Podzielamy_krytyczne_uwagi_widzow____stanowisko_REM.html
    • Gość: Kir4 Re: Kolenda Zalewska przebiła to dno dziennikarst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 15:57
      Dziwisz mnie trochę gościu,chociaż to nic potym jak gdzieś na jakimś spotkaniu Kukiz wazelinował niby prześladowanym dziennikarzom w osobach:Karnowskiego,Pospirszalskiego,którejś z pań tylko nie pamiętam czy Lichockiej i zdaje się wildsztejnowi.To prezentowane tutaj pytanie dobrego dziennikarza, jest co najmniej dziwne
      praktycznie bowiem mogłoby paść do premiera gdy był nim prezes i miał zwyczaj przeglądania akt za pomocą MS Ziobry.Jak nas uświadomiono takie polecenie skierowane do prowadzącego sprawę podległego prokuratora nie było formą nacisku.bo czegóż mógłby się obawiać w wypadku odmowy.Zatem dobrze,że premier nie znał odpowiedzi na to pytanie.Inne to ilu takich Olewników potraktowano w tak szczególny sposób aby sami mogli narzucać sposób prowadzenia sprawy,której byli stroną i dlaczego?mówiąc o konstytucyjnej równości wobec prawa.
      • Gość: Kir Przepraszam ale powyżej wkradł się błąd do nick'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 18:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka