Dodaj do ulubionych

Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy

06.02.09, 21:32
znaleziono suczkę, ma 4 - 5 miesięcy, czarna podpalana, sierść średniej długości, suczka sięga teraz do kolanka, obecnie uczy się chodzić na smyczy, jest czysta i potrzeby załatwia tylko na dworzu, bardzo przyjazna i łaskawa.

aktualnie poszukuję właściciela suczki
zdjęcia mogę wysłać na maila

kontakt:
gg 48 71 100
mail: stasia-sachan@wp.pl
gsm; 502 660 178
Obserwuj wątek
    • axel-1033 Re: Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy 06.02.09, 21:47

• shangazi Re: Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy 07.02.09, 08:51
        i bardzo dobrze że właśnie na tym forum, przecież to ogólne forum radomskie,
        prawda? Najwięcej mieszkańców tu zagląda. Chyba,że to prywatne forum Axela. Mam
        nadzieję,że właściciel się znajdzie.
        • Gość: olka Re: Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy IP: 82.139.37.* 07.02.09, 09:44
          To weź sobie tego psinę i pilnuj go aby nie uciekł
          • Gość: sss Re: Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:48
            Olka a o co ci chodzi włąściwie?bo ja moge z toba podyskutować
            chętnie jesli dobrze cie rozumiem to mam duzo do powiedzenia na twój
            temat
      • lilith27 Re: Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy 07.02.09, 21:45
        axel1033
        po pierwsze
        lilith to żeńskie imię
        proponuję Ci abyś troszkę się poduczył/a a dopiero wtrącał/a swoje 3 grosze nikomu nie potrzebne

po drugie
        robisz syf w wątku
        tymczasem pragnę Cię poinformować, iż w świetle prawa powinnam ogłosić fakt znalezienia psa
        i powinnam to robić właśnie w takich miejscach gdzie mogę dotrzeć do społeczności lokalnej

po trzecie
        jeśli Ci się wątek nie podoba to po co go podnosisz?

po czwarte:
        serce człowieka poznaje się po tym jak podchodzi do zwierząt
        twoje wypowiedzi są niezwykle wymowne
    • Gość: lucky fucky Re: Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy IP: *.internet.radom.pl 07.02.09, 12:45
      Czy ona nie miała na imię aby7 lilabaj?
      • axel-1033 Re: ostrzeżenie........ 07.02.09, 19:12
        Gość portalu: lucky fucky napisał(a):

> Czy ona nie miała na imię aby7 lilabaj?

>>>>>Nie zaczynaj i nie podpuszczaj bo znów się zacznie "Bonanza" o jakiegoś kundla z "l.i.l.a.b.a.j.ona" a taki był spokój i przyjemne było forum.Proponują zamknąć temat tego kundla chociaż przyznam sią szczerze że lubię zwierzęta domowe i jest mi go żal.
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 14.02.09, 12:52
        A co? Chciałbyś posiąść lilabaj...? bue he he
    • Gość: Anka Re: Znaleziono suczkę 4-5 miesięcy IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.09, 09:42
      Ale jesteście popaprańcy - wrzucić wam tylko granat w te wasze kąszące
      wypowiedzi - jak nie macie normalnego podejścia do zwierząt, to jak wymagać od
      was dobrego traktowania ludzi....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka